Onroerend goed La Marina Urbanisatie

Onroerend goed La Marina Urbanisatie

Wilt u komen wonen in San Fulgencio? Wij zijn de La Marina Urbanisatie Onroerend Goed die u nodig hebt om het huis van uw dromen te vinden. Behorend tot de mooie stad van San Fulgencio, gelegen aan de Costa Blanca Zuid, is de urbanisatie La Marina gekenmerkt door het feit dat de meeste van haar inwoners zijn voornamelijk Britse en andere Noord-Europese landen. De belangrijkste kwaliteit van deze aantrekkelijke woonwijk is de uitstekende ligging en de nabijheid van:

  • De internationale luchthaven van Alicante
  • De uitgestrekte stranden van Guardamar del Segura
  • La Marquesa Golf Club in Ciudad Quesada.

La Marina heeft een gemakkelijke verbinding via de Nationale Weg en de Mediterrane Snelweg naar de internationale luchthaven van Alicante, waar u een interessant aanbod van low cost vluchten naar de belangrijkste Europese bestemmingen vindt. Op slechts vijf kilometer van La Marina ligt de kustlijn. De stranden van Guardamar del Segura onderscheiden zich door het warmste water van de Spaanse Middellandse Zee, dus het is gebruikelijk om sporters te vinden die op elk moment van het jaar aan wateractiviteiten doen: zeilen, windsurfen, jetskiën, roeien, kanoën ... Het zachte gouden zand is perfect om te zonnebaden terwijl u luistert naar het zachte ruisen van de golven van de zee. Maar, als wat je echt liefde is het spelen van golf, nabijgelegen Ciudad Quesada is de thuisbasis van een van de meest populaire 18-holes golfbanen aan de Costa Blanca Zuid: La Marquesa Golf.

Onze La Marina Urbanisation Real Estate biedt u een gevarieerde selectie van zonnige eigenschappen

Denk na over de woning van uw dromen en kom en kijk voor het op onze La Marina Urbanisation Real Estate. U zult het zeker vinden in onze uitgebreide portefeuille van eigenschappen. Bij SMART PROPERTIES hebben we meer dan tweehonderdvijftig woningen in La Marina.

Onze luxe vrijstaande villa's voor wederverkoop of nieuwbouw zullen indruk op u maken. Ze zijn gebouwd in een moderne of traditionele stijl voor u om uit te kiezen op basis van uw smaak. We hebben ook percelen met uitstekende locaties waar u uw eigen gepersonaliseerde huis kunt bouwen. Bij SMART PROPERTIES hebben wij een architectuurafdeling waar wij zorg dragen voor de bouw van het huis dat u wenst. Wij bieden u architecten en quantity surveyors voor de uitvoering van het project, aannemers, afhandeling van vergunningen, woningrenovaties, etc.

Als u een ondernemer bent en u overweegt een bedrijf op te zetten, bieden wij u de commerciële panden die u nodig hebt voor uw project. Wij hebben een brede selectie van commerciële panden van verschillende grootte gelegen in de drukste gebieden van La Marina.

Neem contact op met SMART PROPERTIES, uw vastgoedmakelaar in de urbanisatie La Marina

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen u helpen het huis te vinden dat u wilt aan de Costa Blanca Zuid. Wij zijn de La Marina Urbanisatie Makelaar die u nodig heeft. Wij hebben een deskundig team van meertalige makelaars die u graag helpen bij het oplossen van al die problemen in verband met de aankoop van uw huis in Spanje.

Volg ons op sociale netwerken en u zult te weten komen over onze interessante vastgoed aanbiedingen, onze tips voor het kopen van een huis aan de Costa Blanca en de meningen van onze klanten.

Om contact met ons op te nemen vult u het contactformulier op onze website in of stuurt u een email naar sales@smartinmo.com. Wij wachten op U in één van onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


La Marina Urbanisatie Vastgoed

Als je zo ver bent gekomen, is dat omdat het je doel is om een La Marina Urbanization Real Estate te vinden die je zal helpen bij het vinden van een nieuw huis of het verkopen van je huidige huis. We bieden een pakket van complete diensten, van aankoopservice - verkoop, verbouwingen of nieuwbouw om een gepersonaliseerd huis naar uw smaak en voorkeuren te maken.

De urbanisatie La Marina is een van de meest populaire plaatsen in de hele Middellandse Zee. Elk jaar kopen veel buitenlanders huizen in deze charmante hoek dankzij het onovertroffen klimaat met zon 320 dagen per jaar, de rust van de omgeving, de nabijheid van de Blauwe Vlag-stranden en de mogelijkheid om golf te spelen op een van de banen met de meeste reputatie van de regio "La Marquesa". Op slechts 5 minuten rijden met de auto vindt u enkele van de mooiste stranden van de hele Costa Blanca, gekenmerkt door hun kwaliteitswater en een veelvoud aan watersporten die ze aanbieden, zoals snorkelen, kanoën, duiken, paddle-surfen of windsurfen. Het beste is dat u deze sporten en golf kunt beoefenen op elke dag van het jaar, ongeacht het seizoen, dankzij het zonnige klimaat en de milde temperaturen waardoor u van vele buitenactiviteiten kunt genieten.

Onze La Marina Urbanization Real Estate helpt u bij het renoveren van uw nieuwe huis of het bouwen van het huis van uw dromen

Ons La Marina Urbanization Real Estate biedt u niet alleen een brede portefeuille van zowel nieuwbouw als wederverkoop, maar helpt u ook bij het renoveren van het huis dat u wilt of het bouwen van het huis dat u altijd al wilde hebben. Hier is een samenvatting van onze diensten:

  • Hervormingsdiensten: Wij beschikken over gekwalificeerde vakmensen die een hoge kwaliteitsstandaard garanderen, zowel in de uitvoering als in de materialen, gedurende het hele proces van het werk. We bieden u ook unieke en gepersonaliseerde ontwerpen en oplossingen via ons team van architecten die voor alle noodzakelijke aspecten zullen zorgen bij het uitvoeren van een succesvolle hervorming. Moet je de keuken van een huis renoveren? Een gebied uitbreiden of bouwen? Wilt u een zwembad of een kleine tuin toevoegen?
  • Bouwdiensten: Wij zijn specialisten in het bouwen en bouwen van nieuwbouwwoningen in de urbanisatie La Marina. Als u er al lang van droomt om een huis te hebben dat volledig is aangepast aan uw smaak, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om dit te doen met volledige garantie en professionaliteit.

Met SMART PROPERTIES, La Marina Urbanization Real Estate, kunt u rekenen op de juridische en financiële ondersteuning die u nodig heeft.

Ons La Marina Urbanization Real Estate, met uitgebreide nationale en internationale ervaring op de onroerendgoedmarkt, biedt u ook gemoedsrust en zekerheid bij het kopen of verkopen van een woning in La Marina San Fulgencio dankzij onze juridische en financiële diensten. Wij helpen u met financiering, indien nodig, en wij beheren alle procedures met betrekking tot de verkoop (verkrijgen van de NIE, valutawissel, erfenis, condominiums, notaris, enz.)

Onze contactkanalen zijn: e-mail: sales@smartinmo.com   en fysieke adressen en telefoonnummers van onze kantoren:

  • Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante) | Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605
  • Parque Pisuerga, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante) | Telefoons: +34 966 919 928 |+34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp