Key Ready Koopwoningen in La Marina Alicante

Key Ready Koopwoningen in La Marina Alicante

Volg deze tips als je nieuw gebouwde woningen kopen

Huizenverkopen plan is verrezen uit de as van de crisis en wordt weer booming. Ken uw rechten als koper.

Omdat de behuizing zeepbel barstte de crisis, de angst dat een faillissement van het project zou verpesten en laat je zonder spaargeld gooide veel kopers bij de aankoop van nieuw gebouwde woningen. Maar veranderende economische situatie, met een verhoogde financiering door banken, bijgetankt kraan landschap.

Het kopen van deze manier betekent over het algemeen minder voor uw huis te betalen, maar het is een operatie die logisch vermoeden genereert: als je geld geven in ruil voor een goede die fysiek nog niet bestaat, lijkt het risico van verkeerde of die dwaas te verhogen . Want het is niet zo, Smart Properties geven we een aantal van de sleutels.

Zoek uit.

Ontdek alles wat je kunt over het bedrijf (ontwikkelaar, onroerend goed ...) de verkoop van huizen: een erkende solvabiliteit en waarvan de vorige promoties zijn succesvol geweest hebben altijd minder risico. Ontdek de prijzen van andere soortgelijke, betere promoties als ze worden gebouwd in hetzelfde gebied, ter vergelijking. En controleer of zonne-energie daadwerkelijk is overgenomen door het bedrijf, dat alle relevante vergunningen heeft, enz.

Vereiste documenten en gegevens.

Het bedrijf biedt het huis is nodig om u te voorzien: Certified Property Registry, waarin de eigendom van de partij (die eigenaar is), de registratie van nieuwe ontwikkelingen en de situatie van de belastingen en heffingen (belastingen, weerspiegeld etc. ) van de boerderij; technisch project goedgekeurd en bouwvergunning (zonder welke het niet kan worden gebouwd); certificaat Urban City Council, dat garandeert dat het land is bebouwbaar en het bestaan van faciliteiten zoals parken, enz., en een kopie van de verzekeringspolis dat de bedragen die u levert op rekening garandeert (het signaal, voorschotten ...).

Je hebt ook het recht om de juridische details van de ontwikkelaar (naam, bedrijfsnaam, adres en inschrijving in het handelsregister) en architect kennen, evenals de datum van levering, de totale prijs (met inbegrip van makelaars en eventuele wijzigingen van het project) de betaling (deadlines, interesses ...).

Wat je op moet letten.

Het volgende wat aan de verkoper of bouwer stellen is:

Een beschrijving van het appartement met gedetailleerde plannen (en bruikbare vloeroppervlakte, distributie, de installatie van elektrische installaties, water, gas en verwarming) en algemene bouw, de gemeenschappelijke ruimtes en de afbakening van de dienst netwerken; en een geheugen dat eigenschappen van de voorwerpen en materialen verzamelen om te worden gebruikt in de bouw.

Het is belangrijk om te weten wat te zoeken uit om te beoordelen of u geïnteresseerd bent in de aankoop; Onthoud aspecten zoals de locatie van het gebouw op de grond, in het zonnestelsel en het gebied, de woonsituatie in het gebouw, het aantal kamers (en of ze binnen of buiten), de vierkante meters, het bestaan van garages en bergingen, de positie van de pijlers, rookkanalen, ventilatie en leidingen, thermische en akoestische isolatie in het kader van het project, de kasten, de kwaliteit van de materialen en de mogelijkheid om verbeteringen aan te brengen.

Contract en ondertekenen.

Als alles correct is en het project overtuigt u, is het tijd om het contract te formaliseren. In verkoop op plan geven van geld aan de rekening of het teken is onvermijdelijk herinnert eraan dat deze bedragen zullen worden afgetrokken van de definitieve prijs en dus in het schrijven. Lees de koopovereenkomst zorgvuldig voordat het te ondertekenen en merkt op dat mogelijke veranderingen in de bouw, de prijs of voorwaarden worden opgenomen, en de beperkingen vastgesteld in dit verband.

Smart Properties, huisvesting nieuwbouw in San Fulgencio

Met uitgebreide ervaring in de verkoop van residentiële woningen en investeringen, de multiculturele team Smart Properties heeft een uniek inzicht in en kennis van het gebied dankzij hun individuele ervaringen voor vele jaren. We kunnen herkennen en te reageren op de behoeften van onze klanten, het aanbieden van het beste wat de markt te bieden in het Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Russisch heeft. Smart Properties is de professionele bureau dat kan worden vertrouwd om oplossingen, resultaten en de hulp die uw verwachtingen zal overtreffen leveren.

Smart Properties biedt een breed scala van eigenschappen van de nieuwe gebouwen, waaronder appartementen, villa's, huizen, boerderijen yterrenos. Wij kunnen onze klanten een assortiment van geïntegreerde diensten die gemoedsrust te bieden tijdens het overnameproces, waaronder kapitaaloverdrachten, financiële dienstverlening en juridische, verzekeringen, bouw en renovatie diensten, verkoop en een wisselkantoor.

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp