La Marina Urbanisatie Koopje Bungalows

La Marina Urbanisatie Koopje Bungalows

Als u op zoek bent naar La Marina Urbanization Bargain Bungalows of andere modellen van goedkope woningen, dan is Smart Properties de specialist die u zoekt. Wij zijn een makelaarskantoor in Costa Blanca dat zich voornamelijk richt op de verkoop van nieuwbouwwoningen en wederverkoop in de urbanisatie La Marina - San Fulgencio (Alicante).

Naast het aanbieden van geweldige goedkope bungalows, hebben we een koopje met huizen die u zullen verrassen. Met Smart Properties vervult u uw droom van wonen in een gezellig vakantieappartement of in een ruim landhuis met landelijke gebieden en een zwembad. Onze catalogus van goedkope huizen in La Marina bevat ook andere modellen van huizen, zoals herenhuizen en commerciële gebouwen.

In elk van onze huizen vindt u een huis met een eigen ontwerp en vooral met zijn klassieke mediterrane stijl. Door een bungalow, appartement of landhuis in mediterrane stijl te kopen, geniet u in de winter van een warm huis dankzij de zonnestralen en een koel huis in de zomer dankzij de zeebries van de Middellandse Zee.

Met Smart Properties heeft u het huis waar u altijd al van gedroomd heeft in La Marina:

 • Privé of gemeenschappelijk zwembad
 • Solarium
 • Terras
 • Balkon
 • parkeren
 • Panoramisch uitzicht
 • Dicht bij de zee

Kopen of verkopen in La Marina Urbanisatie Koopje Bungalows

Moet je je huis verkopen voordat je een nieuwe koopt? Smart Properties biedt u de mogelijkheid om La Marina Urbanization Bargain Bungalows te verkopen en u vervolgens het mediterrane huis van uw dromen aan te bieden.

In ons makelaarskantoor in San Fulgencio kunt u uw eigendom in Spanje verkopen tegen de hoogste marktprijs. Wij bieden u een gepersonaliseerde taxatie die een hoge waarde voor uw eigendom garandeert.

Onze makelaars zullen verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een marketingstrategie op basis van uw eigendom, zodat u in de kortst mogelijke tijd een koper vindt: publicatie op onze website, fotoreportage, gedeeld onroerend goed in de belangrijkste nationale en internationale onroerendgoedportalen, enz.

Evenzo helpen onze professionals u met al het bureaucratische en administratieve papierwerk: erfenissen, flatgebouwen, documentatie, handtekeningen, belastingen, enz.

Verkoop uw huis nu en begin een kijkje te nemen naar wat uw nieuwe vakantiehuis zou kunnen zijn. Met Smart Properties kunt u een onroerend goed te koop kopen in La Marina, Algorfa, Benijofar, Elche, Guardamar del Segura, Torrevieja, Orihuela Costa, enz.

Kom en ontmoet La Marina Urbanization Bargain Bungalows

Neem nu contact op met ons verkoopteam en ontdek meer over La Marina Urbanization Bargain Bungalows. U kunt contact opnemen met onze makelaars in San Fulgencio via het contactformulier op onze website of door contact op te nemen met een van onze makelaarskantoren:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Goedkope Bungalows in de urbanisatie La Marina

Ontdek in de Urbanisatie La Marina de voordelige Bungalows die deel uitmaken van onze uitgebreide catalogus van eigendommen. U heeft de beschikking over een reeks woningen tegen zeer voordelige prijzen. Zulke goedkope woningen zult u zeker bij geen enkel ander makelaarskantoor of in geen enkele andere plaats in de buurt van de kust vinden. De meeste woningen liggen dicht bij de zee, de golfbaan en talrijke diensten. Als we 6 redenen zouden moeten noemen om in deze plaats te gaan wonen dan zijn dat:

 • Middellandse Zee op loopafstand: met de auto kunt u snel van de zee genieten.
 • Blauwe Vlag stranden: wat betekent dat het de onderscheidende kwaliteit en schoonmaak en onderhoud diensten onder andere.
 • Golf: een van de meest gewaardeerde golfbanen van heel Valencia ligt zeer dicht bij onze woningen.
 • Europese bevolking: u zult zich snel aanpassen aan uw nieuwe woning omdat uw buren buitenlanders zijn en de diensten op hen zijn afgestemd.
 • Restaurants: verscheidenheid aan internationale en traditionele restaurants met de beste gastronomie ter wereld, de Middellandse Zee.
 • Klimaat: investeren in zon is investeren in levenskwaliteit, plus de temperaturen zijn zeer aangenaam, rond de 18 graden Celsius.

Ontdek in de Urbanisatie La Marina de voordelige Bungalows volgens uw stijl en levenswijze

Wilt u in La Marina Urbanization koopjesbungalows vinden die bij uw stijl en levensstijl passen? Onze woningen vervullen de illusies van iedereen die ze bezoekt, want ze hebben een solarium op het dak met panoramisch en onbelemmerd uitzicht, terras omringd door mooie betegelde en onderhoudsvriendelijke tuinen, glazen veranda perfect voor het ontbijt in de ochtend, privé parking, privé zwembad en aluminium ramen.

De oriëntatie van onze bungalows is perfect voor de winter omdat het al het zonlicht opvangt en u zich geen zorgen hoeft te maken over verwarming. U bespaart energie door samen te werken met het milieu en uw elektriciteitsrekening zal u er ook dankbaar voor zijn. In de zomer zult u ook graag al het zonlicht ontvangen om een kleurtje te krijgen en te pronken met uw kledingstuk. Ongetwijfeld, de gebieden die onze klanten het meest waarderen zijn de buitengebieden, omdat ze u toelaten om elke dag van het jaar te genieten zonder koud of warm te zijn dankzij de zeebries van de Middellandse Zee en de natuur die onze huizen omringt.

Onze agenten bieden u in de urbanisatie La Marina voordelige bungalows op bevoorrechte locaties

SMART PROPERTIES beschikt over een professioneel team van meertalige agenten die u in de urbanisatie La Marina voordelige bungalows aanbieden op zeer goede locaties. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze kantoren om u persoonlijk advies te geven. Als u meer wilt weten over wie we zijn en wat we aanbieden, bezoek dan onze website.

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406
U kunt ons ook een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com of ons bellen op een van de onderstaande telefoonnummers en u zult zien hoe vriendelijk en behulpzaam onze agenten zijn.  


© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp