Elche onroerend goed te koop

Elche onroerend goed te koop

Elche onroerend goed te koop

Kopen in Elche onroerend goed te koop is een uitstekende optie als je doel is om te leven in een prachtige duizendjarige stad die:

  • economisch en ondernemend geconsolideerd is
  • Het heeft prachtige natuurgebieden: de Vinalopó rivier, de Palm Grove, El Hondo, ...
  • Prachtige stranden, sommige met blauwe vlag en bijna maagdelijk, zijn ideaal om te wandelen.
  • Het heeft zonnige winters die typisch zijn voor de Costa Blanca.
  • Het heeft een lange en interessante culturele geschiedenis

Elche is een van de belangrijkste steden aan de Costa Blanca waar u comfortabel kunt wonen omdat het over alle noodzakelijke diensten beschikt. Het baseert zijn economische rijkdom op de schoenindustrie die naar heel Europa exporteert. De stad wordt doorkruist door de rivier de Vinalopó die, hoewel ze een kleine stroom heeft, gebruikt wordt om alle omliggende velden te bevloeien. U zult verrast zijn door het fantastische palmenbos dat de stad omringt. De Palmeral de Elche, met meer dan 200.000 palmbomen, wordt beschouwd als een werelderfgoed. Het Natuurpark van Hondo is een andere van zijn meest waardevolle natuurlijke parels. U zult onder de indruk zijn van deze prachtige natuurlijke plek met een hoge ecologische waarde waar talrijke soorten watervogels leven.

Elche heeft ook negen kilometer aan stranden, gekenmerkt door het zachte zand en het warme, transparante water. Het uitstekende klimaat van Elche, waar de winters zonnig en vrolijk zijn, stelt u in staat om op elk moment van het jaar langs de kust te wandelen en een kleurtje te krijgen.

Als u op zoek bent naar een Elche woning te koop, ontdek dan op onze website de prachtige huizen die wij aanbieden

Als u op zoek bent naar een Elche woning te koop, neem dan contact op met SMART PROPERTIES en vertel ons wat voor soort woning u nodig heeft. Wij bieden u een prachtige selectie van villa's, landhuizen, luxe vrijstaande villa's, percelen, industriële gebouwen, ... We hebben ook interessante exclusieve eigendommen die alleen wij u kunnen aanbieden. U zal de kwaliteitsmaterialen die gebruikt werden voor de bouw van de eigendommen die wij u aanbieden, controleren. Als u een hervorming moet doorvoeren in uw nieuwe huis, ongeacht de grootte ervan, bieden wij u gekwalificeerd en betrouwbaar personeel dat alle veranderingen zal doorvoeren die u wenst. Aarzel niet om ons te vragen om een vrijblijvende offerte.

U zult verrast zijn door de uitgebreide lijst van percelen in Elche, met verschillende oppervlakten en kenmerken, die zich in de omgeving van de stad bevinden en die u in staat zullen stellen om een volledig gepersonaliseerd huis te bouwen. Bovendien bieden wij u, indien u dat wenst, in SMART PROPERTIES onze dienst Architectuur en Bouw aan. In deze afdeling beschikken wij over medewerkers die gespecialiseerd zijn in het verwerken van technische en juridische documentatie en het aanvragen van de juiste bouwvergunningen. Daarnaast ontwerpen wij ook het huis van uw dromen, aangepast aan al uw wensen.

Neem contact op met SMART PROPERTIES en wij bieden u een woning te koop aan.

SMART PROPERTIES heeft in Elche onroerend goed te koop dat aan uw wensen voldoet. Bezoek onze website en u zult onze brede waaier van eigenschappen in Elche, Guardamar del Segura, La Marina, Torrevieja, San Fulgencio, Dolores, Ciudad Quesada, Rojales, zien ...

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com en wij nemen contact met u op. Onze kantoren zijn gevestigd te:

KANTOOR 1:

Amsterdamstraat, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 91 99 28 | +34 688 26 54 06

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp