Appartementen te koop in Elche Spanje

Appartementen te koop in Elche Spanje

Appartementen te koop in Elche Spanje

Bij Smart Properties bieden we alle soorten nieuwbouw en wederverkoop aan de Zuid-Costa Blanca, zoals onze fantastische appartementen te koop in Elche Spanje. Onze appartementen in Elche hebben alle voorzieningen die u nodig heeft vanuit een woning, tegen zeer concurrerende prijzen.

Onze makelaars kunnen u desgewenst een appartement aan het strand aanbieden. We hebben onroerend goed te koop in Arenales del Sol, een wijk van Elche die gouden stranden met kristalhelder water en maagdelijk zand biedt.

Onze appartementen in Elche kunnen ook worden gekocht in La Hoya, een andere wijk van de stad die ideaal is om te wonen zonder stress en zonder de drukte van een grote stad. Als u besluit om uw appartement in La Hoya - Elche te kopen, woont u in een huis met een groot balkon en op loopafstand van alle diensten: restaurants, supermarkten, apotheken, winkels, enz.

Of u nu op zoek bent naar een woning in Elche in de buurt van de zee, of een woning nodig heeft in een meer rustige omgeving, Smart Properties kan uw doel bereiken. Onze appartementen te koop in Elche zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en zijn voorzien van een modern design en een klassieke mediterrane stijl.

Smart Properties kan u appartementen te koop aanbieden in Elche Spanje en andere woonmodellen aan de Costa Blanca.

Ons makelaarskantoor in San Fulgencio kan voldoen aan de vraag van al die klanten die ofwel op zoek zijn naar appartementen te koop in Elche Spanje of geïnteresseerd zijn in een ander model van onroerend goed aan de Costa Blanca.

In Smart Properties hebben we een uitgebreide catalogus van villa's, herenhuizen, appartementen of bungalows in Elche, La Marina, Guardamar del Segura, Torrevieja, Orihuela Costa, San Fulgencio, Ciudad Quesada, enz.

In al deze gebieden van de Costa Blanca vindt u welzijn, plezier, ontspanning... Kortom: kwaliteit van leven.

  • Een warm jaarklimaat met milde temperaturen en weinig regen in de winter en warme temperaturen in de zomer.
  • Blauwe Vlag Stranden
  • Restaurants gelegen aan het strand met heerlijke gerechten uit de mediterrane keuken
  • Golfbanen met eerste klas faciliteiten
  • Enz.

Als u geïnteresseerd bent in appartementen te koop in Elche Spanje, neem dan contact op met onze makelaars.

Als u al enige tijd geïnteresseerd bent in appartementen die te koop zijn in Elche Spanje en u wilt de stap zetten, dan zal Smart Properties u begeleiden bij het hele proces van verkoop, u adviseren en het versnellen van een eventueel moeilijk proces.

U kunt contact opnemen met onze makelaars in La Marina - San Fulgencio via de telefoon, door te bellen naar de vaste klantenservice +34 966 790 787 of mobiele telefoon +34 622 001 605.

Voor vragen over geïnteresseerde woningen kunt u ons een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com.

Onze professionals kunnen u ontmoeten om u in eerste instantie informatie te geven over onze appartementen in Elche. We wachten op u in Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje).

Fax: 966 797 842

We staan tot uw beschikking. Wij bieden u een breed scala aan uitgebreide diensten om uw droom te voltooien: het kopen van een huis aan de Costa Blanca.

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp