Koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura

Koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura

Koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura

Als u denkt dat wonen aan de Costa Blanca niet binnen uw bereik ligt, neem dan contact op met SMART PROPERTIES en wij zullen u fantastische koopjeshuizen te koop aanbieden in Guardamar del Segura. Deze prachtige stad, gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca, ligt op twee kilometer van de monding van de rivier de Segura, een prachtige plek om te bereiken door een gezonde wandeling te maken door het Alfonso XIII Park, gekenmerkt door zijn achthonderd hectare duinen en duizenden bomen.

Aan de kust vinden we uitgestrekte aaneengesloten stranden die samen goed zijn voor een totaal van tien kilometer zacht, goudkleurig zand. Hoewel Guardamar beroemde stranden heeft, zoals Babilonia, Camp, Les Ortigues, Tossals, Vivers... zijn de meest stedelijke stranden en de stranden met parkeergelegenheid, die ook bekroond zijn met de Blauwe Vlag, de volgende

  • Centrum Strand
  • La Roqueta
  • Moncayo

Het gematigde water, dat als het warmste van de Spaanse Middellandse Zee wordt beschouwd, is ideaal voor watersporten. Fans van windsurfen, jetskiën, kanoën, waterskiën... houden van deze brede stranden waar in de winter de gemiddelde watertemperatuur rond de 20º ligt. Daarnaast organiseert de Club Náutico de Guardamar del Segura leuke vis- en regatta-wedstrijden die u met veel plezier vanaf het terras van een café kunt bekijken terwijl u zonnen.

Met onze koopjeshuizen in Guardamar del Segura kunt u in een comfortabel stadscentrum aan zee wonen

SMART PROPERTIES heeft een aantrekkelijke selectie van koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura die gelegen zijn in het centrum van de stad, dicht bij de zee of naast het natuurpark van de zoutmeren rondom Guardamar.

Onze nieuw gebouwde eigendommen zijn gebouwd volgens eersteklas normen. We hebben fantastische duplexen en appartementen met uitzicht op zee, zeer dicht bij het strand. De keuken, die gemeubileerd en volledig uitgerust is met apparatuur, zal u zeker bevallen. Ze hebben grote terrassen en solariums waar u kunt ontspannen terwijl u naar muziek luistert of plezier heeft in het delen van een aangename avond met uw vrienden.

Onder onze woningen in Guardamarte bieden wij woningen aan met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers:

  • appartementen in het centrum van de stad
  • appartementen in de buurt van de zee
  • herenhuizen met gemeenschappelijk zwembad
  • uitstekende penthouses ...

In SMART PROPERTIES beschikken we over een deskundig team van bouwprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het opknappen van uw huis om het uw persoonlijke toets te geven.

Wat zijn de koopjeshuizen in Guardamar del Segura die u wilt bezoeken?

Als u contact met ons opneemt, horen we graag over uw droomhuis en maken we een profiel aan dat aan uw wensen voldoet. We hebben een interessante selectie van koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura, maar we bieden u ook woningen aan in La Marina, San Fulgencio, Elche ...

Volg ons op de sociale netwerken en u zult ons werk, ons team van makelaars, het advies dat wij u bieden om een huis te kopen in Spanje, enz. beter kennen.

Vul het formulier op onze website in of stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook persoonlijk bezoeken in onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje.

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp