Onroerend goed in La Marina Urbanisation

Onroerend goed in La Marina Urbanisation

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een woning aan de Spaanse Middellandse Zeekust? Kom en maak kennis met onze Onroerend goed in La Marina Urbanisation. Wij zijn Smart Properties, een makelaarskantoor met een lange geschiedenis in de Spaanse onroerend goed markt en gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en wederverkoop woningen in de meest gewilde gebieden van de Costa Blanca (Alicante): La Marina, Guardamar, Ciudad Quesada, Orihuela Costa, Torrevieja of La Mata.

Zoals U kunt zien, bieden wij woningen aan op locaties zeer dicht bij de zee of golfbanen zodat U uw droom kunt vervullen om dagelijks te genieten van het strand of uw favoriete sport.

Om u de perfecte aanvulling te bieden voor uw nieuwe vakantie- of woonbestemming, biedt Smart Properties u een breed scala aan woningen met mediterrane stijl, modern design en allerlei voorzieningen.

 • Bungalows
 • Landhuizen
 • Vrijstaande villa's
 • Commercieel vastgoed
 • Appartementen
 • Quads
 • Twee-onder-een-kap en rijtjeshuizen

Soms kan het vinden van de juiste woning en locatie die past bij uw smaak en gewoonten een beetje moeilijk zijn. Om de beste oplossing voor uw welzijn te vinden, beschikt ons makelaarskantoor in La Marina - San Fulgencio over een professioneel meertalig team dat te allen tijde betrokken en toegewijd zal zijn om de perfecte woning voor u te vinden.

Bij Smart Properties kunnen we u te woord staan in het Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Russisch. Dit betekent dat we gewend zijn om te gaan met zowel nationale als internationale klanten.


Met ons onroerend goed in La Marina Urbanisation kunt u ook uw huis verkopen

Als u denkt aan het kopen van een nieuwe woning, maar u moet uw huis verkopen, met onze Onroerend goed in La Marina Urbanisation zult u in staat zijn om beide doelstellingen te bereiken.

Ons team van makelaars in La Marina zal zorg dragen voor de promotie van uw woning om een koper te vinden in de kortst mogelijke tijd. Bij Smart Properties hebben we de meest up-to-date Real Estate Marketing tools. We ontvangen dagelijks vele aanvragen van klanten die geïnteresseerd zijn in vakantiewoningen.

Door de verschillende technieken die we gebruiken in onroerend goed promotie en verkoop, zal uw woning ook elke dag meerdere leads ontvangen.

 • Uitgelichte publicatie op onze website
 • Optimalisatie van het onroerend goed bestand: beschrijving, afbeeldingen, video, meta-tags, enz.
 • Export naar nationale en internationale vastgoedportalen.
 • Beheer van de aanvragen.
 • enz.
   

Voor het kopen of verkopen van een woning aan de Costa Blanca, leg uzelf in de handen van onze Onroerend goed in La Marina Urbanisation

Ons onroerend goed in La Marina Urbanisation wacht op u met open deuren om uw wens om een woning aan de Costa Blanca te kopen of te verkopen in vervulling te laten gaan.  Als u onze volledige catalogus van onroerend goed te koop in de buurt van de zee wilt kennen of als u op zoek bent naar meer informatie over hoe u een woning in Spanje kunt verkopen, neem dan contact met ons op.

U kunt meer informatie aanvragen via onze contactpagina of per e-mail: sales@smartinmo.com

CALLE AMSTERDAM KANTOOR:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp