Onroerend goed makelaars in La Marina Urbanization

Onroerend goed makelaars in La Marina Urbanization

5 redenen om een huis te kopen aan de Costa Blanca

Als u al eens aan de Middellandse Zeekust van Spanje bent geweest, dan weet u wat het te bieden heeft. Heeft u de prijzen van onroerend goed onlangs gecontroleerd? Als u denkt aan het kopen van een woning, aarzel dan niet, de tijd is nu. Wij herinneren u aan 5 goede redenen om dit te doen.
U werkt uw hele leven hard om te kunnen genieten van de geneugten van uw eigen persoonlijke smaak. Een heerlijke paella eten aan zee, op een terras zitten met de mensen van wie we houden, terwijl de zon ons verwarmt en verrukt met het geluid van puur natuur. Kan er iets perfecters zijn? Als u deze streek kent, zult u het met ons eens zijn dat u met een woning hier van het leven kunt genieten zoals u het altijd gedroomd hebt.

In dit bericht brengen wij u vijf redenen waarom u een woning aan de Costa Blanca zou moeten kopen.

1. Een bevoorrecht klimaat.

Sluit je ogen en laat je fantasie de vrije loop. Wat zou je doen als je woonde of vakantie in een plaats waar de zon schijnt het hele jaar door? De Costa Blanca heeft 2.800 uren zon per jaar, met een gemiddelde jaartemperatuur van rond de 20 graden.

2. Recreatieve activiteiten binnen handbereik.

Deze regio heeft het allemaal. Nabijheid van de beste stranden, nationale parken, omringd door mensen met een grote charme, lekker eten en enkele van de beste golfbanen in het land. Moet u nog langer nadenken?

3. Onverslaanbare prijzen voor de onroerend goed markt.

Heeft u al eens gekeken naar wat de vastgoedmarkt in deze regio te bieden heeft? Onroerend goed prijzen zijn op de beste niveaus voor een heleboel jaren en bij Smart Properties, hebben we een grote database waar u alle soorten eigenschappen zoals appartementen, herenhuizen en villa's, zowel nieuwe als tweedehands, binnen de belangrijkste steden en dorpen van de Costa Blanca kunt vinden.

4. Gezondere Wereld Regio

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is van mening dat het microklimaat van deze regio behoort tot de gezondste in de wereld. De combinatie van factoren zoals het bestaan van lagunes, de temperatuur van de zee, de afwezigheid van vervuiling en de zorg voor het milieu zijn belangrijke factoren in het creëren van dit gezonde gebied.

5. Een toegangsnetwerk en efficiënt vervoer.

De hele regio is gemakkelijk bereikbaar via het autowegen- en wegennet, maar ook de nabijheid van de luchthavens van Alicante en Murcia zorgt voor een onmiddellijke verbinding met Europa. Dankzij de low-cost, zijn de vluchtprijzen steeds betaalbaarder. Er is geen excuus. U kunt hier genieten van het leven of regelmatig vakantie houden en ook uw geliefden laten meegenieten.

Smart Properties, Makelaars in La Marina Urbanisatie

Bij Smart Properties zijn we bereid om u te helpen met alles wat u nodig heeft als u deze droom wilt realiseren. Bekijk onze catalogus van eigendommen, en als u geïnteresseerd bent in een, neem dan contact met ons op. Wij zullen u helpen met alles wat u nodig heeft, zodat u binnenkort kunt genieten van uw huis in La Marina.


Makelaars in de urbanisatie La Marina

Wilt u een tweede woning vinden aan de Costa Blanca Spanje ? Onze makelaars in de urbanisatie La Marina hebben jarenlange ervaring in de uitgebreide onroerendgoedmarkt van de omgeving en hebben succesvol werk verricht bij het vinden van huizen voor onze klanten.

La Marina is een zeer prestigieuze urbanisatie in de provincie Alicante , waar een hoog percentage van de inwoners tot verschillende Europese landen behoort en een huis in de omgeving heeft verworven om te genieten van het klimaat, de gastronomie, de nabijheid van de Spanjaarden en vooral , de Blauwe Vlag - stranden aan de kust .

Of u nu een huis in La Marina wilt hebben als vakantieverblijf of als een winstgevende investering, deze woonwijk van San Fulgencio zal u het maximale comfort bieden om te leven, aangezien het vele winkels , restaurants , Spaanse bars en allerlei soorten winkels heeft. . .

Wil je verbonden zijn met heel de Spaanse Levante? De jachthaven ligt dicht bij de snelweg AP-7, waarvan de verbinding met de hele Costa Blanca zeer hoog is, met gemakkelijke toegang tot locaties zoals Guardamar del Segura, Orihuela Costa, Torrevieja...

Wilt u een woning aan de Costa Blanca kopen of verkopen? Neem contact op met onze makelaars in de urbanisatie La Marina

Onze makelaars in de urbanisatie La Marina zullen de aan- of verkoop van uw eigendom aan de Costa Blanca, Spanje vergemakkelijken. Weet u waar u nog meer van kunt profiteren met ons vastgoed?

 • Wij bieden u garantie en extra zekerheid bij de verkoop of aankoop van een woning.
 • Wij helpen u met de juridische procedures tijdens het aan- en verkoopproces.
 • Alle procedures worden professioneel uitgevoerd, waarbij u juridische en juridische hulp krijgt.
 • We voeren het gehele aankoopproces agile uit, zonder vertraging en in de kortst mogelijke tijd.
 • Ons vastgoedadvies helpt je met alle twijfels en vragen die je hebt.

Wilt u uw eigendom verkopen ? We zijn toegewijd aan het verkopen van uw huis in La Marina, waar we al tientallen eigendommen in onze catalogus hebben en we zijn echte experts in het promoten van woningen met zeer optimale verkoopprestaties.

Wilt u een woning kopen ? We kennen elke hoek van onze huizen perfect, zodat we u de meest geschikte kunnen tonen voor uw behoeften.

Vind de dichtstbijzijnde en meest professionele makelaars in de urbanisatie La Marina in de omgeving!

Bij Smart Properties helpen we u door u snel en gemakkelijk in contact te brengen met een van onze makelaars in de urbanisatie La Marina. Op deze manier kunt u zeer gunstig professioneel advies krijgen van experts met een zeer hoge kennis van de omgeving.

Wilt u de dichtstbijzijnde en meest vriendelijke behandeling ontvangen om een huis in La Marina te vinden? Neem contact met ons op:

 • Amsterdam straat kantoor:
  • Telefoon: +34 966 790 787
  • Mobiel: +34 622 001 605
  • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
 • Kantoor Pisuerga Park
 • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp