Koopjesappartementen te koop in Guardamar Spanje

Koopjesappartementen te koop in Guardamar Spanje

Koopje appartementen te koop in Guardamar, Spanje

Wil je dit najaar langs de kust wandelen terwijl de felle zon schijnt? Laat uw dromen uitkomen door te verhuizen naar de Costa Blanca. SMART PROPERTIES biedt u een interessante portefeuille van koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje . Guardamar del Segura is een kustplaats met uitgestrekte kustlijnen. De lange stranden van zacht zand volgen elkaar tien kilometer lang op, waarin stedelijke stranden, erg toeristisch en met Blauwe Vlag, verweven zijn met andere stranden die bijna maagdelijk zijn, maar van spectaculaire schoonheid.

De monding van de rivier Segura , twee kilometer van het stadscentrum, en het dennenbos van het Alfonso XIII-park dat achthonderd hectare beslaat en dat de opmars van de mobiele duinen over de gecultiveerde velden vertraagt, vormt een zeer aantrekkelijke boomgaard, beroemd om zijn citrusvruchten, meloen en ñoras , een pepersoort die, eenmaal gedroogd, wordt gebruikt als kruiderij in de lokale gastronomie. Op woensdag is er een straatmarkt waar je deze producten kunt kopen, samen met allerlei vers geoogste groenten en fruit. U zult zeker graag de kraampjes bezoeken en de grote verscheidenheid aan items bekijken die u kunt vinden: typische producten , keramiek, kleding en schoenen, fruit en groenten ...


In onze koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje zult u genieten van zonnige en zeer aangename winters

In onze koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje, zult u genieten van zonnige winters en zeer aangename temperaturen waardoor u kunt wandelen en fietsen door de brede en diverse natuurlijke ruimtes die deze prachtige stad heeft.

We hebben een brede selectie van appartementen in Guardamar voor wederverkoop en nieuwbouw gebouwd in een moderne of traditionele stijl die zich bevinden in:

  • Het stedelijk centrum
  • Dichtbij het strand
  • Met uitzicht op zee
  • Voor het natuurpark Laguna de La Mata

In onze appartementen gelegen in de stedelijke kern vindt u allerlei winkels in de omgeving : supermarkt, apotheken, gezondheidscentrum, restaurants ... Sommige van onze appartementen hebben een privé urbanisatie met een gemeenschappelijk zwembad , groot solarium, kinderspeeltuin en weelderige tuinen waar u kunt zonnebaden en plezier kunt hebben zonder uw woonwijk te verlaten.

Het grote terras is het meest aantrekkelijke gedeelte van onze appartementen, aangezien u door het goede weer het hele jaar door in Guardamar kunt gebruiken voor vele activiteiten.

Bezoek onze koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje en u zult zien dat wonen aan de Costa Blanca ook binnen uw bereik ligt

Vertrouw op SMART PROPERTIES en u zult zien dat u uw droom van wonen aan de Costa Blanca kunt waarmaken. Bezoek onze koopjes appartementen te koop in Guardamar, Spanje en geniet dit najaar van de zon en de Middellandse Zee.

Wij bieden u een uitgebreide vastgoedservice en verzorgen alle procedures. We adviseren u ook over verschillende aspecten met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje: wisselkantoor, huurverzekering, notaris, eigendomsregister ...

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com . We wachten op u in onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam 1-03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34688265406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp