Huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee

Huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee

Als u op zoek bent naar huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee , dan bent u hier aan het juiste adres. De La Marina Urbanisatie onderscheidt zich door een rustige en comfortabele levensstijl, omringd door de natuur en op slechts een steenworp afstand van de kust. Voordelen van wonen in La Marina:

  • Dichtbij Alicante : Geniet van het leven in een rustige omgeving zonder de stad te verlaten. Alicante ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto.
  • Dichtbij het natuurpark Las Salinas de Santa Pola : ideaal voor natuurliefhebbers en buitenactiviteiten.
  • Zonnig klimaat : La Marina heeft een mediterraan klimaat, ideaal om het hele jaar door van de zon te genieten.
  • Activiteiten en diensten : Van restaurants en winkels tot watersporten, hier vindt u alles wat u nodig heeft.

Wonen in La Marina is een unieke ervaring die comfort, schoonheid en rust combineert. Mis de kans niet om uw ideale huis te vinden!

Ontdek het huis van uw dromen in La Marina: huizen te koop met adembenemend uitzicht op zee!

Wij bieden een verscheidenheid aan opties voor alle smaken en levensstijlen. Onze huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een rustig en charmant huis. Hier vindt u:

  • Vrijstaande villa's : Deze woningen zijn beschikbaar als nieuwbouw en wederverkoop. Ze beschikken over een privézwembad en zijn ideaal om te genieten van het warme mediterrane klimaat.
  • Stadswoningen in mediterrane stijl : Deze stadswoningen hebben een bijzondere charme en bieden u het comfort van wonen in een gemeenschap zonder dat dit ten koste gaat van uw privacy.
  • Flats en appartementen : Wij bieden opties op de begane grond, de middelste en de bovenste verdieping, allemaal met uitzicht op zee . Elk is ontworpen om u een gezellige en comfortabele ruimte te bieden.

Bovendien zijn al onze eigendommen volledig uitgerust , wat betekent dat u zonder zorgen kunt verhuizen. Van grote privéterrassen om van de zon te genieten tot lichte en goed verdeelde ruimtes, onze eigendommen zijn ontworpen met uw welzijn in gedachten. Wacht niet langer en kom uw nieuwe huis in La Marina ontdekken. Uw leven aan zee wacht op u!


Vind uw ideale huis met de huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee van Smart Properties!

Wij helpen u graag bij het vinden van huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee die passen bij uw behoeften en levensstijl. Wij bieden een breed scala aan eigendommen die voldoen aan alle klantprofielen. Of u nu op zoek bent naar een investering om te verhuren aan anderen, uw pensioen wilt doorbrengen omringd door natuurlijke schoonheid, of hier een nieuw leven wilt beginnen met uw partner of gezin, wij hebben eigendommen te koop in La Marina met een zwembad voor iedereen. Ons team van vastgoedexperts begeleidt u bij elke stap en zorgt ervoor dat u het perfecte huis vindt. Van vrijstaande villa's met een zwembad tot charmante appartementen, elk pand is zorgvuldig geselecteerd om u de beste kwaliteit en comfort te bieden. Wacht niet langer! Neem contact op met Smart Properties en begin uw nieuwe avontuur in La Marina. Uw toekomstige huis wacht op u!

  • verkoop@smartinmo.com
  • C. Alfredo Kraus, 1, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje
  • +34 966 790 787 | +34 622 001 605 | +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp