Huizen te koop in Elche

Huizen te koop in Elche

Huizen te koop in Elche

SMART PROPERTIES biedt u een interessante selectie van huizen te koop in Elche waarmee u een fantastisch huis kunt kiezen op een van de meest bevoorrechte locaties aan de zuidelijke Costa Blanca. Elche is een rijke stad die zich voornamelijk toelegt op de schoenenindustrie en waarvan de productie door heel Europa wordt geëxporteerd. Het heeft alle diensten die een moderne stad u kan bieden en biedt u tegelijkertijd oude cultuur en tradities.

Elche is een prachtige stad gesticht door de Iberiërs. De Vinalopó-rivier kruist het, hoewel het momenteel zeer weinig stroom heeft. De rivieromgeving is gevormd met prachtige parken met weelderige bomen die een verrijkende natuurlijke long vormen voor de stad. Het beroemde en uitgestrekte palmbosje van Elche, uitgeroepen tot werelderfgoed, zal een impact op je hebben. Het is een immens palmbos met meer dan 200.000 exemplaren dat de stad omringt.

Het natuurpark Hondo is een prachtige plek van ongetwijfeld ecologische waarde die u zeker zult bezoeken om het gedrag van de vele vogelsoorten die in vrijheid leven te observeren.

Met Elche - Alicante International Airport kunt u wanneer u maar wilt naar uw land van herkomst reizen, aangezien de vlucht naar de belangrijkste Europese bestemmingen vloeiend verloopt. Daarnaast bieden de verschillende luchtvaartmaatschappijen u interessante goedkope vluchten aan.

Ontdek de fantastische huizen te koop in Elche die SMART PROPERTIES u biedt

Als u onze website bezoekt, ontdekt u prachtige huizen te koop in Elche: landhuizen, luxe vrijstaande villa's, droomvilla's met indrukwekkende zwembaden en prachtige tuinen, ... Let op, want we bieden u veel van onze exclusieve eigendommen aan .

De stedelijke kern van Elche is omgeven door uitgestrekte vlaktes met uitstekende verbindingen met het centrum van de stad, waardoor luxe landgoederen kunnen worden gebouwd die van alle gemakken zijn voorzien zodat u een klein paradijs in het hart van de zuidelijke Costa Blanca kunt hebben.

U zult genieten van onze appartementen in Elche . Wij bieden u woningen aan het strand waar u van de zee kunt genieten zonder lange reizen te hoeven maken of in rustige wijken waar u alle nodige diensten vindt: supermarkten, restaurants, apotheken, een gezondheidscentrum, ...

SMART PROPERTIES beschikt over een bouw- en renovatiedienst voor het geval u uw nieuwe huis wilt aanpassen aan de belangen van uw gezin. U controleert onze professionaliteit en onze ervaring. Het zal u geruststellen dat de hervorming van uw huis in Spanje wordt uitgevoerd door vertrouwde professionals.

Heb je de huizen te koop in Elche gezien die op onze website verschijnen?

Als u onze website heeft bezocht, zult u hebben geverifieerd dat SMART PROPERTIES, naast onze huizen te koop in Elche, u een selectie van interessante eigendommen biedt in La Marina, Guardamar del Segura, Ciudad Quesada, Rojales, Dolores, San Fulgencio, Torrevieja , enzovoort.

We willen graag dat u contact met ons opneemt als u twijfels wilt hebben over de eigendommen die u interesseren. U zult merken dat onze makelaars in meerdere talen zijn. Ze spreken vloeiend Engels, Spaans, Frans, Duits, enz.

Contact opnemen met SMART PROPERTIES:

Onze kantoren bevinden zich op:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34 688 265 406

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp