Huizen te koop in La Marina Spanje

Huizen te koop in La Marina Spanje

Huizen te koop in La Marina Spanje

De huizen te koop in La Marina Spanje hebben een grote vraag bij Europese klanten omdat ze voldoen aan alle noodzakelijke vereisten om de gewenste levensstijl te leiden.

Als u ook overweegt om de huizen te koop in La Marina, Spanje te bezoeken, zult u aangenaam verrast zijn wanneer u de talloze voordelen ziet die zij u bieden.

De prachtige urbanisatie La Marina, die behoort tot de gemeente San Fulgencio, ligt aan de Costa Blanca.

Hoewel het niet aan het strand ligt, vindt u op slechts vijf kilometer afstand de prachtige stranden van Guardamar del Segura.

Op deze lange stranden van goud en zacht zand kun je deze zomer nog steeds genieten van ontspannende zonnebaden en een leuke duik in de zee.

Als u bovendien van watersport houdt, zijn de stranden van Guardamar del Segura perfect voor uw praktijk op elk moment van het jaar, omdat ze u het unieke bieden om de stranden met warmer water van de hele Spaanse Middellandse Zee te zijn.

Dat is de reden waarom het zo gebruikelijk is om atleten te zien windsurfen, roeien, zeilen, kanoën of plezier maken tijdens het zeilen op het transparante water van de zee aan boord van een jetski.

In de urbanisatie La Marina heeft u een prachtig wegennetwerk dat gemakkelijk communiceert met de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de internationale luchthaven van Alicante, waar u dagelijkse en zeer betaalbare vluchten naar de belangrijkste Europese steden vindt.

In onze huizen te koop in La Marina Spanje vindt u de beste relatie tussen kwaliteit en prijs

Wanneer u de kwaliteit van de bouwmaterialen van onze huizen te koop in La Marina, Spanje, de perfecte en professionele afwerking, de fantastische distributie en het grote terras ontdekt, wilt u onmiddellijk verhuizen.

We hebben een breed scala aan wederverkoop of nieuwbouwwoningen, evenals een geweldige ervaring in de verkoop van huizen voor residentieel gebruik of als een investering.

Als u een soort renovatie of conditionering in uw nieuwe huis moet uitvoeren, bieden wij u de service van onze bouwafdeling.

Wilt u uw keuken uitbreiden? Wil je de badkamers veranderen? Wilt u de kelder van uw huis herverdelen en een andere functie geven aan dit grote gebied?

Wij bieden u een budget zonder verplichting tot de hervorming die u wenst door te voeren. Bij ons heeft u de garantie van een bedrijf met een lange professionele carrière.

Daarnaast zorgen wij voor de uitvoering van de werken en de verwerking van alle nodige gemeentelijke vergunningen.

Wilt u onze huizen te koop in La Marina Spanje bezoeken?

Neem contact met ons op als u onze huizen te koop in La Marina, Spanje wilt bezoeken.

We zullen u graag ontmoeten op onze kantoren. We hebben een uitgebreid klantenschema van maandag tot zaterdag.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, wachten we op u in een van onze kantoren:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | + 34 622 001 605

KANTOOR 2

Esla Park 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: + 34 966 790 787 | + 34 622 001 605

KANTOOR 3

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp