Appartement te koop in Guardamar del Segura

Appartement te koop in Guardamar del Segura

Appartement te koop in Guardamar del Segura

Wilt u het hele jaar door wonen in een mooie, zonnige Spaanse stad aan zee? Dan raden wij u aan onze website te bezoeken om de appartementen die wij te koop aanbieden in Guardamar del Segura te bekijken. Dit charmante stadje is vernoemd naar de rivier de Segura omdat de monding op slechts twee kilometer van het centrum van de stad ligt. Als u van de natuur en het mediterrane landschap houdt, zult u graag het aantrekkelijke pad bewandelen dat de stad met de monding van de rivier verbindt en dat een uniek landschap van grote ecologische, culturele en toeristische waarde doorkruist.

U kunt genieten van een aangename wandeling of fietstocht met uw vrienden en familie door het beroemde Alfonso XIII Park, waar u 800 hectare duinen met meer dan 600.000 bomen vindt. Vergeet niet de talrijke borden te lezen die u, in verschillende talen, informeren over de bijzondere kenmerken van de plaats.

Guardamar del Segura staat ook bekend om zijn vissershaven, waar de garnalen en de glasaaltjes van oudsher zeer prestigieus zijn. De jachthaven is ideaal voor:

  • Het huren van de aanlegplaats van uw boot
  • Deelnemen aan de viswedstrijden die regelmatig worden georganiseerd
  • Geniet van het kijken naar of deelnemen aan de pittoreske zeilregatta's die worden gehouden
  • Proeven van de exquise zeevruchten paella uit uw restaurant

Koop een appartement te koop in Guardamar del Segura en geniet van de warme waterstranden.

Door een appartement te kopen in Guardamar del Segura kunt u zich het hele jaar door vermaken op de lange en prachtige stranden. Vergeet niet dat de stranden van deze idyllische hoek van de Costa Blanca het warmste water van de hele Spaanse Middellandse Zee hebben.

SMART PROPERTIES biedt u een gevarieerd aanbod van appartementen in Guardamar, La Marina, San Fulgencio, Ciudad Quesada, Elche, Rojales, Dolores, Torrevieja, enz. U zult genieten van onze wederverkoop of nieuwbouw woningen gelegen in de buurt van de zee en omgeven door alle diensten. Kunt u zich voorstellen dat u op het grote terras van uw huis aan de Costa Blanca naar de zee kijkt terwijl u de verfrissende wind voelt? U zult onder de indruk zijn van onze appartementen gelegen in prachtige privéwoningen. U kunt zich vermaken in het zwembad, zonnen op het solarium, kletsen met uw buren in de weelderige tuinen terwijl u kijkt naar uw kinderen die in de kinderzone spelen.

We hebben appartementen met verschillende interieurverdelingen en met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van de behoeften van uw gezin. U zult genieten van hun ruime kamers, hun lichte slaapkamers met ingebouwde kasten en hun volledig ingerichte keukens met elektrische apparaten.

Neem contact op met SMART PROPERTIES als u een appartement wilt kopen in Guardamar del Segura.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een appartement in Guardamar del Segura, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U zult onze vriendelijke behandeling en onze professionaliteit waarderen. We zouden het ook fijn vinden als u contact met ons opneemt als u geïnteresseerd bent in de verkoop van uw huis aan de Costa Blanca. U zult zien dat wij het makelaarskantoor zijn dat u, op een efficiënte en professionele manier, elk type aankoop of verkoop van onroerend goed moet uitvoeren.

Vul het formulier op de website in of stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com en wij nemen direct contact met u op. Onze kantoren zijn gevestigd te:

KANTOOR 1:

Amsterdamstraat, 1- 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla 65 Park - 03177 San Fulgencio - Alicante

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 919928 | +34 688 265 406

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp