La Marina Urbanisatie Landhuizen te koop

La Marina Urbanisatie Landhuizen te koop

La Marina Urbanisatie Landhuizen te koop

De Costa Blanca Zuid is de plek die door duizenden inwoners van Noord-Europa is gekozen om te genieten van een rustig en gelukkig pensioen met een zonnig klimaat en alle noodzakelijke infrastructuur om comfortabel te leven. Onze La Marina Urbanisatie Landhuizen te koop voldoen aan al uw eisen.

La Marina wordt vanwege zijn grote afmetingen meer als een stad dan als een urbanisatie beschouwd, aangezien het groter is dan San Fulgencio, de stad waartoe het behoort, in grootte en in aantal inwoners. De bouw begon in de jaren tachtig en. Het heeft alle moderne infrastructuren van de steden:

  • Supermarkten, diverse winkels, bankkantoren ...
  • Restaurants, pubs, cafés met zonnige terrassen, uitgaansgelegenheden ...
  • Politie-eenheden, postkantoor, kerk
  • Medisch centrum, apotheken, ...
  • Taxihalte
  • sportcentrum
  • Enz.

Het prachtige klimaat van La Marina, gelegen aan de Zuid-Costa Blanca en met zonnige winters en bijna niet-bestaande regens , is een van de belangrijkste redenen waarom meer dan tachtig procent van de bevolking oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Zweden, België, Noorwegen… Door in de urbanisatie La Marina te wonen, kunnen ze het hele jaar door in contact zijn met de natuur en hun favoriete buitenactiviteiten uitvoeren.

Als u midden in de natuur wilt wonen, zult u dol zijn op onze zonnige La Marina Urbanisatie Landhuizen te koop

SMART PROPERTIES biedt u een gevarieerd portfolio van La Marina Urbanisatie Landhuizen te koop aan. Ontdek onze charmante landhuizen op een prachtig perceel met zwembad, solarium, boomgaard, tuin ... Wilt u uw eigen groenten op traditionele wijze verbouwen en genieten van de verfijnde smaak van biologisch fruit? Kun je je voorstellen dat je op de veranda van je huis een boek leest terwijl je de zachte geur van de bloemen in je tuin ruikt?

Onze zonnige landhuizen zijn gerenoveerd en instapklaar. Ze hebben een open haard in de woonkamer, bars met artistieke ontwerpen voor de ramen, slaapkamers met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte keuken met apparatuur, een barbecue in de tuin, enz. Als u wilt, hebben we ook boerderijen in afwachting van rehabilitatie. Als u een typisch agrarisch huis van de Spaanse velden wilt omtoveren tot uw thuis, bij SMART PROPERTIES kunnen we alles voor u regelen: architecten, bouwers, gemeentelijke vergunningen, enz.

Bent u geïnteresseerd in onze La Marina Urbanisatie Landhuizen te koop?

Als u geïnteresseerd bent in La Marina Urbanization Country Houses te koop, neem dan contact op met SMART PROPERTIES en wij zullen u helpen het huis te vinden dat u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed in de urbanisatie La Marina in San Fulgencio, Guardamar del Segura, Elche ... Naast landhuizen hebben we ook een lange lijst van onafhankelijke chalets, bungalows, herenhuizen, percelen, bedrijfsruimten ...

Anderzijds zijn wij het makelaarskantoor dat u nodig heeft als u overweegt uw huis aan de Costa Blanca te verkopen. Wij stellen u de lange ervaring in de internationale vastgoedmarkt ter beschikking van ons competente team van meertalige makelaars.

Neem contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar sales@smartinmo.com. We wachten op u in onze kantoren in:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp