La Marina onroerend goed diensten

La Marina onroerend goed diensten

La Marina onroerend goed diensten

Als u meer wilt weten over de services van La Marina, neem dan contact op met SMART PROPERTIES en onze deskundige lokale agenten zullen u uitgebreid informeren over alle vragen die u wilt weten. De urbanisatie La Marina behoort tot de stad San Fulgencio. Het heeft een geschatte bevolking van 7.000 inwoners, waarvan tachtig procent uit andere Europese landen komt. Ze zijn vooral Brits, Duits, Noors, Zweeds, Frans, ... Ze hebben ervoor gekozen om op deze rustige plek te wonen, zeer aantrekkelijk voor gepensioneerden die genoeg tijd hebben om lange vakantieseizoenen door te brengen.

Hoewel La Marina uitstekende communicatie heeft met de belangrijkste steden in de omgeving, zoals Elche en Alicante, is het niet nodig om te reizen om de benodigdheden te vinden. Bovendien vindt u in de winkels ook internationale producten, typerend voor uw land van herkomst, omdat ze erg in trek zijn bij de bevolking. U zult comfortabel wonen in deze aangename hoek van de Costa Blanca Zuid. Bovendien heeft u een uitgebreid aanbod van:

  · Supermarkten en diverse winkels

  · Recreatieve locaties: bars, pubs, internationale restaurants, ...

  · Taxi's, autoverhuur, ...

  · Bankkantoren, kerk, postkantoor, politiebureaus, ...

  · Medisch centrum, Apotheek

  · Sportcentrum, etc.

Een andere zeer interessante factor van La Marina is de gemakkelijke verbinding met de internationale luchthaven van Alicante . U zult de vele vluchten controleren die dagelijks naar verschillende delen van Europa vertrekken tegen zeer betaalbare en concurrerende prijzen.

Het strand en golf zijn andere prachtige diensten van La Marina

Naast de vele La Marina-vastgoeddiensten die we hebben genoemd, kunt u met een huis in La Marina ook genieten van aangename dagen op het strand of leuke ochtenden golfen. De nabijheid van de stranden van Guardamar del Segura of de "La Marquesa" golfbaan in Ciudad Quesada maken de urbanisatie La Marina de ideale plek om te wonen.

SMART PROPERTIES heeft het onroerend goed in La Marina dat aan al uw perspectieven voldoet om aan de Costa Blanca te wonen. Wij bieden u een uitgebreide lijst van wederverkoop- en nieuwbouwwoningen . Onze onafhankelijke chalets zijn gebouwd in een traditionele stijl of met een innovatief en avant-gardistisch ontwerp. In beide gevallen hebben ze een prachtig perceel waar u kunt zonnebaden rond een spectaculair zwembad. Wij bieden ook landhuizen, semi-vrijstaande villa's en rijtjeshuizen .

Wij zijn ook bouwers . We kunnen uw huis volledig op maat maken en met de materialen die u kiest. Wij hebben een lange ervaring in het bouwen van villa's en bungalows. Daarnaast hebben we een uitstekend professioneel team van architecten en riggers die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de bouwprojecten en het aanvragen van gemeentelijke vergunningen.

Als u op zoek bent naar een huis aan de Costa Blanca, vindt u de beste La Marina-services

U zult genieten van de gevarieerde en talrijke diensten die eigendom zijn van La Marina. Aarzel niet om ons te vragen welke diensten u het meest interesseren in uw nieuwe woning. Ons team van makelaars is een deskundige expert in de urbanisatie La Marina en kan u gemakkelijk adviseren over alle vragen die u wilt.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail te sturen naar sales@smartinmo.com

Wij wachten op u in onze kantoren:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | + 34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp