Een eigendom verkopen in de urbanisatie La Marina

Een eigendom verkopen in de urbanisatie La Marina

Heeft u de beslissing genomen om een nieuw huis aan de Costa Blanca te kopen, maar wilt u eerst een woning verkopen in de urbanisatie la Marina? Bij Smart Properties helpen we u uw doel te bereiken, in de kortst mogelijke tijd.

Het verkopen van een huis in La Marina Urbanization bij ons is de ervaring van een team van makelaars gespecialiseerd in dit mediterrane gebied. Elke dag verkopen we eigendommen in La Marina, dus we kennen de meest gevraagde plaatsen en de smaak van een potentiële koper.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een vakantiehuis in La Marina. Het klimaat, het strand en de charme in het algemeen zijn de perfecte attractie voor een toekomstige gepensioneerde of een gezin dat wil genieten van hun zomervakantie. Daarom is het belangrijk om vanaf het eerste moment te werken aan het aantrekken van kwalitatieve leads; klanten die echt geïnteresseerd zijn in het kopen van een woning in La Marina Urbanización.

Om dit te doen, zal Smart Properties zich toeleggen op het promoten en optimaliseren van uw woning:

 • We zullen uw huis uitlichten op de startpagina van onze website
 • We optimaliseren het vastgoedbestand met behulp van de juiste trefwoorden (SEO)
 • We zullen het onroerend goed delen in de meest populaire nationale en internationale onroerendgoedportalen
 • We zullen een fotografisch verslag bijvoegen
 • En nog veel meer

5 redenen om een woning in de urbanisatie La Marina te verkopen met Smart Properties

Het belangrijkste doel om u te helpen een onroerend goed in de urbanisatie la Marina te verkopen, is om het koop- en verkoopproces zo eenvoudig en duidelijk voor u te maken.

1. Je hebt een professioneel meertalig team met uitgebreide ervaring in de vastgoedmarkt van de Costa Blanca - Alicante.

2. We vereenvoudigen de mogelijke problemen die kunnen ontstaan bij de verkoop van onroerend goed in Spanje: erfenissen, flatgebouwen, enz.

3. We zullen de webpositionering van uw huis verbeteren om de zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

4. Wij zorgen voor alle documentatie en papierwerk van het verkoopcontract.

5. Wij begeleiden u naar de notaris en lossen eerdere twijfels op.

Zodra u uw eigendom in La Marina heeft verkocht, kunt u uw andere doel bereiken: een nieuw huis kopen aan de Costa Blanca. Naast het aanbieden van nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in de urbanisatie La Marina, hebben we chalets, herenhuizen, bungalows en appartementen te koop in Guardamar, Elche, Ciudad Quesada, Torrevieja, San Fulgencio ...

Wilt u een woning verkopen in de urbanisatie la Marina? Neem contact met ons op

Als u bereid bent een onroerend goed in de urbanisatie La Marina te verkopen, raden we u aan uzelf in handen te geven van onze makelaars in La Marina. Neem contact met ons op en kom meer te weten over onze thuisverkoopservice in Spanje:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

U kunt ook met ons communiceren via e-mail. Schrijf ons op sales@smartinmo.com


Een woning verkopen in La Marina Urbanización

SMART PROPERTIES is de deskundige makelaar voor de verkoop van een woning in La Marina Urbanization. Wij bieden een breed scala van woningen in La Marina zoals villa's, herenhuizen, villa's, landhuizen, nieuwbouw woningen, appartementen, percelen ...

Als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw woning in La Marina Urbanization heb je een goede kans van succesvolle verkoop met ons. Bovendien is locatie een van de aspecten die kopers het meest waarderen en La Marina Urbanización is een zeer gewild gebied aan de Middellandse Zee, het heeft alles wat een mens nodig heeft om gelukkig te leven:

 • Paradijselijke stranden van fijn zand en kristalhelder water.
 • Aangenaam klimaat met 320 dagen zon per jaar
 • Overvloed aan winkels, bars en restaurants
 • Golfbaan
 • Omringd door natuur

La Marina behoort tot de gemeente San Fulgencio, hoewel het deze plaats in omvang en aantal inwoners voorbijgestreefd is door de grote stedelijke groei in de afgelopen jaren.

Een ander voordeel van het verkopen in dit gebied is dat het is omgeven door charmante toeristische bestemmingen, Almoradí, Rojales, Catral, Guardamar, Daya Vieja, Algorfa...


Waarom een woning verkopen in La Marina Urbanization met SMART PROPERTIES?

Het verkopen van een eigendom in La Marina Urbanización is een goede optie om een hoog inkomen te krijgen en een eigendom achter te laten dat u meer problemen geeft dan oplossingen.

Of u nu geen nut meer heeft voor uw woning in La Marina, of u wilt uw inkomen verhogen, het verkopen van uw huis is altijd een kans. De kansen hierop zijn groot omdat het een zeer toegankelijk gebied is voor alle diensten en toeristische centra.

Wij bieden een complete verkoopservice om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Wij gebruiken verschillende strategieën, methoden en nieuwe technologieën om de verkoop in de kortst mogelijke tijd te realiseren.

 • Wij promoten uw huis op onze website
 • Wij optimaliseren elke onroerend goed vermelding op SEO-niveau (organische positionering op Google) om de zichtbaarheid en de aanvragen te verhogen.
 • Wij publiceren uw woning op gerenommeerde nationale en internationale onroerend goed portals.
 • Wij maken een fotoreportage om het beste uit uw woning te halen.

Bovendien is ons team zeer goed op de hoogte van het onroerend goed product en de omgeving, zodat het niet moeilijk zal zijn om de geweldige eigenschappen die uw huis heeft over te brengen om de interesse van potentiële kopers te vergroten.

En voor uw gemoedsrust, al onze makelaars spreken uw taal, we hebben een meertalig team die vloeiend zijn in verschillende talen. 


Wij helpen u om met succes een woning te verkopen in La Marina Urbanization

Als u een woning wilt verkopen in La Marina Urbanization met SMART PROPERTIES neem dan contact met ons op en kom meer te weten over alle diensten die wij u aanbieden om uw woning succesvol te verkopen, u zult er geen spijt van krijgen.

U kunt ons een email sturen naar sales@smartinmo.com of kom ons bezoeken op:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605 

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp