Makelaars in La Marina

Makelaars in La Marina

Bent u op zoek naar makelaars in La Marina? Smart Properties biedt u zijn professionele en deskundige team, zodat u hen kunt vertellen welk type huis te koop aan de Costa Blanca u zoekt en zij u de beste oplossing kunnen bieden.

In ons onroerend goed in La Marina zijn we altijd beschikbaar voor de klant. Om die reden spreken onze makelaars vloeiend verschillende talen. We richten ons op het aanbieden van de meest comfortabele en nauwkeurige behandeling die mogelijk is . Wij bedienen onze klanten in het Spaans, Italiaans, Engels, Duits, Frans en Russisch.

De Costa Blanca is een van de meest gevraagde gebieden door toeristen in Spanje en Smart Properties kon de deuren niet sluiten voor klanten die per taal of land op zoek zijn naar een huis in steden zoals : La Marina, Torrevieja, Guardamar del Segura, Ciudad Quesada of La Mata Als je er altijd al van gedroomd hebt om je tweede verblijf aan de Middellandse Zeekust te hebben of je zomervakantie aan de Costa Blanca (Alicante) wilt vieren, zoek dan niet verder naar makelaars in La Marina en vertrouw op de professionals van Smart Properties .

Welk woningmodel kunnen onze makelaars u in La Marina aanbieden?

Als u besluit om vertrouwen te stellen in onze makelaars in La Marina om een onroerend goed te koop aan de Costa Blanca te kopen, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreide portefeuille met onroerend goed.

Als u onze catalogus opent, hebt u toegang tot verschillende modellen van huizen, zoals villa's, landhuizen, herenhuizen, boerderijen, appartementen, commerciële gebouwen, percelen, grond ... Alles beschikbaar voor huur, wederverkoop en nieuwbouw.

Smart Properties is gespecialiseerd in de verkoop van huizen in de meest gevraagde gebieden van de Costa Blanca, zoals we eerder hebben vermeld. Op deze manier bieden wij de mogelijkheid om een woning nabij het strand te kopen, zodat de eigenaren kunnen genieten van een geweldig uitzicht op de zee of een verfrissende duik.

Ook hebben onze makelaars in La Marina - Alicante eigenschappen die zeer dicht bij golfbanen liggen. We hebben veel klanten die gepassioneerd zijn over deze sport en hun droom hebben vervuld om in een huis in de buurt van de bekendste golfclubs in de omgeving te wonen.

Kortom, ons makelaarskantoor in La Marina biedt een uitgebreide catalogus van hoogwaardige woningen in die gebieden waar welzijn is gegarandeerd.

Neem contact op met onze makelaars in La Marina en ontdek uw nieuwe woning aan de Costa Blanca

Van Smart Properties raden wij u aan contact op te nemen met onze makelaars in La Marina, die graag alle vragen beantwoorden en u helpen met alles in uw handen.

Als u meer wilt weten over onze catalogus met huizen te koop in La Costa Blanca:

KANTOOR 1

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

KANTOOR 2

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 919 928

Mobiele telefoon: +34 688 265 40

Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com


Makelaars in La Marina

Denkt u erover om een mediterraan huis aan de Costa Blanca te kopen? Weet u niet zeker bij welke professional u zich moet wenden? Bij Smart Properties bieden wij u ons team van makelaars in La Marina aan, die vanaf het eerste moment klaar staan om u te helpen bij de zoektocht naar het huis van uw dromen.

Onze vastgoedadviseurs zijn al vele jaren werkzaam op de Spaanse vastgoedmarkt. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw- en wederverkoopwoningen aan de Costa Blanca aan buitenlanders. Dus als u een klant bent die buiten Spanje woont en in een huis in de buurt van de zee wil wonen, bij Smart Properties zijn wij u van dienst in uw taal : Spaans, Engels, Nederlands, Frans en Duits.

Onze makelaars in La Marina hebben in de loop der jaren vele gezinnen en stellen geholpen bij het zoeken naar een tweede huis of vakantiehuis. In onze vastgoedcatalogus kunt u alle soorten onroerend goed te koop bekijken in La Marina Urbanización, Guardamar del Segura, Elche, Rojales, Ciudad Quesada, San Fulgencio, enz.

  • Onafhankelijke chalets
  • Half vrijstaande woningen
  • Twee onder een kap
  • vloeren
  • Landhuizen
  • Land
  • Commercieel pand
  • Bungalows

Met onze makelaars in La Marina kunt u ook uw huis aan de Costa Blanca verkopen

Moet u uw huis verkopen om een nieuwe te kopen aan de Costa Blanca? Onze herstelagenten in La Marina helpen u uw doel te bereiken. Wij bieden een vastgoedservice waarbij de klant die zijn huis wil verkopen in het gebied waar wij actief zijn, in de kortst mogelijke tijd de ideale koper vindt.

Om een huis in La Marina of een ander deel van de Costa Blanca te verkopen, werkt Smart Properties met de meest actuele tools op het gebied van vastgoedpromotie en marketing.

Als u besluit om uw huis bij ons te verkopen, zullen we ervoor zorgen dat de leads die u ontvangt van goede kwaliteit zijn en niet alleen vragen. Wij zetten uw woning onder de aandacht op onze homepage, wij positioneren uw woning op het internet en optimaliseren de vermelding maximaal, wij exporteren uw woning in de bekendste binnen- en buitenlandse vastgoedportalen, etc.

Lees meer over deze persoonlijke service van Smart Properties en aarzel niet om uzelf in handen te geven van onze makelaars in La Marina Urbanización: https://smartpropertiesinspain.com/nl/verkopen-van-uw-woning/

Om een woning aan de Costa Blanca te kopen of verkopen, vertrouw op onze makelaars in La Marina

Als u een woning aan de Costa Blanca - Alicante wilt kopen of verkopen, weet u al waar en bij wie u moet zijn. Onze makelaars in La Marina nodigen u uit om contact met hen op te nemen om meer te weten te komen over ons onroerend goed en om onze catalogus met eigendommen in La Marina te bekijken.

Neem contact op met Smart Properties via e-mail. Schrijf ons op sales@smartinmo.com .

Evenzo nodigen wij u uit om onze faciliteiten persoonlijk te ontmoeten en te chatten met een van onze vastgoedadviseurs. Wilt u het huis van uw dromen kennen? Wij wachten op u bij:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp