Urbanisatie La Marina penthouses Te koop

Urbanisatie La Marina penthouses Te koop

De Urbanisatie La Marina penthouses Te koop bieden een uniek perspectief op deze woonwijk, waardoor u kunt genieten van het panoramische uitzicht op een complete en prachtige omgeving. Vanaf de top van uw penthouse heeft u de mogelijkheid om de schoonheid van de beroemde Kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede te bewonderen, met zijn moderne en avant-gardistische architectuur, die majestueus aan de horizon oprijst.

Bovendien zult u genieten van een bevoorrecht uitzicht op de uitgestrekte citrusgewassen die de urbanisatie La Marina omringen, evenals de geïrrigeerde velden die een natuurlijk en sereen landschap bieden. De contemplatie van het Escuera- ravijn en zijn verschillende natuurlijke ruimtes, bevolkt met bomen en vegetatie , maakt ook deel uit van het visuele spektakel dat zich voor uw ogen ontvouwt vanuit deze prachtige penthouses.

Wonen in een penthouse in de urbanisatie La Marina is veel meer dan genieten van een huis: het is een unieke ervaring beleven, waarbij u elke dag verrast wordt met boeiende uitzichten en momenten van rust en sereniteit . Of u nu naar de zonsondergang aan de horizon kijkt of de natuurlijke schoonheid bewondert die deze exclusieve woonwijk omringt, elk moment is een gelegenheid om verbinding te maken met de schoonheid van de omgeving.

Wij bieden u Urbanisatie La Marina penthouses Te koop aan met panoramisch uitzicht over de gehele woonwijk

De Urbanisatie La Marina penthouses Te koop vertegenwoordigen het toppunt van luxe en verfijning aan de Costa Blanca, met architecturale ontwerpen die boeien en hoogwaardige materialen die verblinden in de Middellandse Zee:

  • Avant-garde en functionele ontwerpen: Elk penthouse in de urbanisatie La Marina is een meesterwerk van hedendaagse architectuur, met avant-garde ontwerpen die de ruimte optimaliseren en de natuurlijke helderheid maximaliseren.
  • Materialen van topkwaliteit: Van de marmeren vloeren tot de nieuwste generatie apparatuur, elk element van deze penthouses is zorgvuldig gekozen om maximale kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Edele en elegante materialen worden gecombineerd met innovatieve constructietechnieken om een sfeer van luxe en comfort te creëren die u omhult vanaf het moment dat u door de deur loopt.
  • Exquise mediterrane stijl: buitenruimtes, zoals privéterrassen, zijn echte oases van ontspanning waar u kunt genieten van het buitenleven in een omgeving van privacy en exclusiviteit.

Deze exclusieve woningen zijn zorgvuldig gebouwd om een unieke en bevoorrechte levensstijl te bieden, waar comfort en goede smaak op een uitzonderlijke manier worden gecombineerd.

Wij bieden u binnen de kortst mogelijke tijd meer informatie over onze Urbanisatie La Marina penthouses Te koop

Vanuit SMART PROPERTIES voorzien wij u van relevante informatie over onze Urbanisatie La Marina penthouses Te koop. U moet weten dat deze woonwijk ideaal is om het hele jaar door te wonen, maar ook om te investeren in een tweede huis of te genieten van een vakantie aan het strand. Met zijn aangename klimaat, een breed scala aan diensten en de nabijheid van charmante mediterrane steden, biedt Urbanización La Marina alles wat u nodig heeft voor een uitzonderlijk leven aan de Costa Blanca.

U kunt ons bellen met de volgende gegevens:

Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga Parque Straatkantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

 

 

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp