Onroerend goed in La Marina Spanje

Onroerend goed in La Marina Spanje

Onroerend goed in La Marina Spanje

Een huis te koop vinden op een steenworp afstand van het strand en met een grote prijs-kwaliteitverhouding is mogelijk dankzij Smart Properties, het makelaarskantoor in La Marina Spanje dat uw verwachtingen overtreft.

De zon, het strand en golf zijn de drie meest aantrekkelijke componenten van Costa Blanca (Alicante), waar La Marian een speciale erkenning heeft met twee stranden die worden vermeld met blauwe vlag (La Marina Beach en El Rebollo Beach), een kenmerk van kwaliteit en respect voor de omgeving. Ook zijn de duinen van La Marina niet verspild, die het gouden zand een meer exotisch tintje geven. Kun je je voorstellen dat je door het fijne gouden zand loopt? Het is dichterbij dan je denkt.

Plan uw vakantie of pensioen zo snel mogelijk omdat de beste deals vliegen. Blijf goed op de hoogte van het laatste nieuws via onze portal of sociale netwerken (Instagram, Facebook, YouTube, Twitter). Mis geen grote kansen die we op de markt hebben en nog veel meer die nog moeten komen.

Smart Properties diensten als onroerend goed in La Marina, Spanje en bouwbedrijf

Wat kan Smart Properties u bieden als onroerend goed in La Marina, Spanje? Allereerst is het de moeite waard om de kwaliteit van de eigenschappen te benadrukken, waaronder moderne nieuwbouwwoningen met zwembaden en huizen in mediterrane stijl in de buurt van de zee en de voorzieningen . We ontmoeten onze klanten graag om te weten dat onze voorstellen van huizen met die voor hen zijn aangegeven. Wij helpen u om uw zoekopdracht in recordtijd te verfijnen.

Onze uitgebreide catalogus bestaat voornamelijk uit tweedehands eigendommen. We bieden echter ook nieuwbouwwoningen voor diegenen die ervan dromen een nieuw appartement uit te brengen. In het geval dat onze appartementen, flats, bungalows, herenhuizen, semi-herenhuizen, urbanisaties, onafhankelijke villa's, grond, commerciële gebouwen of landhuizen niet naar wens zijn, kunnen wij uw eigendom bouwen omdat wij ook bouwers zijn.

We bouwen en bieden allerlei soorten huizen in de buurt van de zee, golfbanen op het eerste niveau en de belangrijkste diensten . Bovendien wordt u zeer goed omringd door charmante dorpjes die een sfeer uitstralen die wordt gekenmerkt door de mediterrane zon en de meest aantrekkelijke recreatieve activiteiten zoals golf. We hebben het over de steden Daya Vieja, Daya Nueva, Almoradí, Algorfa, Rojales, Formentera del Segura, San Fulgencio of Catral .

Woon in een appartement vlakbij het strand met onroerend goed in La Marina, Spanje

Smart Properties, zoals Real Estate in La Marina Spanje, biedt u een uitgebreide service van begin tot eind van het eerste contact. Als bouwers kunnen ze een huis ontwerpen dat bij u past met uw smaak en stijl . Wat uw behoefte ook is, wij vinden de beste oplossing.

Heb je daar vragen over? Onze makelaars in La Marina helpen u graag in uw taal:

KANTOOR 1

  Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

  Vaste lijn: +34 966 790 787

  Mobiele telefoon: +34 622 001 605

  Fax: 966 797 842

  · E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 2

  · Adres: Parque del Esla 65, 03177 San Fulgencio, Alicante

  Vaste lijn: +34 966 790 787

  Mobiele telefoon: +34 622 001 605

  · E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 3

  · Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

  Vaste lijn: +34 966 919 928

  Mobiele telefoon: +34 688 265 40

  Fax: 966 797 842

  · E-mail: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp