Villas te koop in La Marina

Villas te koop in La Marina

Villa's te koop in La Marina

Van Smart Properties willen we dat u ons uitgebreide aanbod van onafhankelijke villa's te koop in La Marina kent. Wij bieden meer dan 100 ruime woningen, ideaal voor het leven met het hele gezin.

Onze villa's zijn verspreid over de belangrijkste toeristische gebieden van de stad om ten volle te genieten van de kwaliteiten : zon, uitzicht, de nabijheid van de luchthaven, stranden, enz. We bieden verschillende woonmodellen zodat onze klanten de villa kunnen kopen waar ze altijd van hadden gedroomd. wonen.

In onze catalogus met villa's te koop in de Costa Blanca Marina, heeft de klant toegang tot nieuwbouw-, wederverkoop- en huurvilla's. We hanteren verschillende prijzen om een woning aan te bieden die is aangepast aan het budget van elke potentiële koper. Zoals we al eerder zeiden, zijn al onze villa's gebouwd in gebieden die de levenskwaliteit van een gezin helpen verbeteren.

Met het fantastische weer in La Marina zal het heel gemakkelijk zijn om aan te passen aan het huis en zijn omgeving . De zon schijnt meestal dagelijks om de gasten te laten wandelen, sporten, een drankje nemen of een nabijgelegen toeristische plaats bezoeken.

De jachthaven op een gezellige en rustige plek. Het is perfect voor iedereen die zichzelf wil isoleren van het lawaai van een grote stad.

Vertrouw op onze ervaring om te kiezen voor een van onze onafhankelijke villa's te koop in La Marina

Smart Properties bevindt zich al enkele jaren op de onroerendgoedmarkt aan de Costa Blanca. Onze makelaars hebben een grote kennis van de sector van een van onze specialisaties: onafhankelijke villa's te koop in La Marina

We weten dat het voor een gezin dat een nieuw huis probeert te kopen, moeilijk is om vertrouwen te stellen in een makelaarskantoor. In Smart Properties kunnen we een nauwe en persoonlijke service garanderen. Onze professionals spreken vloeiend meerdere talen die comfortabeler zijn tijdens het verkoopproces.

Als u geïnteresseerd bent in villa's in La Marina, maar de deur niet sluit naar andere mogelijkheden, kunnen we u andere modellen van huizen aanbieden, zoals herenhuizen, bungalows of appartementen


Kom en zie onze volledige catalogus van onafhankelijke villa's te koop in La Marina

Van ons makelaarskantoor in La Marina raden wij u aan om naar ons te komen om alle kenmerken te kennen van onze onafhankelijke villa's te koop in La Marina, evenals de rest van onroerend goed te koop in Costa Blanca (Alicante).

Als u contact wilt opnemen met een van onze makelaars om u te helpen bij het zoeken naar hoogwaardige woningen in Spanje, aarzel dan niet om een van de volgende manieren van contact te gebruiken:

KANTOOR 1

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 2

Adres: Parque del Esla 65, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 3

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 919 928

Mobiele telefoon: +34 688 265 40

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp