Nieuwbouwwoning te koop in La Marina Urbanisatie

Nieuwbouwwoning te koop in La Marina Urbanisatie

Nieuwbouwwoning te koop in La Marina Urbanisatie

Ontdek hoe het is om te wonen in een nieuwbouwwoning te koop in La Marina urbanisatie en verliefd worden op de mediterrane stijl vanuit ontspanning en comfort . Van Smart Properties willen we dat u het toevluchtsoord vindt voor uw pensioen of het ideale huis om een ongelooflijke vakantie met uw gezin door te brengen.

Wat is het doel van uw bezoek aan de Costa Blanca van Spanje? Als u op zoek bent naar zon, strand en entertainment , bent u op de goede weg. De stad Alicante, naast Murcia en Valencia, staat bovenaan de lijst van de meest populaire plaatsen door de buitenlandse gemeenschap . Internationale kopers vinden de rust en rust die ze zochten onder hun paradijselijke stranden en het uitstekende mediterrane klimaat dat u toelaat om een lange dag buiten te genieten met de beoefening van activiteiten zoals golf of watersport.

De afgelopen jaren is La Marina Urbanización de droom geworden van Britse burgers die steeds vaker op bezoek komen. In feite is er een perfecte integratie van de buitenlandse gemeenschap met de mediterrane gebruiken. Durf je binnen te komen?

Vind het type nieuwbouwwoning te koop in La Marina urbanisatie die u zocht in Smart Properties

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in La Marina Urbanisatie in Smart Properties, brengt je van bungalows met gemeenschappelijk zwembad, rijtjeshuizen, onafhankelijke chalets met een eigen zwembad, semi-vrijstaande huizen, flats in de buurt van het strand, appartementen, land huizen en land tot bedrijfspanden voor uw bedrijf.

Investeren in een huis te koop in La Marina Urbanisatie is een zeer goede gok vanwege de toestroom van toeristen, vooral in de zomer. De weersomstandigheden van Costa Blanca Noord zijn nergens te vinden en Europese burgers zijn zich hiervan bewust. Aan dit alles wordt de gemiddelde levensstandaard toegevoegd, waar het mogelijk is om op een zonnig terras te zitten om een stok en een deksel te hebben voor slechts 1,50 of een volledig menu voor 10 euro.

Komt u uit het buitenland en weet u niet hoe u La Marina Urbanización kunt bereiken? De luchthaven Elche - Alicante biedt dagelijkse vluchten en verschillende bestemmingen . Dit is slechts een half uur van La Marina , dus het kost je niet veel moeite om vanuit je land je tweede verblijf in Spanje te bereiken.

Wat moet ik doen om een nieuwbouwwoning te koop in La Marina urbanisatie te kopen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning te koop in La Marina urbanisatie, moet u gewoon contact opnemen met onze makelaars in La Marina San Fulgencio. Op deze manier kunnen we u helpen met alles wat u nodig hebt: advies, overdracht van akten, juridische en financiële aspecten, after-sales service ...

We zullen u graag ontmoeten op ons kantoor in calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje. Als u wilt, kunt u ook contact met ons opnemen via:

    Vaste lijn: +34 966 790 787

    Mobiele telefoon: +34 622 001 605

    Fax: 966 797 842

    E-mail: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp