Koopjesbungalows te koop in La Marina Urbanisation

Koopjesbungalows te koop in La Marina Urbanisation

Wist u dat er een koopje bungalows te koop waren in de urbanisatie La Marina (Costa Blanca)? Dat klopt, Smart Properties heeft een gevarieerd aanbod van goedkope bungalows in een perfecte woonwijk om zowel van een zomervakantie als van een lang verblijf te genieten.

Onze bungalows in La Marina zijn exclusief en worden aangeboden tegen een gereduceerde prijs. Elk moment van het jaar is perfect om een van deze geweldige eigendommen te verwerven. Het jaarlijkse zonnige klimaat en de nabijheid van de zee geven elk huis een ideale sfeer om het hele jaar door te leven.

La Marina Urbanisatie is een wooncomplex gelegen in de gemeente San Fulgencio - Alicante. Op minder dan 5 kilometer afstand liggen de stranden van Guardamar del Segura , een uitgestrekte kustlijn van transparant water en maagdelijk zand. Geniet in de zomer van een verfrissende duik en een ontspannende lezing en in de winter van een romantische wandeling langs de oevers.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om fantastische restaurants te bezoeken met een terras aan het strand en te genieten van heerlijke paella's, zeevruchten en de meest populaire vleeswaren in de omgeving.

Persoonlijk advies om de beste koopjesbungalows te koop in de urbanisatie La Marina te kiezen

Om goed te investeren in onze voordelige bungalows te koop in de urbanisatie La Marina, heeft u de hulp en ervaring van ons professionele team van makelaars in San Fulgencio - Costa Blanca.

Vanuit Smart Properties zorgen wij ervoor dat de keuze van uw woning in La Marina perfect is. Om dit te doen, bieden wij u een uitgebreide adviesdienst aan op basis van een grondige analyse van uw smaak en prioriteiten . Op basis van uw zoekcriteria zullen we u een meer specifieke lijst aanbieden van wat u nodig heeft.

Een goedkope bungalow kopen in de urbanisatie La Marina betekent genieten van een huis met allerlei kwaliteiten:

  • Ruime kamers
  • Minder dan 5 km van het strand
  • Minder dan 30 km van de luchthaven
  • Solarium
  • Barbecue
  • Speelplaats
  • Privé terras
  • Mooi uitzicht
  • Dicht bij winkels

Lijkt het je ongelooflijk dat ons koopje van bungalows in de urbanisatie La Marina al deze kleine luxe kan bieden? Leg jezelf in de handen van onze makelaars en ontdek zelf de voordelen van het kopen van een goedkope woning aan de Costa Blanca.

Bezoek onze voordelige bungalows te koop in de urbanisatie La Marina

Wilt u persoonlijk de kenmerken zien van onze voordelige bungalows te koop in de urbanisatie La Marina? Neem contact op met Smart Properties en vraag een virtueel of persoonlijk bezoek aan.

Om te communiceren met ons onroerend goed in Costa Blanca, moet u het contactformulier invullen dat op onze website verschijnt. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail, door te schrijven naar ons op sales@smartinmo.com.

Wilt u een van onze kantoren bellen of fysiek benaderen, dan helpen wij u graag verder op:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp