Nieuwbouw bungalow te koop in La Marina

Nieuwbouw bungalow te koop in La Marina

Nieuwbouw bungalow te koop in La Marina

Betreed de levensstijl van de Costa Blanca met de aankoop van een nieuwbouwbungalow te koop in La Marina met een gemeenschappelijk zwembad . Op slechts een paar meter afstand heeft u toegang tot de meest spectaculaire stranden in de omgeving, zoals El Pinet Beach, een unieke enclave vol duinen en pijnbomen die de plaats verrijken met een zeer exotisch tintje.

Als La Marina om een of andere reden bekend is, is het vanwege zijn kilometrische zandstranden omringd door de Middellandse Zee . Het is een zeer gewaardeerde bestemming onder buitenlandse toeristen die hun kleine stukje paradijs vinden tussen de turquoise wateren en de strandbars. Een andere van de grote attracties ligt in het spectaculaire klimaat. Costa Blanca geniet het hele jaar door van 320 dagen stralende zon , dus het is niet verwonderlijk om haar bewoners op blote voeten langs de kust te zien lopen in het laagseizoen, zoals de lente of de herfst.

Ben je een fan van de mediterrane zon en de zee? De stranden van La Marina worden sterk aanbevolen om te genieten van familiestranddagen zonder grote drukte . Wij moedigen u aan om de meest ongewone plaatsen in Costa Blanca te ontdekken met de aankoop van een onroerend goed te koop in La Marina Urbanización, een rustige woonwijk waar de meeste buitenlandse ingezetenen zijn.

Overweegt u een nieuwbouwbungalow te koop in La Marina te kopen? Bekijk onze verschillende types

Bent u op zoek naar een woning in de moderne Costa Blanca, met zwembad en vlakbij de zee? Wij hebben de oplossing op uw verzoek: een nieuwbouw bungalow te koop in La Marina. Onze huizen passen zich aan alle soorten gezinnen aan dankzij hun verscheidenheid aan stijlen, aantal kamers, locaties en prijzen.

Als je met het vliegtuig komt om de huizen te koop die je leuk vond in La Marina te bezoeken, zal het niet lang duren voordat je je bestemming bereikt. De luchthaven Elche - Alicante ligt op slechts 20 minuten van La Marina . Als u langs de nationale weg N-332 rijdt, ziet u het natuurgebied van de Salinas de Santa Pola, samen met de reservoirs en lagunes vol flamingo's en een verscheidenheid aan zeer karakteristieke soorten in het gebied.

Smart Properties vergemakkelijkt uw aankomst en aanpassing aan Spanje met een serieus en professioneel koop- en verkoopproces. We voeren alle nodige bewerkingen uit, zoals het verkrijgen van de NIE, het openen van een bank in Spanje of juridisch en financieel advies om u te adviseren over de beste manier om uw woning in La Marina te financieren .

Heeft u liever een nieuwbouw bungalow te koop in La Marina of een wederverkoop appartement in La Marina urbanisatie?

Als u niet overtuigd bent door een nieuwbouwbungalow te koop in La Marina als een prototype van een huis, hebben we momenteel een aantal nieuwe en doorverkoopwoningen die u kunnen interesseren: herenhuizen, chalets, appartementen, huisjes, bungalows, semi-vrijstaande huizen. ..

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

    · Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur

    Vaste lijn: +34 966 790 787

    Mobiele telefoon: +34 622 001 605

    Fax: 966 797 842

    · E-mail: sales@smartinmo.com

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp