Onroerend goed La Marina Urbanisatie

Onroerend goed La Marina Urbanisatie

Onroerend goed La Marina Urbanisatie

Wilt u komen wonen in San Fulgencio? Wij zijn de La Marina Urbanisatie Onroerend Goed die u nodig hebt om het huis van uw dromen te vinden. Behorend tot de mooie stad van San Fulgencio, gelegen aan de Costa Blanca Zuid, is de urbanisatie La Marina gekenmerkt door het feit dat de meeste van haar inwoners zijn voornamelijk Britse en andere Noord-Europese landen. De belangrijkste kwaliteit van deze aantrekkelijke woonwijk is de uitstekende ligging en de nabijheid van:

  • De internationale luchthaven van Alicante
  • De uitgestrekte stranden van Guardamar del Segura
  • La Marquesa Golf Club in Ciudad Quesada.

La Marina heeft een gemakkelijke verbinding via de Nationale Weg en de Mediterrane Snelweg naar de internationale luchthaven van Alicante, waar u een interessant aanbod van low cost vluchten naar de belangrijkste Europese bestemmingen vindt. Op slechts vijf kilometer van La Marina ligt de kustlijn. De stranden van Guardamar del Segura onderscheiden zich door het warmste water van de Spaanse Middellandse Zee, dus het is gebruikelijk om sporters te vinden die op elk moment van het jaar aan wateractiviteiten doen: zeilen, windsurfen, jetskiën, roeien, kanoën ... Het zachte gouden zand is perfect om te zonnebaden terwijl u luistert naar het zachte ruisen van de golven van de zee. Maar, als wat je echt liefde is het spelen van golf, nabijgelegen Ciudad Quesada is de thuisbasis van een van de meest populaire 18-holes golfbanen aan de Costa Blanca Zuid: La Marquesa Golf.

Onze La Marina Urbanisation Real Estate biedt u een gevarieerde selectie van zonnige eigenschappen

Denk na over de woning van uw dromen en kom en kijk voor het op onze La Marina Urbanisation Real Estate. U zult het zeker vinden in onze uitgebreide portefeuille van eigenschappen. Bij SMART PROPERTIES hebben we meer dan tweehonderdvijftig woningen in La Marina.

Onze luxe vrijstaande villa's voor wederverkoop of nieuwbouw zullen indruk op u maken. Ze zijn gebouwd in een moderne of traditionele stijl voor u om uit te kiezen op basis van uw smaak. We hebben ook percelen met uitstekende locaties waar u uw eigen gepersonaliseerde huis kunt bouwen. Bij SMART PROPERTIES hebben wij een architectuurafdeling waar wij zorg dragen voor de bouw van het huis dat u wenst. Wij bieden u architecten en quantity surveyors voor de uitvoering van het project, aannemers, afhandeling van vergunningen, woningrenovaties, etc.

Als u een ondernemer bent en u overweegt een bedrijf op te zetten, bieden wij u de commerciële panden die u nodig hebt voor uw project. Wij hebben een brede selectie van commerciële panden van verschillende grootte gelegen in de drukste gebieden van La Marina.

Neem contact op met SMART PROPERTIES, uw vastgoedmakelaar in de urbanisatie La Marina

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen u helpen het huis te vinden dat u wilt aan de Costa Blanca Zuid. Wij zijn de La Marina Urbanisatie Makelaar die u nodig heeft. Wij hebben een deskundig team van meertalige makelaars die u graag helpen bij het oplossen van al die problemen in verband met de aankoop van uw huis in Spanje.

Volg ons op sociale netwerken en u zult te weten komen over onze interessante vastgoed aanbiedingen, onze tips voor het kopen van een huis aan de Costa Blanca en de meningen van onze klanten.

Om contact met ons op te nemen vult u het contactformulier op onze website in of stuurt u een email naar sales@smartinmo.com. Wij wachten op U in één van onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp