Goedkope woningen te koop in La Marina urbanisatie

Goedkope woningen te koop in La Marina urbanisatie

Bij Smart Properties vervullen we de droom van die klanten die op zoek zijn naar een vakantiehuis voor een goede prijs. Met onze goedkope woningen te koop in de urbanisatie La Marina woon je op korte afstand van de zee.

Onze catalogus met huizen in La Marina wordt aangeboden aan alle klanten die graag de zeebries voelen en de hele dag willen zonnebaden op het zand of afkoelen in de zee. Op het strand van La Marina wacht u een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen. Het water is kristalhelder en het zand is erg fijn.

Dankzij het uitstekende mediterrane klimaat dat in dit deel van Spanje wordt genoten, heeft u de mogelijkheid om ' s winters uit te gaan en te genieten van ontspannende momenten tijdens een wandeling langs de kust.

Ben je gepassioneerd door de mediterrane keuken? Als u een liefhebber bent van paella, zeevruchten, "fritura" of wijn, door een van onze goedkope huizen in de urbanisatie La Marina te kopen, zult u eindeloze "chiringuitos" en restaurants ontdekken die u de meest traditionele gastronomie van de provincie Alicante bieden.

Welke modellen van goedkope woningen te koop in de urbanisatie La Marina biedt Smart Properties u?

Onze catalogus van goedkope woningen te koop in de urbanisatie La Marina is zeer gevarieerd en uitgebreid. We hebben een brede lijst van woningen tegen zeer scherpe prijzen en zelfs woningen die worden aangeboden met een lage aanvangswaarde.

Elk huismodel heeft zijn "doel" voor de koper. Als het uw doel is om een tweede woning te verwerven om van uw zomervakantie of uw weekenden te genieten, dan vindt u in onze catalogus geweldige appartementen.

Als het uw bedoeling is om van omgeving te veranderen en te genieten van een welverdiend pensioen, dan zijn onze vrijstaande villa's te koop in de urbanisatie La Marina ideaal voor u. Met dit woonmodel kunt u ten volle profiteren van de voordelen van wonen aan de Costa Blanca. Onze chalets zijn ruime huizen, sommige met een privézwembad en andere met uitzicht op de zee of de tuin .

Naast vrijstaande villa's en appartementen te koop in La Marina, kunnen we bij Smart Properties u andere modellen van eigendommen aanbieden, zoals: bungalows, landhuizen, flats, herenhuizen of quads.

U weet het al, als u op zoek bent naar een professional met ervaring in de vastgoedsector van de Costa Blanca om een vakantieverblijf te kopen, leg uzelf dan in de handen van Smart Properties. Wij hebben het beste huis voor u, voor de beste prijs.

Ontdek al onze goedkope woningen te koop in de urbanisatie La Marina

Schiet op en begin met het ontdekken van alle kwaliteiten van onze goedkope eigendommen te koop in de urbanisatie La Marina. Voor vragen of vragen met betrekking tot onze catalogus, schrijf ons op sales@smartinmo.com of kom ons bezoeken in een van onze makelaarskantoren in San Fulgencio - Alicante:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Goedkope woningen te koop in La Marina Urbanization

Wilt u alles weten wat onze goedkope woningen te koop in La Marina Urbanization te bieden hebben? Hun ongelooflijke strategische posities kunt u hebben:

  • De stranden van Guardamar del Segura in Costa Blanca Zuid op 5 minuten afstand: een grote verscheidenheid van fijne zandstranden met Blauwe Vlag die hun kwaliteit en toeristische service te garanderen. 
  • De golfbaan "La Marquesa" in Ciudad Quesada, Rojales, op 3 minuten afstand: hier vindt U 18 holes par 71 gevarieerd, uitgebreide faciliteiten, kampioenschappen, academie, kortingen...
  • Elche - Alicante International Airport "El Altet" op 15 minuten afstand: met dagelijkse low cost vluchten naar vele Europese steden.

Bovendien zijn er naast onze woningen vele supermarkten, restaurants, apotheken, medische centra, politiebureaus, scholen, academies, sportfaciliteiten en een gemeentelijk zwembad, naast vele andere dingen. U zult ook blij zijn te weten dat La Marina Urbanisation een van de gebieden is met de grootste mix van culturen. Het is erg populair bij buitenlanders, dus u zult buren vinden uit uw eigen land en uit andere Europese landen. Om deze reden zijn de meeste diensten gericht op het buitenlandse publiek.


Goedkope woningen te koop in de urbanisatie La Marina: een charmante plek aan de Middellandse Zee gericht op buitenlanders

Zoals we al eerder hebben vermeld, zijn onze goedkope eigendommen te koop in La Marina Urbanization ontworpen om te genieten van vele voorzieningen en zijn aangepast aan het buitenlandse publiek. La Marina Urbanisation integreert perfect de Europese manier van leven. De zon 320 dagen per jaar, de kalme en ondiepe Middellandse Zee, de uitstekende gastronomie en de infrastructuur netwerk maken La Marina een van de beste plaatsen voor vakantie of permanente bewoning.

SMART PROPERTIES biedt u exclusief een catalogus aan die voor u is ontworpen, vol met verschillende tweedehands eigendommen tegen zeer concurrerende prijzen. Dankzij ons dagelijks werk, hebben we veel huizen te koop in La Marina Urbanisatie als echte koopjes. Blader door onze catalogus en kies de woningen waar u naar op zoek bent:

  • Quads in mediterrane stijl met zonnige terrassen.
  • Bungalows met vrij uitzicht onlangs gerenoveerd en te renoveren
  • Villa's met privé zwembad en uitzicht op zee
  • Herenhuizen met veiligheidshekken op verschillende verdiepingen

Stappen voor het kopen van een van onze goedkope eigendommen te koop in La Marina Urbanization

Als u denkt aan het kopen van een van onze goedkope eigendommen te koop in La Marina Urbanization, vatten we de stappen samen om dit te doen:


  • Vraag om meer informatie, zodat u niet met twijfels achterblijft.
  • Boek een bezoek om de goedkope huizen te koop in La Marina UrbaniZation in persoon te zien.
  • Onderhandel met de verkoper over de prijs: wij helpen u om de beste prijs te krijgen.
  • Wij versnellen alle formaliteiten van de aankoop: het verkrijgen van NIE, vergunningen, documenten...
  • Wij begeleiden u naar de notaris voor de ondertekening
  • Uitgebreide service na de verkoop: wij staan tot uw beschikking voor alles wat u nodig zou kunnen hebben.

Stuur nu een email naar sales@smartinmo.com of bel een van onze kantoren:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)
Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp