​Woningen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje

​Woningen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje

Als u op zoek bent naar een charmante plek om op een ontspannen manier te genieten van de zon, raden we u aan onze panden te koop in La Marina Costa Blanca Spanje te bezoeken.

De urbanisatie La Marina is een prachtige hoek gelegen aan de Costa Blanca ten zuiden van Spanje. Het biedt ons een heerlijk klimaat, omdat de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt en de neerslag bijna nul is.

Deze weersomstandigheden voorzien ons van milde en zonnige winters, dus elk moment van het jaar is perfect voor uw favoriete buitenactiviteiten.

Als je een passie voor de natuur hebt, zal het leven in La Marina je de omgeving laten kennen door interessante wandelpaden te maken waarmee je plaatsen van grote schoonheid zult ontdekken.

Je kunt ook fietsroutes maken, langs wegen die geschikt zijn voor het hele gezin.

U krijgt de gelegenheid om met uw vrienden te delen op plaatsen op sociale netwerken met weelderige mediterrane vegetatie, vol met pijnbomen.

Kun je je voorstellen dat je geniet van de verfrissende schaduw van de dennen terwijl je het zachte aroma voelt dat ze afgeven?

Onze huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje hebben een grote vraag op de Europese markt

De uitstekende locatie van dit prachtige stedelijke centrum is een van de belangrijkste redenen waarom onze huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje zo populair zijn op de Europese markt.

Wonen in La Marina biedt u de mogelijkheid om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden, omringd door een speciale omgeving.

De uitstekende verbindingen met de nabijgelegen internationale luchthaven van Alicante en de betaalbare vluchten die worden aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen zijn een andere relevante factor bij het kiezen van La Marina als woonplaats.

Maar wonen in La Marina betekent niet dat je het strand moet opgeven. Slechts vijf kilometer afstand ligt de kust en de fantastische stranden van Guardamar del Segura.

Guardamar biedt u uitgestrekte stranden van zacht goudkleurig zand. Bovendien heeft het de eigenaardigheid dat het water van deze stranden het meest gematigd is in de Spaanse Middellandse Zee.

In de winter hebben ze een gemiddelde temperatuur van 20 ° C en bereiken in de maand augustus 27 ° C.

Deze fantastische temperaturen naast de felle zon die aan de Costa Blanca schijnt, maken het je gemakkelijk om je favoriete watersporten op elk moment van het jaar te beoefenen.

Wilt u onze huizen te koop in La Marina Costa Blanca, Spanje weten?

Als u een van onze eigendommen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje wilt bezoeken, zullen onze makelaars u graag begeleiden.

Ze bieden u gedetailleerde informatie over alle huizen die u wilt. Ze zullen u uitgebreid informeren over de voordelen van elk van hen, de diensten die u in hun omgeving zult vinden, de nabijheid van de golfbaan of de stranden, enz.

We hebben een professioneel team zeer expert in onroerend goed beheer. We voeren een integraal werk uit dat ons onderscheidt door onze professionaliteit en efficiëntie.

Stuur ons een e-mail om contact met ons op te nemen via: sales@smartinmo.com

We hebben drie kantoren tot uw beschikking om ons te bezoeken in uw favoriet.

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante).

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje

Is het mogelijk om gelukkig en zorgeloos te leven? Ja, onze eigendommen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje bieden u alles wat u zich kunt voorstellen om een ontspannen en harmonieuze levensstijl aan te nemen. De redenen waarom U elke dag gelukkig zult leven zijn:

  • Zonnig klimaat: het zal u helpen om meer energie te krijgen en om elk moment te knijpen.
  • De nabijheid van de zee: een van de grootste genoegens van het leven is baden in warm water, bruin worden en flaneren langs de kust terwijl u de zeebries voelt.
  • La Marquesa" Golf Club: de mogelijkheid om een van de meest ontspannende en gezonde sporten te beoefenen en te verbeteren.
  • Internationale luchthaven van Alicante op 20 minuten afstand: u kunt uw familie ontvangen of gemakkelijk en voordelig naar uw land van herkomst reizen.


Bovendien beschikt u in La Marina niet alleen over allerlei diensten (privé dokterspraktijken, openbaar vervoer, apotheken, supermarkten, restaurants, winkels...) maar ook over veel van deze diensten die gericht zijn op buitenlanders vanwege het grote aantal Europese inwoners die in deze prachtige urbanisatie wonen. Houdt u van watersporten omdat ze u met adrenaline vullen en u veel positieve emoties laten ervaren? Dan heeft u geluk, op de stranden van Guardamar del Segura, met blauwe vlag, heeft u de mogelijkheid om allerlei nautische activiteiten te beoefenen en te beginnen, zoals snorkelen, windsurfen, kajakken, duiken... U kunt ook uw batterijen opladen en genieten van uw favoriete drankje, na het sporten, in een van de strandbars.


Eigendom te koop in La Marina Costa Blanca Spanje, een droomplek naast de golfbaan en dicht bij de Middellandse Zee

Als u al lange tijd op zoek bent naar een multiculturele en tegelijkertijd mediterrane plek, kom dan eens kijken naar onze koopwoningen in La Marina Costa Blanca Spanje. Wij zijn er zeker van dat uw perfecte huis kan worden gevonden onder onze woningen in La Marina. We hebben zowel nieuwe als wederverkoop woningen te koop met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vanaf 48.000 euro heeft u de mogelijkheid om een herenhuis met meerdere verdiepingen en een klein perceel te krijgen. We hebben bungalows en vrijstaande villa's in traditionele Spaanse stijl met originele gevels en verschillende lay-outs voor u om te kiezen wat u het beste bevalt. Bekijk deze gepersonaliseerde catalogus en klik op de woningen die uw aandacht trekken om alle voordelen te ontdekken die ze te bieden hebben. Wij hebben woningen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en met zeer aantrekkelijke locaties, dicht bij allerlei diensten, dicht bij de zee en dicht bij de natuur. Bovendien zijn de straten erg rustig, u zult alleen de vogels horen fluiten.


2 IN 1 SERVICE: Wij helpen u om uw huis te verkopen en om een van onze eigendommen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje te kopen

Wij helpen u niet alleen om één van onze eigendommen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje te kopen via een exclusieve en complete service, maar wij helpen u ook om uw huidige woning te verkopen via:

  • Kwaliteits fotoreportage
  • Gedetailleerde en aantrekkelijke beschrijving
  • Promotie op internationale portals
  • SEO positionering op Google
  • Fysieke reclame in de etalage van onze kantoren

Als u meer wilt weten, neem dan contact met ons op via e-mail sales@smartinmo.com, vul het contactformulier in, bezoek ons of bel ons:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT: Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) : Telefoon: +34 966 790 787 |+34 622 001 605
PARQUE PISUERGA KANTOOR: Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje) | Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp