Bungalows te koop in La Marina urbanisatie

Bungalows te koop in La Marina urbanisatie

Bungalows te koop in La Marina urbanisatie

Als uw droom is om aan de Costa Blanca te wonen, in een rustige en zonnige omgeving, nodigen wij u uit om onze bungalows te koop in de urbanisatie La Marina te bezoeken . La Marina , behorend tot de stad San Fulgencio, is een moderne urbanisatie die in de jaren tachtig werd gebouwd en beschikt over alle diensten die nodig zijn voor de levensstijl van vandaag.

Het is de plaats gekozen door vele inwoners uit verschillende delen van Europa om lange vakantieseizoenen door te brengen of zelfs om na hun pensioen in Spanje te gaan wonen. De marine is uitgerust met verschillende winkels waar u producten uit Europese landen vindt waarmee u uw douane niet hoeft op te geven. U vindt er ook uitgaansgelegenheden en pubs die typerend zijn voor andere landen. Natuurlijk heb je in La Marina supermarkten, restaurants, medisch centrum, apotheek, politiebureaus, postkantoor, taxiservice, kerk, sportcentrum, ... en al die diensten die typerend zijn voor een plaats.

De comfortabele verbinding met de omgeving geeft u toegang tot de prachtige stranden van Guardamar del Segura in slechts tien minuten. De uitstekende temperaturen zijn perfect voor winterwandelingen langs de promenade en zonnebaden op het terras van een cafetaria.

Geniet van een rustige en zonnige sfeer in onze bungalows te koop in de urbanisatie La Marina

U zult verrast zijn door de vele voordelen van het leven in een van onze bungalows te koop in de urbanisatie La Marina . Wij bieden u prachtige semi-vrijstaande of semi-vrijstaande eigenschappen van nieuwbouw of wederverkoop.

Onze huizen zijn gebouwd met een traditioneel en zeer gebruikelijk ontwerp aan de Costa Blanca. We bieden ook bungalows met een moderne en avant-gardistische stijl . De rechte lijnen en de grote glazen oppervlakken laten zonlicht alle kamers binnen.

Als u een bungalow met een gesloten gemeenschapsontwikkeling wilt, kunt u genieten van de prachtige mediterrane tuinen, het grote zwembad en het grote solarium, en nieuwe vrienden maken rond een prachtige barbecue in de gemeenschappelijke tuinen van uw woning.

We hebben een uitgebreide selectie van herenhuizen in La Marina . Als u wilt, helpen onze medewerkers u graag bij het vinden van het huis dat aan al uw eisen voldoet.

Bovendien biedt SMART PROPERTIES een bouwservice waarmee u een volledig op maat gemaakte woning kunt bouwen of uw woning naar wens kunt renoveren. We hebben een uitstekend team waar we u architecten, riggers, aannemers, etc. aanbieden. Vertrouw op ons management terwijl u geniet van de zon van de Costa Blanca.

Kom naar onze bungalows te koop in de urbanisatie La Marina

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze bungalows te koop in de urbanisatie La Marina , willen we u graag begeleiden. Je ontdekt een van de meest interessante plekken om te wonen aan de Costa Blanca. Hij biedt u:

  • Zon en uitstekende temperaturen
  • Ontspannen en vredige omgeving
  • Nabijheid van het strand en golf
  • Internationale luchthavens van Alicante en Murcia

In SMART PROPERTIES hebben we een uitgebreid continu schema van maandag tot zaterdag. Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen het formulier in te vullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail te sturen naar sales@smartinmo.com

Wij wachten op u in onze kantoren in:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp