Appartementen in Guardamar del Segura

Appartementen in Guardamar del Segura

Bent u op zoek naar een magische woning met een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee? Onze Appartementen in Guardamar del Segura, gelegen in het zuiden van de provincie Alicante, zullen u een nieuwe manier bieden om het leven en zijn geneugten in Spanje te observeren.

Bekend om zijn visserstraditie, is deze stad gelegen in een zeer bevoorrechte omgeving van de Costa Blanca Spanje, met de natuurlijke omgeving van Dunes de La Marina, La Marquesa Golf in Ciudad Quesada en het natuurpark van Las Lagunas de la Mata en Torrevieja, naast vele andere locaties van groot belang, op slechts een paar meter afstand.

Ondertussen vindt u in Guardamar del Segura zeer exotische en aantrekkelijke strandgebieden om de gelukkigste dagen door te brengen, zoals de stranden van Ortigues, Camp, Roqueta of Babilonia. Bovendien zal de monding van de Segura in de Middellandse Zee spannend zijn om te zien vanaf de vuurtoren van Guardamar, gelegen op de kustlijn tussen rotsen en water.

En als u echt een unieke ervaring wilt opdoen, dan zijn de beroemde duinen van Guardamar del Segura magnifiek om superieure rust en ontspanning te vinden, waar het fijne gouden zand versmelt met de omringende groene vegetatie.

In onze Appartementen in Guardamar del Segura wordt u elke ochtend wakker met uitzicht op de Middellandse Zee

Veel van onze appartementen in Guardamar del Segura zijn gelegen aan het strand, waardoor de bewoners een wijds uitzicht hebben op de blauwe horizon van de zee en elke ochtend kunnen genieten van de verfrissende zeebries van de kust.

Weet u wat u nog meer in onze appartementen zult aantreffen?

 • Privé en ruim terras.
 • Gemeenschappelijk zwembad met tuinzones en omringende bomen.
 • Moderne keuken met de modernste apparatuur.
 • Tennisbaan en voetbalveld.
 • Speelterreinen voor kleine kinderen.
 • Privé garage.

Ongetwijfeld overtreft de kwaliteit van de appartementen de verwachtingen van onze klanten, die genieten van woningen in woonwijken van Guardamar del Segura van groot prestige, wat hen extra comfort geeft tijdens hun verblijf. En natuurlijk heeft u in het interieur van de appartementen de luxe van airconditioning, want ze beschikken ook over warme en koude airconditioning.


Koop nu Appartementen in Guardamar del Segura en Smart Properties zal het proces versnellen!

Onze makelaars in Costa Blanca kunnen u adviseren over de Appartementen in Guardamar del Segura in het onroerend goed aanbod van Smart Properties, uw gespecialiseerde makelaar in de provincie Alicante.

Wilt u uw ideale woning vinden in La Marina en omgeving? Neem dan nu contact met ons op en wij zullen woningen filteren om de woning te vinden die het beste bij uw wensen en smaak past.

 • Kantoor Amsterdam Street:
 • Telefoon: +34 966 790 787
 • Mobiel: +34 622 001 605
 • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
 • Pisuerga Park Kantoor
 • Openingstijden: Maandag tot vrijdag, 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, 10:00 tot 14:00

Appartementen in Guardamar del Segura

Wilt u een andere levensstijl? Als u een buitenlander bent en de cultuur van Alicante wilt ervaren als een Spaanse inwoner, zijn onze appartementen in Guardamar del Segura ideaal voor u om de aangename voordelen te ervaren die in dit gebied van de Middellandse Zee te vinden zijn.

In feite, de cultuur van Alicante kan worden ervaren op vele verschillende manieren, maar een van hen is door middel van de lokale gastronomie, en Guardamar del Segura is een perfecte plek in Costa Blanca Zuid voor dat. In haar restaurants en bars vindt u een breed scala aan gerechten waar zeevruchten aanwezig zijn, en geen wonder, want het stadje heeft een visserstraditie die voelbaar is in haar sfeer, bewoners en eten.

De promenade van Guardamar del Segura is ook een van de favoriete plaatsen voor toeristen om te wandelen en naar de Middellandse Zee te kijken, met overal voorzieningen zoals eetgelegenheden of beroemde ijssalons en vele terrasjes om lekker te zitten aan de zeebries. Als het promenadepad voorbij is, kunt u verder lopen langs de kustlijn en de 11 kilometer lange kustlijn bewandelen.

Weet u wat u nog meer kunt doen in Guardamar?

 • Ga golfen bij La Marquesa Golf in Ciudad Quesada.
 • Ga naar de stranden van La Mata of Torrevieja.
 • Bezoek Urbanización La Marina in San Fulgencio.


In onze Appartementen in Guardamar del Segura voelt u de warmte en het comfort van de Costa Blanca Alicante

Ongetwijfeld zijn onze Appartementen in Guardamar del Segura een gunstige investering voor U en Uw geliefden, daar de kwaliteit van de gebouwen die in dit gebied van de Costa Blanca gebouwd worden de verwachtingen van buitenlanders en Spanjaarden overtreft.

Wilt U wonen in een nieuw appartement met ruime, open en perfect verdeelde interieurs? De portefeuille van eigendommen in Guardamar del Segura zal U dit alles bieden, waar de flats met zwembaden en privé gemeenschappelijke ruimten in het oog springen, ideaal als U privacy en comfort maximaal wenst.

Natuurlijk, vergeet lawaai en mensenmenigten, aangezien de locatie van onze flats een unieke rust geeft aan degenen die erin wonen, gelegen in zeer rustige en verfijnde urbanisaties in Guardamar del Segura.


Als u onze appartementen in Guardamar del Segura koopt, zal Smart Properties het aan- en verkoopproces versnellen!

Smart Properties heeft de dromen van meer dan 300 klanten vervuld, zoals u kunt zien in onze sectie met getuigenissen, en de volgende kan de uwe zijn als u besluit onze Appartementen in Guardamar del Segura te kopen, waar wij u zullen voorzien van uniek en gepersonaliseerd advies, zodat u zich welkom voelt bij het meest prestigieuze makelaarskantoor aan de Costa Blanca.

Wenst U een vastgoed service die U zal helpen bij de aan- en verkoop van eigendommen in Spanje? Neem contact met ons op en een makelaar in Guardamar del Segura zal u met alles helpen:

Kantoor Calle Amsterdam:
Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787

Kantoor Pisuerga Park

Telefoon: +34 966 919 928

Mobiele telefoon: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Openingstijden: Maandag tot vrijdag, 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, 10:00 tot 14:00

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp