Appartementen te koop in La Marina met uitzicht op zee

Appartementen te koop in La Marina met uitzicht op zee

Als u op zoek bent naar appartementen te koop in La Marina met uitzicht op zee, dan heeft u de perfecte plek gevonden. De urbanisatie La Marina , gelegen in San Fulgencio, is een ideale plek om te genieten van de rust en de mediterrane levensstijl. Deze charmante stad biedt een breed scala aan diensten en een geweldig recreatieaanbod , waardoor het een aantrekkelijke bestemming is om te wonen. Enkele voordelen van wonen in La Marina zijn:

  • Winkels en diensten : U vindt hier alles wat u nodig heeft, van supermarkten tot restaurants en winkels.
  • Recreatieve activiteiten : Er zijn allerlei buitenactiviteiten mogelijk, van watersporten tot wandelen.
  • Paradijselijke natuurlijke omgeving : De urbanisatie ligt vlakbij indrukwekkende duinen en een spectaculair strand , ideaal om te genieten van de zon en de zee.
  • Internationale gemeenschap : Omdat u buren met verschillende nationaliteiten hebt, voelt u zich altijd welkom.

La Marina is de ideale plek voor wie op zoek is naar kwaliteit van leven en natuurlijke schoonheid.


Ontdek de appartementen te koop in La Marina met uitzicht op zee: uw nieuwe thuis wacht op u met privéterrassen en zon!

Als u op zoek bent naar appartementen te koop in La Marina met uitzicht op zee, dan zijn onze huizen de ideale optie voor u. Met privéterrassen en zongerichte oriëntaties, zult u genieten van een comfortabele en lichte levensstijl in deze prachtige ontwikkeling. Elk detail is doordacht om u comfort en kwaliteit te bieden. Onze appartementen onderscheiden zich door:

  • Charmant ontwerp : artistieke raampartijen, witte balustrades en brede bogen op de veranda's weerspiegelen de mediterrane stijl.
  • Verschillende opties : Wij hebben appartementen met twee of drie slaapkamers , die passen bij uw behoeften en prioriteiten.
  • Spectaculair uitzicht : Ze kijken uit op zowel de bergen als de zee, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.
  • Moderne voorzieningen : Uitgerust met inbouwkasten en sommige worden volledig gemeubileerd verkocht.
  • Dichtbij voorzieningen : Alles wat u nodig hebt, bevindt zich op steenworp afstand, waardoor uw dagelijkse leven gemakkelijker wordt.

Wonen in onze huizen te koop in La Marina met uitzicht op zee is een lonende ervaring, waar natuurlijke schoonheid en comfort samenkomen om u een perfect huis te bieden. Wacht niet langer om ze te bezoeken!


Appartementen te koop in La Marina met uitzicht op zee: neem contact op met Smart Properties en laat onze experts u bij elke stap begeleiden!

Bij Smart Properties bieden we u niet alleen de beste appartementen te koop in La Marina met uitzicht op zee , maar we hebben ook een team van hooggekwalificeerde makelaars. Onze experts zijn er om u te adviseren over alle juridische, fiscale en financiële aspecten van het kopen van een woning aan de Costa Blanca. Bovendien begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom bieden we een uitgebreide renovatie- en bouwservice . Als u uw nieuwe huis wilt aanpassen of verbeteringen wilt aanbrengen, staat ons team klaar om u te helpen uw ideeën werkelijkheid te maken. Met Smart Properties heeft u een bondgenoot die om elk detail van het aankoop- en renovatieproces geeft, wat een stressvrije en succesvolle ervaring garandeert. Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar uw nieuwe huis in La Marina.

  • verkoop@smartinmo.com
  • C. Alfredo Kraus, 1, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje
  • +34 966 790 787 | +34 622 001 605 | +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp