Woningen te koop in Torrevieja

Woningen te koop in Torrevieja

Torrevieja is een kuststad en gemeente in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje.. Als u overweegt een huis in dit gebied te kopen, zult u geïnteresseerd zijn om te weten dat onze Woningen te koop in Torrevieja u de mogelijkheid bieden om te genieten van een plek met charme en levenskwaliteit.Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Torrevieja zijn:

  • De natuurlijke stranden,van fijn zand en kristalhelder water, die alle service- en kwaliteitsverschillen hebben.Onder hen vallen de stranden van La Mata, Los Locos, Cura, Acequión en Los Náufragos op..
  • De natuurparken, die unieke ecosystemen van grote ecologische waarde herbergen. De zoutvlakten van Torrevieja, die een roze kleur geven aan het water en de lucht, zijn een visueel spektakel en een leefgebied voor talloze soorten vogels, zoals flamingo's.Het natuurpark El Hondo, gelegen ten zuiden van de gemeente, is een ander watergebied van internationaal belang, dat een grote diversiteit aan flora en fauna herbergt..
  • Het historische en culturele erfgoed, dat de identiteit en traditie van zijn inwoners weerspiegelt. Torrevieja heeft monumenten en interessante gebouwen, zoals de kerk van de Onbevlekte Ontvangenis, het casino, het gemeentelijk theater of het zee- en zoutmuseum.Het heeft ook een breed scala aan culturele activiteiten, zoals de internationale habaneras- en polyfonie wedstrijd, het carnaval en de patroonheilige festiviteiten...
  • Het mediterrane klimaat, dat wordt gekenmerkt door milde temperaturen en meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar.Torrevieja heeft een gemiddelde jaartemperatuur van 18°C en weinig neerslag, waardoor het een ideale bestemming is om het hele jaar door van de zee en de natuur te genieten..
  • De strategische ligging, waardoor het goede verbindingen heeft en dicht bij andere bezienswaardigheden ligt.Torrevieja ligt 35 kilometer van Alicante, 23 kilometer van Elche en 60 kilometer van Murcia, en is verbonden door de Mediterrane snelweg (AP-7), de Mediterrane snelweg (A-7), de N-332 snelweg en de CV-9051. .

Ontdek de voordelen van onze Woningen te koop in Torrevieja

Wilt u wonen in Torrevieja, een van de mooiste en meest gastvrije gebieden van de Middellandse Zeekust? Dan hebben wij een onweerstaanbaar aanbod voor u: Woningen te koop in Torrevieja in alle soorten en voor alle smaken.We bieden u:

  • Halfvrijstaande huizen, ideaal voor families of groepen vrienden, die over grote ruimtes, tuinen, zwembaden en garages beschikken. Deze woningen zijn gelegen in rustige en veilige urbanisaties, dichtbij alle voorzieningen en op een paar minuten van het strand.
  • Wederverkoop en nieuwbouw villa's, perfect voor wie op zoek is naar luxe, exclusiviteit en privacy. Deze villa's hebben een modern en elegant ontwerp, met afwerkingen van topkwaliteit, terrassen, solariums en uitzicht op zee. Daarnaast bevinden ze zich in luxe woonwijken, nabij golfbanen en winkel- en recreatiegebieden.
  • Appartementen tegen een zeer goede prijs, ideaal voor koppels, alleenstaanden of investeerders, die comfort, functionaliteit en winstgevendheid bieden. Deze appartementen hebben een praktische en gezellige indeling, met woonkamers, keukens, slaapkamers en ingerichte badkamers. Ze hebben ook een balkon of terras met uitzicht op de zee of de stad. Deze appartementen zijn gelegen in het centrum van Torrevieja of in de omgeving, met uitzicht op zee en vlakbij de boulevard.

We hebben Woningen te koop in Torrevieja voor alle profielen en behoeften

Als u meer wilt weten over onze Woningen te koop in Torrevieja, Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en tonen u de beste opties voor huizen te koop in Torrevieja. Mis deze kans niet om in het paradijs te leven!

 sales@smartinmo.com 

  • Straat Kantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

  • Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp