Villa's te koop in La Marina Spanje

Villa's te koop in La Marina Spanje

Als u het hele jaar in een ontspannen omgeving wilt wonen en wilt genieten van de felle zon van de Costa Blanca, bezoek dan onze villa's te koop in La Marina, Spanje.

In La Marina is de belangrijkste natuurlijke factor het idyllische klimaat, perfect om te zonnebaden op elk moment van het jaar of om je favoriete buitenactiviteiten te doen.

De milde en milde winters zijn perfect om te golfen, lange wandelingen langs de kust te maken of te ontspannen op het terras van een cafetaria die met je vrienden chat.

Dit klimaatcomfort is de belangrijkste reden waarom veel inwoners van Noord-Europese landen ervoor hebben gekozen om een van onze villa's te koop te kopen in La Marina, Spanje.

Momenteel is tachtig procent van de inwoners van La Marina met pensioen uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, ...

Deze omstandigheid heeft ertoe geleid dat er in de stedelijke kern Britse gewoonten zijn gevestigd, er zijn talloze pubs en winkels met typisch Engelse producten.

De nabijgelegen golfclub "La Marquesa", gelegen in de populaire Ciudad Quesada, is een gemeenschappelijk ontmoetingspunt voor veel van de La Marina-golfers.

Zowel de schaarste aan regen die typerend is voor de Costa Blanca en de karakteristieke helderheid vergemakkelijken de beoefening van deze sport waardoor je direct contact met de natuur hebt.

Ontdek de voordelen van wonen in een van onze villa's te koop in La Marina, Spanje

Als u ervoor kiest om een van onze villa's te koop in La Marina, Spanje te kopen, zult u tal van voordelen ontdekken waarmee u comfortabel kunt leven.

Naast een gemakkelijke verbinding met de luchthaven en de belangrijkste omliggende steden, vindt u in La Marina tal van diensten zoals:

  • Medisch Centrum
  • Gevarieerde supermarkten en winkels
  • Apotheek
  • Taxistandplaats
  • sportcentrum
  • Postkantoor
  • Politie-eenheden
  • Recreatieruimtes en restaurants met lokale en internationale gerechten
  • Gebedshuizen, ...

Als u deel wilt uitmaken van deze prachtige gemeenschap van buren, neem dan contact op met SMART PROPERTIES en wij bieden u spectaculaire villa's te koop in La Marina, Spanje.

We hebben villa's met een modern of traditioneel ontwerp met een prachtig privéperceel waar u kunt genieten van het prachtige zwembad, omringd door grote solariumgebieden.

Het heeft ook een parkeerplaats voor voertuigen, barbecue, tuin, etc.

Kun je je voorstellen dat je geniet van een prachtige avond met je vrienden in de tuin van je nieuwe villa?

Wilt u onze villa's te koop in La Marina Spanje bezoeken?

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van een van onze villa's te koop in La Marina, wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

We bieden u graag alle nodige informatie over de huizen die u leuk vond.

We hebben uitgebreide openingstijden van maandag tot zaterdag om u te helpen.

Als je ons beter wilt leren kennen, nodigen we je uit om ons te volgen op sociale netwerken en onze talrijke activiteiten te bekijken, evenals de opmerkingen die onze klanten over ons achterlaten.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

Wij wachten op u in onze kantoren in:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Villa's te koop in La Marina España

Onze villa's te koop in La Marina España zullen u prikkelen met de voordelen van het gebied waar uw tweede huis zich bevindt. Het is een van de meest bekende gebieden in Spanje: de Costa Blanca in de provincie Alicante.

Het beste van La Marina zullen ongetwijfeld de stranden zijn, die zich zeer dicht bij ons aanbod van woningen bevinden. U kunt naar de kust gaan en gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen bij de stranden, evenals de ligstoelen, parasols en strandbars.

Bovendien liggen de beroemde Duinen van La Marina ook aan de kustlijn en bieden een omgeving van zand, vegetatie en zee die u zelden het voorrecht zult hebben om mee te maken, aangezien de exotische duinen die door de natuur worden geleverd op zeer weinig plaatsen in de wereld te vinden zijn.

Dit alles kan vergezeld gaan van een zeer exotische Alicante cultuur, ongelooflijke gastronomie in de Spaanse restaurants en bars van de urbanisatie, bezoeken aan de rest van de steden van de provincie Alicante zoals Ciudad Quesada, San Fulgencio of Guardamar del Segura... En nog veel meer!


Waarom zijn onze Villa's te koop in La Marina Spanje zo populair bij het buitenlandse publiek?

Als je op zoek bent naar de ideale woning, zullen onze villa's te koop in La Marina España alles zijn wat je nodig hebt om een gunstig verblijf aan de Costa Blanca te garanderen. In feite, zult u beschikken over woningen van hoge standing en van recente bouw, waar de ontwerpen die ze dragen zijn methodisch gemaakt om een moderne exterieur esthetiek te bieden.

Aangezien deze villa's zijn, kunnen wij u verzekeren dat u altijd voldoende ruimte zult hebben als u ze kiest als uw tweede huis in Spanje. Bovendien zijn de interieurs ingericht met moderne en verfijnde meubels.

Om lange tijd door te brengen of te genieten van de zomer, zullen onze villa's u voorzien van prive-zwembaden, solarium gebied, een keuken met de nieuwste apparatuur en de tuin gebieden die uw verblijf comfortabeler voor u en uw dierbaren zal maken.


Wilt u snel een woning bemachtigen? Bij Smart Properties heeft u de villa's te koop in La Marina Spanje tot uw beschikking

Meer dan 300 klanten hebben vertrouwd op onze inzet voor hen, het kiezen van villa's te koop in La Marina España om te leven in de Costa Blanca, die werden geleverd door gekwalificeerde makelaars in San Fulgencio die het gebied perfect kennen.

Bespaar veel tijd met ons door het contracteren van de vastgoeddiensten die wij bieden en voel de toewijding die we steken in het vinden van woningen in Urbanización La Marina, Algorfa, Benijófar, Torrevieja, Orihuela Costa en nog veel meer locaties.

Amsterdam Street Kantoor:
Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Pisuerga Park
Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje

Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp