betaalbare woningen in de urbanisatie La Marina

betaalbare woningen in de urbanisatie La Marina

Wonen in onzebetaalbare woningen in de urbanisatie La Marina aan de Costa Blanca biedt buitenlandse inwoners een breed scala aan spannende activiteiten en mogelijkheden om te genieten van een actieve en ontspannen levensstijl in een paradijselijke omgeving. Hier is een lijst met activiteiten die een verblijf in de omgeving tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken:

  • Geniet van de stranden : La Marina heeft stranden met kristalhelder water en goudkleurig zand, waar u kunt genieten van een ontspannende dag in de zon of kunt deelnemen aan spannende wateractiviteiten zoals snorkelen, duiken en paddle-surfen.
  • Ontdek de natuur : De omgeving van de urbanisatie La Marina biedt indrukwekkende natuurlijke landschappen die perfect zijn voor wandelen, fietsen en vogels kijken. Het natuurpark Salinas de Santa Pola en het natuurpark El Hondo zijn populaire bestemmingen voor natuurliefhebbers.
  • Verken nabijgelegen steden : Dankzij de strategische ligging van de urbanisatie La Marina kunnen buitenlandse inwoners gemakkelijk nabijgelegen dorpen en steden verkennen, zoals Elche, Alicante en Santa Pola , die een verscheidenheid aan historische, culturele en commerciële bezienswaardigheden bieden.

Dit zijn slechts enkele van de vele opwindende activiteiten en verrijkende ervaringen waar buitenlandse inwoners van kunnen genieten als ze in de prachtige urbanisatie La Marina wonen.

betaalbare woningen in de urbanisatie La Marina: Koop eigendommen met een professioneel team van makelaars

Wil je onzebetaalbare woningen in de urbanisatie La Marina weten? Deze woningen, met de nadruk op kwaliteit en baanbrekend design, bieden een uitzonderlijke woonervaring in een idyllische mediterrane omgeving.

Beschikbare betaalbare huisvestingsopties zijn onder meer:

  • Hedendaagse chalets : Deze indrukwekkende woningen worden gekenmerkt door hun strakke lijnen en ruime binnenruimtes. Met een harmonieuze combinatie van glas, staal en beton bieden deze woningen een moderne en minimalistische esthetiek.
  • Luxe appartementen : De appartementen in de urbanisatie La Marina bieden een combinatie van elegantie en functionaliteit. Met een ruim interieur en hoogwaardige afwerking zijn deze appartementen ontworpen om het comfort en gemak te maximaliseren.
  • Herenhuizen in mediterrane stijl : deze charmante woningen combineren traditionele Spaanse architectuur met moderne accenten en zonnige terrassen en balkons met een prachtig uitzicht.
  • Moderne bungalows : deze elegante eengezinswoningen bieden comfort en luxe in een schilderachtige omgeving, met een open indeling en een naadloze samensmelting van binnen en buiten.

Deze vastgoedopties weerspiegelen de perfecte combinatie tussen hedendaagse elegantie en mediterrane charme, waardoor buitenlandse inwoners de mogelijkheid krijgen om te genieten van een exclusieve levensstijl in een idyllische en pittoreske omgeving.

Wij bieden u professionele hulp bij het beleggen inbetaalbare woningen in de urbanisatie La Marina

Wil je onzebetaalbare woningen in de urbanisatie La Marina weten? Bij Smart Properties zijn wij een prestigieus makelaarskantoor met een solide reputatie aan de Costa Blanca, gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide diensten en hoogwaardige vastgoedoplossingen aan nationale en internationale klanten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Straatkantoor Amsterdam :

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje )

Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp