Onroerend goed te koop in La Marina urbanisatie

Onroerend goed te koop in La Marina urbanisatie

Onroerend goed te koop in La Marina urbanisatie

We hebben het onroerend goed te koop in Urbanisatie La Marina, waarmee je altijd al hebt gedroomd.

Als u een huis wilt kopen aan de Costa Blanca van Spanje, in een prachtige woonomgeving waar u ontspannen kunt wonen, genieten van de zon en alle noodzakelijke diensten hebt, dan adviseren wij u om de huizen die wij aanbieden in La Marina te bezoeken.

Deze prachtige urbanisatie maakt deel uit van de bevolking van San Fulgencio. Hierin vindt u allerlei winkels, supermarkten, uitgaansgelegenheden, pubs, ...

Je hebt ook een breed gastronomisch aanbod, evenals talloze restaurants waar je een heerlijke paella of de typische aardappelomelet kunt proeven, je zult een uitgebreid aanbod van internationale, Italiaanse, hamburger, Turkse, oosterse, etc. restaurants vinden.

Heel dicht bij de urbanisatie La Marina is de golfclub "La Marquesa". Als u van golf houdt, heeft u de mogelijkheid om aangename dagen door te brengen met uw vrienden in deze prachtige mediterrane omgeving.

Er is een uitstekende verbinding met de belangrijkste steden in de omgeving en met de internationale luchthaven van Alicante.

U zult aangenaam verrast zijn als u de concurrerende prijzen controleert van de vluchten die dagelijks vertrekken naar de belangrijkste punten in Europa.

Wat voor soort onroerend goed te koop in La Marina Urbanization is jouw favoriet?

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in La Marina Urbanisation aarzel dan niet om ons te vertellen hoe het huis dat u wilt. We hebben een breed scala van eigenschappen te bieden, afhankelijk van uw smaak en behoeften.

Wij bieden u prachtige villa's met hoogwaardige afwerking en een prachtig panoramisch uitzicht over Guardamar del Segura, het landschap of de Middellandse Zee.

We hebben ook villa's in de buurt van het strand of de golfbaan. Ze hebben allemaal een eigen zwembad omgeven door zonneterrassen.

Als je van tuinieren houdt, kun je op het perceel je eigen tuin creëren of zelfs durven met een kleine ecologische tuin.

Kun je je voorstellen de tomaten te oogsten die je hebt gekweekt?

Onze panden zijn gebouwd in een moderne en avant-garde stijl of met een traditioneel ontwerp van de Middellandse Zeekust.

In beide gevallen zijn de gebouwen goed geïntegreerd in de omgeving.

Wilt u deze zomer plezier hebben met uw gezin in uw nieuwe huis met zwembad aan de Costa Blanca?

Neem contact met ons op en wij zullen het mogelijk maken. Wij beheren en begeleiden alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis in Spanje terwijl u ontspant in de zon.

Op onze website vindt u het onroerend goed te koop in La Marina urbanisatie dat u zoekt

Bezoek onze website en u zult een brede selectie van huizen vinden in La Marina, Elche, Guardamar del Segura, enz. Zoek het onroerend goed te koop in La Marina urbanisatie dat u wilt en u zult zien dat het een grote fotogalerij heeft.

Het geeft u de mogelijkheid om de constructie, de uitzichten op het terras, het zwembad met solarium, de tuinen, de omgeving, ... te leren kennen.

Aarzel niet om ons eventuele vragen te stellen. Hiertoe kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt om de gewenste opmerkingen te maken.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com

We zullen u persoonlijk helpen op het kantoor dat u kiest:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp