Goedkope villa's te koop in la Marina urbanisatie

Goedkope villa's te koop in la Marina urbanisatie

Bij Smart Properties hebben we een GEWELDIGE PROMOTIE van goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina die u zouden kunnen interesseren. Deze woningen bevinden zich op minder dan 5 kilometer van de zee en hebben geweldige kwaliteiten:

  • Prive zwembad
  • Tuin
  • Solarium
  • Portiek
  • Priveparkeren
  • Enzovoort

Onze villa's zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en hun duidelijke doel is om op het eerste gezicht een mediterraan ontwerp en stijl te bieden. Als u dacht dat het hebben van een eigen vrijstaande villa aan de zuidelijke Costa Blanca binnen het bereik van enkelen lag, komt dat omdat u Smart Properties en zijn catalogus met goedkope huizen in de urbanisatie La Marina nog niet kende.

Naast het aanbieden van een ruim en goedkoop vakantiehuismodel, bieden wij u goedkope chalets AAN EEN VERLAAGDE PRIJS. Blader door onze catalogus met villa's te koop in La Marina en ontdek al onze prachtige huizen.

Wonen in de urbanisatie La Marina ontdekt u snel de voordelen van wonen aan de Costa Blanca. Op nog geen 5 kilometer afstand liggen de stranden van Guardamar del Segura en de golfbanen van La Marquesa, gelegen in Ciudad Quesada Rojales . Dankzij het uitstekende mediterrane klimaat kunt u het hele jaar door genieten van de zee en uw favoriete sport.

Wilt u uw huis verkopen voordat u een van onze cCheap villa's te koop in de urbanisatie la Marina koopt?

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw huis voordat u een van onze fantastische goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina koopt, helpt Smart Properties u uw eigendom snel te verkopen.

Ons makelaarskantoor in San Fulgencio heeft een persoonlijke verkoopservice voor huizen waarbij we een groep gekwalificeerde professionals ter beschikking stellen om zo snel mogelijk een koper te vinden.

Als u besluit uw huis bij ons te verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken of iets te doen. Ons team zorgt voor alles, van begin tot eind:

  • Gekwalificeerd team, met ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in Spanje
  • Voorafgaand advies: erfenissen, flatgebouwen ...
  • Webpositionering: we vergroten de zichtbaarheid van uw woning op internet.
  • Administratief beheer: wij zorgen voor alles wat met de verkoop van een onroerend goed te maken heeft: verhuur, handtekeningen, belastingen, enz.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning met Smart Properties, klik dan op de volgende link: https://smartpropertiesinspain.com/nl/verkopen-van-uw-woning/

Neem contact op met Smart Properties en begin te genieten van een van onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina

Wilt u de kwaliteiten van onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina weten? Neem contact op met ons verkoopteam en laat u adviseren over de beste woning.

Om met Smart Properties te communiceren, kunt u het contactformulier invullen dat wordt weergegeven in onze contactsectie of ons een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com

Wil je ons persoonlijk ontmoeten? We wachten op je om

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Goedkope villa's te koop in de urbanisatie La Marina

Wil je wonen op een plek die past bij jouw gewoontes en levensstijl? In onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie La Marina kunt u uw wensen vervullen. Wonen in Spanje, de Europese hoofdstad van de zon en in een urbanisatie die zich perfect aanpast aan uw gebruiken en tradities. Dit komt door het feit dat in dit complex van woningen een veelvoud aan inwoners uit verschillende vreemde landen in harmonie naast elkaar bestaan: Engeland, Duitsland, Noorwegen, Frankrijk ... Om deze reden zijn de meeste diensten (restaurants, winkels, winkels en supermarkten) zijn voor dit publiek bestemd. Als je je eenmaal in je nieuwe huis hebt gevestigd, merk je nauwelijks dat je in een ander land bent, omdat je buren van dezelfde afkomst vindt en je binnenkort nieuwe vrienden kunt maken. Vanaf de eerste dag zult u zich op uw gemak voelen bij het verkrijgen van alle voordelen die deze urbanisatie biedt voor de Europese klant en ook de voordelen van het leven in Spanje, en dat zijn er vele.

  • Uitstekende mediterrane keuken
  • Veel toeristische en exotische stranden
  • Mogelijkheid om watersporten te beoefenen
  • Ontspan en sport bij een van de meest prestigieuze clubs aan de Costa Blanca: La Marquesa Golf
  • Goede aansluiting op uitvalswegen en snelwegen
  • Makkelijk om snel te reizen tegen goedkope prijzen: de internationale luchthaven van Alicante ligt op 15 kilometer afstand.

Krijg een mediterrane levensstijl met onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie La Marina

Bij SMART PROERTIES bieden we u de grootste exclusieve vastgoedpromotie: Goedkope villa's te koop in de urbanisatie La Marina. Het zijn tweedehands eigendommen die moeilijk op te geven zijn omdat ze veel comfort bieden tegen zeer lage prijzen. U vindt goedkope villa's te koop in de urbanisatie La Marina op slechts 5 minuten van de stranden van Guardamar.

Een van de meest opvallende voordelen van onze goedkope huizen vindt u: buitenruimtes om uit te rusten en te ontspannen met een zwembad, veranda, patio, terras of solarium, eigen parkeerplaats op het perceel zelf, grote ramen die al het natuurlijke zonlicht opvangen, airconditioning , verwarming en nog veel meer. Onze wederverkoopchalets zijn perfect om in te investeren omdat ze zeer goed onderhouden zijn en gebouwd zijn met eersteklas materialen. En hun aantrekkelijke en onverslaanbare prijzen maken onze huizen tot een aanbod waar u maar moeilijk zonder kunt.

Heeft u vragen over onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie La Marina?

Als u zich na het zien van enkele van onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie La Marina vragen heeft gesteld. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om u gedetailleerde en gepersonaliseerde informatie aan te bieden. Een van onze meertalige makelaars helpt u graag vriendelijk om alle mogelijke problemen op te lossen. U kunt ons een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com of een van onze kantoren bezoeken:

  • KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

  • KANTOOR PISUERGA PARK:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406



© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp