Woningen te koop in La Marina Spanje

Woningen te koop in La Marina Spanje

Woningen te koop in La Marina, Spanje

Wilt u in Spanje wonen om te genieten van het heerlijke klimaat waarin de winters mild en mild zijn en de zonnige en zonnige zomers? Wij bieden u huizen te koop aan in La Marina, een spectaculaire hoek van de Costa Blanca.

De marine biedt je alle voordelen die je wilt hebben. Deze prachtige urbanisatie, behorende tot de stad San Fulgencio in Alicante, heeft alle noodzakelijke voorzieningen in uw dagelijks leven.

Je hebt een grote verscheidenheid aan winkels, supermarkten, entertainment,

Omdat het grootste deel van zijn bevolking tot andere Europese landen behoort en om aan hun vraag te voldoen, naast dat het de voortreffelijke lokale gastronomie kan proeven, in veel van zijn restaurants, zult u ook talrijke internationale restaurants vinden.

Hetzelfde geldt voor veel producten die u in hun winkels of bij verschillende soorten vrijetijdscentra zult vinden. Daarom zijn de typische pubs in het Verenigd Koninkrijk heel gewoon.

Maar in La Marina vinden we ook andere soorten diensten, zoals postkantoor, taxi's, kerk, sportcentrum, apotheken, medisch centrum en politie-afhankelijkheden.

In La Marina kun je ontspannen wonen, genieten van de zon en de natuur van de omgeving.

Welke soort van onroerend goed te koop in La Marina Spanje geeft u de voorkeur?

Wilt u een privézwembad hebben waar u plezier kunt hebben met uw familie en vrienden? SMART PROPERTIES biedt u de mogelijkheid om te koop in La Marina, Spanje, uw voorkeur te kiezen.

Als u een villa met privéperceel en zwembad wilt kopen, hebben we verschillende typen. Natuurlijk kunnen we u degene aanbieden die bij u past.

De villa's hebben percelen van verschillende groottes waar u prachtige tuinen vindt, ideaal voor tuinliefhebbers. Zelfs de meest gedurfden kunnen hun eigen tuin laten groeien en hun volledig biologische producten oogsten.

Ze hebben ook grote solariumgebieden waar u kunt ontspannen, een boek lezen of luisteren naar uw favoriete muziek terwijl u geniet van de aangename zon van de Costa Blanca.

Kun je je een gezellige avond voorstellen met je vrienden terwijl je geniet van een voortreffelijke barbecue in de tuin van je nieuwe huis?

Wij bieden u een uitgebreid scala aan woningen van wederverkoop, chalets en semi-vrijstaande huizen van traditionele mediterrane stijl.

Maar als u de voorkeur geeft aan een moderne designvilla, hebben we ook verschillende soorten nieuwbouwwoningen.

Wij zullen u graag informeren over onze eigendommen te koop in La Marina Spanje

Stel ons alle vragen met betrekking tot onze eigendommen te koop in La Marina, Spanje.

Onze makelaars zullen u graag informeren over eventuele vragen die u heeft.

We hebben een volledige kennis van de omgeving, zodat we u kunnen adviseren over de services die u heeft rondom het pand dat u kiest.

We kunnen u ook adviseren over de vereisten in Spanje die nodig zijn voor de aankoop van een woning, zoals de NIE-aanvraag, de opening van een bankrekening in Spanje, de ondertekening van de akte in de notaris, het kadaster, enz.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

We wachten op u in onze kantoren op:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp