0 Eigenschappen gevondenGeen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Commerciële Units te koop in La Marina San Fulgencio

Tips om te overwegen bij het kiezen van een winkel voor uw bedrijf

Wat is de ideale locatie voor ons bedrijf? Welke kosten zou moeten overwegen? Is het verkeerd om directe concurrenten in de buurt te hebben? In dit artikel geven wij een aantal richtlijnen die u moet overwegen wanneer u lokaal op zoek naar uw bedrijf

Kies zorgvuldig de locatie van uw lokale

Bij het kiezen van de geschikte plaats, moeten we een locatie met een goede zichtbaarheid, goede bereikbaarheid, door het passeren van mensen en met een sterke concentratie van de commerciële activiteit te vinden. Er moet ook rekening houden met de omgeving waarin het zich bevindt en ook het profiel van het publiek te vestigen vindt u onze business richten.

Kies een locatie die het oppervlak om uw bedrijf te hebben ontmoet.

De grootte van onze lokale hangt af van de activiteit die we spelen. Op dit moment is de vraag naar kleinere commerciële gebied toegenomen als gevolg van het grote aantal toegewijde gastvrijheid, mode en lokale diensten.

Denk aan de huurprijs.

Het inkomen van je lokale zal een van de grote uitgaven moet je de tijd nemen om uw bedrijf te assembleren te nemen. Een conditioning kost lokaal, moet je vaste maandelijkse kosten toe te voegen zoals elektriciteit, bewaking of het onderhoud van het terrein.

Huren het pand voor meer dan twee jaar.

Bij het huren van een plek, vooral als het een nieuw opgerichte bedrijf, is het raadzaam om een korte termijn (één of twee jaar), die zal ons in staat stellen om te beoordelen of de zaken goed gaan of niet ondertekenen.

Vind commercieel te koop in La Marina in San Fulgencio met Smart Properties.

Met zo veel ervaring in de vastgoedmarkt in Spanje, is Smart Properties goed gepositioneerd om te helpen bij alle stadia van de verkoop of aankoop van een woning. Door te kiezen voor Smart Properties als uw lokale makelaar, wordt uw aankoop professioneel en efficiënt worden afgehandeld.

Onze catalogus biedt een breed scala van eigenschappen, met inbegrip van commerciële ruimten in sommige van de nabijgelegen gebieden zoals San Fulgencio of Elche. Als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw eigen zaak te openen, bel ons.

welkom op de website smart properties

Vertrouwd Makelaars kantoor in La Marina urbanisatie in San Fulgencio

bij Smart Properties zijn we gespecialiseerd in de verkoop van alle soorten woningen in la Marina Urbanisatie en haar omgeving. Wij bieden een uitgebreide vastgoed service die alle fasen van het koop proces voor u begeleid. Daarnaast zijn we ook ervaren bouwers die u kan helpen de woning van uw droom waar te maken.


Als u geïnteresseerd bent in de aankoop of verkoop van onroerend goed in La Marina urbanisatie in San Fulgencio bent u aan het juiste adres. We zijn beroemd in deze regio vanwege onze expertise en vriendelijkheid.

© 2019 Smart Properties. legaal · privacy · ontwerp Mediaelx

×