Huizen te koop in La Marina Urbanisatie Alicante

Huizen te koop in La Marina Urbanisatie Alicante

Veel gestelde vragen over het kopen van huizen in La Marina urbanisatie

Door middel van deze FAQ, binnen Smart Properties willen wij u te helpen bij alle stappen van het aankoopproces.

Het is van cruciaal belang vanaf het begin duidelijk de werkelijke kosten die u zal worden geconfronteerd wanneer je woning te kopen in Spanje te hebben. Het is even belangrijk duidelijk te zijn over de lopende kosten die u zal worden geconfronteerd als een eigenaar in Spanje te zijn. Het is uw verantwoordelijkheid om te worden geïnformeerd en je eigen nummers, in plaats van te vertrouwen op de beweringen van anderen. In dit artikel wordt uitgelegd andere aspecten dat het wenselijk te weten:

Hoe regel ik een huis in Spanje te bekijken?

We kunnen allemaal kijken naar zo veel brochures en websites als de tijd het toelaat, maar er is geen vervanging voor een bezoek aan de Orihuela Costa en het bekijken van een selectie van het pand. We raden dat u uw vliegtickets een beetje van te voren om de beste prijs te krijgen. De meeste luchthavens hebben een low cost luchtvaartmaatschappij die vliegt naar zowel Alicante (Orihuela Costa) of Valencia.

Hoe lang moet ik besteden aan het bekijken van onroerend goed in Spanje?

Wij raden u aan te besteden niet meer dan twee of drie dagen het bekijken van onroerend goed. Het is beter om een selectie van 10 woningen die voldoen aan uw specifieke behoeften te zien - en dan weg te gaan na te denken over wat je hebt gezien.

Hoe kan ik een eigenschap die ik graag reserveren?

Als u een eigenschap die je echt wilt zien, kunt u vragen om het huis te worden gereserveerd voor 24 uur. Dit kost niets en is er geen verplichting om te kopen. Het staat gewoon je weg te gaan en 'een nachtje over slapen "- zonder de zorg van het onroerend goed wordt verkocht.

Hoeveel aanbetaling is vereist op een huis in Spanje?

Wanneer u uw ideale woning hebt gevonden, wordt een niet-restitueerbare borg in rekening van 3000 € tot 6000 € vereist. Dit zal het verwijderen van de woning marktbeheer. Dit bedrag maakt deel uit van een wettelijk contract, waardoor de prijs van het onroerend goed, zoals overeengekomen op het moment van het betalen van het voorschot houdt en garandeert u zal niet worden beïnvloed door eventuele toekomstige prijs increases.This bedrag maakt deel uit van de kostprijs van de woning en is geen extra betaling. Het zal ofwel worden afgetrokken van de prijs van de woning of terugbetaald aan het einde van de sale.This bedrag wordt rechtstreeks betaald aan de bouwer of ontwikkelaar en een ontvangstbewijs zal worden uitgegeven aan u. De meeste ontwikkelaars zullen deze betaling in de vorm van een persoonlijke cheque, credit card betaling, overschrijving of contant geld accepteren.

Wat is betrokken bij het koopproces?

Een koopovereenkomst zal door de ontwikkelaar voor uw akkoord en handtekening worden getrokken. Uw advocaat zal het contract te inspecteren en u adviseren accordingly.Your advocaat zal de nodige onderzoeken en onderzoeken op het terrein uit te voeren. De advocaat zal ervoor zorgen dat het geld dan worden betaald op een veilige manier, dat de titel daden zijn afgerond en dat het pand is van jou, alle wettelijk ondertekend en beveiligd.

Moet ik in Spanje voor elke fase van het juridische proces?

Nee. Net als in uw land, kunt u uw advocaat op te treden namens u, zelfs voor de uiteindelijke voltooiing te instrueren. Dit wordt gedaan door het verlenen van "volmacht" aan uw advocaat.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor de Spaanse woning?

Bij de aankoop van een nieuw pand in Spanje, zal u in het algemeen worden verplicht te betalen gefaseerde payments.These geënsceneerde betalingen variëren, afhankelijk van de ontwikkelaar. Typisch zal 20% tot 50% binnen 30 tot 60 dagen na ondertekening van het contract vereist. Het saldo wordt betaald na voltooiing en de ondertekening van de deeds.However, voordat je in een contract wordt u geïnformeerd over de datum en het bedrag van eventuele betalingen in te voeren.

Smart Properties, huizen te koop in La Marina Urbanisatie.

Neem de tijd om een kijkje op onze catalogus van onroerend goed waar u alle villa's, bungalows en herenhuizen dat wij beschikbaar hebben kunnen vinden nemen. Met een schat aan ervaring in het Spaans Residential and Investment Property Sales, de multiculturele team van Smart Properties heeft een uniek inzicht in en kennis van de lokale omgeving dankzij hun individuele betrokkenheid opgedaan gedurende vele jaren.


Huizen te koop in de urbanisatie La Marina Alicante

Als het uw droom is om op een mediterrane plek in de buurt van de zee te wonen, dan zijn onze huizen te koop in de urbanisatie La Marina Alicante een zeer interessante optie. Deze hoek is gelegen aan de Costa Blanca Zuid en biedt een bevoorrecht klimaat met 320 dagen per jaar zon en praktisch geen regen. Hier vergeet u niet alleen de slechte weersomstandigheden van uw land, maar kunt u binnenkort vrienden maken en voelt u zich vanaf het eerste moment thuis:

 • Multiculturele omgeving: in de urbanisatie La Marina zijn de bewoners voor het grootste deel buitenlanders (België, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen...)
 • Gastvrije mensen: de bewoners zijn beleefde, respectvolle en zeer gastvrije mensen.
 • Internationale festivals: buitenlandse gebruiken hebben zich in deze urbanisatie gevestigd.

Als u een natuurliefhebber bent, kunt u uw dromen waarmaken via de paden rond de urbanisatie en de golfbaan "La Marquesa" met goed verzorgde landschappen en moderne faciliteiten om deze zomer van te genieten. Als u echt van de zee houdt, vindt u op een paar minuten afstand de Blauwe Vlag-stranden van Guardamar del Segura, beroemd om hun diensten, hun fijne zand en hun warme en schone water. Houd je van Spaanse gastronomie ? De Marina Urbanisatie, naast het aanbieden van allerlei soorten internationale restaurants, stelt u in staat om te genieten van zeer rijke en gezonde mediterrane gerechten.

Onze huizen te koop in de urbanisatie La Marina Alicante bevinden zich in de meest gewilde gebieden van de Costa Blanca Zuid

Waarom worden onze huizen te koop in de urbanisatie La Marina Alicante zeer gewaardeerd? Ze zijn gelegen in de meest gewilde gebieden van de Costa Blanca Zuid vanwege de nabijheid van de zee, golf en de internationale luchthaven van Alicante. Daarnaast worden ze ook zeer gevraagd door:

 • Traditionele ontwerpen en perfecte staat van instandhouding
 • veiligheidsbalken
 • lichte kamers
 • Praktische en functionele indelingen
 • ruime slaapkamers
 • Privézwembad en onderhoudsvriendelijke tuinen
 • Handig parkeren en open keukens

Nog een van de dingen die ze het leukst vinden aan onze eigendommen te koop in de urbanisatie La Marina, is hun energiezuinige binnen- en buitenverlichting die tegelijkertijd een zeer aangename en gastvrije sfeer biedt.

Neem contact op met SMART PROPERTIES voor meer informatie over onze huizen te koop in de urbanisatie La Marina Alicante

Heeft u vragen over onze huizen te koop in de urbanisatie La Marina Alicante? Meer weten over ons vastgoed? En over het aankoopproces? Wilt u informatie over de procedure? U kunt onze website verkennen en de secties " Wie we zijn " of "Diensten" bezoeken om uw ideeën te verduidelijken of, integendeel, u kunt rechtstreeks contact opnemen met ons makelaarskantoor om tijd te besparen en ook om ons beter te leren kennen. Onze agenten spreken uw taal vloeiend en zonder problemen. Stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com of neem contact met ons op via:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

 • Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
 • Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

 • Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
 • Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp