Huizen te koop in Guardamar del Segura

Huizen te koop in Guardamar del Segura

Huizen te koop in Guardamar del Segura

Weet u waarom we u aanraden om onze huizen in Guardamar del Segura te bezoeken? Als u aan zee wilt wonen op een rustige locatie aan de zuidelijke Costa Blanca waar u een gezonde en ontspannen levensstijl kunt leiden, dan raden wij u aan om Guardamar del Segura te bezoeken.

Het uitstekende klimaat, waar de zon bijna elke dag van het jaar schijnt, stelt u in staat om te genieten van de lange gouden zandstranden. Elk seizoen is perfect om te wandelen langs het strand en te ontspannen terwijl u de immensiteit van de Middellandse Zee observeert. Het kristalheldere, ondiepe water van dit deel van de kust wordt beschouwd als het warmste in het oosten van Spanje. Het is de perfecte plek om vele watersporten te beoefenen: zeilen, windsurfen, duiken, roeien, kanoën, ... In de Nautische Club, gelegen aan de monding van de rivier de Segura, kunt u de aanlegplaats van uw boot huren of deelnemen aan de regatta's die het organiseert. Ik ben er zeker van dat u hun viswedstrijden leuk zult vinden.

Guardamar heeft een uitgestrekt groen gebied en duinen, het beroemde Alfonso XIII Park, met meer dan achthonderd hectare duinen en pijnbomen. Het is van grote ecologische en toeristische waarde. Een wandelroute, die u ook met de fiets kunt afleggen, verbindt de stad met de monding van de rivier de Segura. Een aangename wandeling van twee kilometer met het gezin, waarbij u talrijke verklarende borden in verschillende talen vindt over de flora en fauna van de omgeving.

Leven aan zee en omgeven door de natuur in onze huizen te koop in Guardamar del Segura

Onze huizen te koop in Guardamar del Segura bieden u de mogelijkheid om te wonen in een stad die is uitgerust met alle nodige diensten: gezondheidscentrum, apotheken, supermarkten, restaurants, vrijetijdsvoorzieningen, ... Bovendien zult u zien dat u een prachtige natuurlijke omgeving heeft en dat het strand zeer dichtbij is. Wij bieden u dit aan:

  • zij aan zij met het strand
  • fantastische appartementen met uitzicht op zee
  • appartementen in het centrum van de stad
  • wederverkoop appartementen met zwembad en eigen urbanisatie
  • duplex van nieuwbouw

U vindt vast en zeker de ideale woning tussen onze nieuwbouw- en doorverkoopwoningen in Guardamar del Segura. U kunt kiezen voor het moderne en avant-gardistische ontwerp van onze nieuwbouwappartementen. U zult verrast zijn door de stijl van hun badkamers en keukens. We hebben ook traditionele design woningen met hun witte balustrades, zeer typisch aan de Costa Blanca. U zult genieten van hun lichtinval en de ruimtelijkheid van hun kamers.

Op zoek naar huizen te koop in Guardamar del Segura?

Als u op zoek bent naar een woning aan de Costa Blanca, raden wij u aan onze website te bezoeken om de huizen te koop in Guardamar del Segura, La Marina, Elche, Ciudad Quesada, San Fulgencio, Torrevieja, Dolores, Rojales, ... te zien. U bent er zeker van dat u het huis vindt dat u wilt.

Onze deskundige makelaars adviseren u graag over alle zaken die te maken hebben met de aankoop van een huis in Spanje: het aanvragen van een NIE, het afsluiten van een huis- of autoverzekering, het ondertekenen van de eigendomsakte bij de notaris, enz.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com.

Onze kantoren zijn gevestigd in:

KANTOOR 1:

Amsterdamstraat 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65- 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp