La Marina Urbanisatie Koopje Bungalows

La Marina Urbanisatie Koopje Bungalows

La Marina Urbanisatie Koopje Bungalows

Als u op zoek bent naar La Marina Urbanization Bargain Bungalows of andere modellen van goedkope woningen, dan is Smart Properties de specialist die u zoekt. Wij zijn een makelaarskantoor in Costa Blanca dat zich voornamelijk richt op de verkoop van nieuwbouwwoningen en wederverkoop in de urbanisatie La Marina - San Fulgencio (Alicante).

Naast het aanbieden van geweldige goedkope bungalows, hebben we een koopje met huizen die u zullen verrassen. Met Smart Properties vervult u uw droom van wonen in een gezellig vakantieappartement of in een ruim landhuis met landelijke gebieden en een zwembad. Onze catalogus van goedkope huizen in La Marina bevat ook andere modellen van huizen, zoals herenhuizen en commerciële gebouwen.

In elk van onze huizen vindt u een huis met een eigen ontwerp en vooral met zijn klassieke mediterrane stijl. Door een bungalow, appartement of landhuis in mediterrane stijl te kopen, geniet u in de winter van een warm huis dankzij de zonnestralen en een koel huis in de zomer dankzij de zeebries van de Middellandse Zee.

Met Smart Properties heeft u het huis waar u altijd al van gedroomd heeft in La Marina:

  • Privé of gemeenschappelijk zwembad
  • Solarium
  • Terras
  • Balkon
  • parkeren
  • Panoramisch uitzicht
  • Dicht bij de zee

Kopen of verkopen in La Marina Urbanisatie Koopje Bungalows

Moet je je huis verkopen voordat je een nieuwe koopt? Smart Properties biedt u de mogelijkheid om La Marina Urbanization Bargain Bungalows te verkopen en u vervolgens het mediterrane huis van uw dromen aan te bieden.

In ons makelaarskantoor in San Fulgencio kunt u uw eigendom in Spanje verkopen tegen de hoogste marktprijs. Wij bieden u een gepersonaliseerde taxatie die een hoge waarde voor uw eigendom garandeert.

Onze makelaars zullen verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een marketingstrategie op basis van uw eigendom, zodat u in de kortst mogelijke tijd een koper vindt: publicatie op onze website, fotoreportage, gedeeld onroerend goed in de belangrijkste nationale en internationale onroerendgoedportalen, enz.

Evenzo helpen onze professionals u met al het bureaucratische en administratieve papierwerk: erfenissen, flatgebouwen, documentatie, handtekeningen, belastingen, enz.

Verkoop uw huis nu en begin een kijkje te nemen naar wat uw nieuwe vakantiehuis zou kunnen zijn. Met Smart Properties kunt u een onroerend goed te koop kopen in La Marina, Algorfa, Benijofar, Elche, Guardamar del Segura, Torrevieja, Orihuela Costa, enz.

Kom en ontmoet La Marina Urbanization Bargain Bungalows

Neem nu contact op met ons verkoopteam en ontdek meer over La Marina Urbanization Bargain Bungalows. U kunt contact opnemen met onze makelaars in San Fulgencio via het contactformulier op onze website of door contact op te nemen met een van onze makelaarskantoren:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp