Makelaars in La Marina Urbanisatie Spanje

Makelaars in La Marina Urbanisatie Spanje

Makelaars in La Marina Urbanisatie Spanje

Wilt u in een rustige hoek van de Costa Blanca wonen zonder de paradijselijke stranden op te geven? Neem contact op met onze makelaars in La Marina Urbanisatie Spanje en zij bieden u het huis dat u wilt.

Stel je voor dat je dit najaar langs de kust van de stranden van Guardamar del Segura loopt. Het warme water, het warmste in de Spaanse Middellandse Zee, nodigt u uit om een bad te nemen terwijl u geniet van de felle zon.

Misschien wilt u ook aangename dagen doorbrengen met uw vrienden op de golfbaan midden in de natuur en genieten van het prachtige microklimaat van de Costa Blanca.

Maar wat je het liefst wilt, is een gezonde en ontspannen levensstijl leiden, een boek lezen op een zonnig terras of zorgen voor je mediterrane tuin ...

SMART PROPERTIES heeft het antwoord op uw illusies en biedt u een uitgebreid scala aan eigenschappen in de urbanisatie La Marina.

De urbanisatie La Marina heeft een uitstekende locatie en een gemakkelijke verbinding met Guardamar del Segura, dat op slechts 5 kilometer afstand ligt.

De populaire 18-holes golfbaan "La Marquesa" ligt in Ciudad Quesada, op 3 kilometer van La Marina.

De jachthaven is een prachtig stedelijk centrum, met een bevolking van ongeveer zevenduizend inwoners, die alle voorzieningen heeft om comfortabel te leven en dat uitstekende communicatie heeft met de omgeving.

SMART PROPERTIES, de makelaars in La Marina Urbanisatie Spanje die u het onroerend goed bieden dat u zoekt

Wij zijn de makelaars in La Marina Urbanisatie Spanje die u de professionaliteit bieden die u nodig hebt om een huis aan de Costa Blanca te kopen.

We hebben een uitgebreide selectie van doorverkoop en nieuwbouwwoningen die we u kunnen aanbieden.

Als u op zoek bent naar een huis met een zwembad, kunt u in La Marina Urbanisatie kiezen tussen prachtige individuele villa's met een eigen perceel waar u kunt ontspannen in het indrukwekkende zwembad omgeven door solarium en tuinen.

Dankzij de uitstekende temperaturen van de Costa Blanca kunt u genieten van aangename avonden in de tuin van uw nieuwe huis. U kunt plezier hebben met uw vrienden terwijl u geniet van een uitstekende barbecue.

We hebben ook herenhuizen, semi-vrijstaande huizen en bungalows met een prachtige privé urbanisatie waar u kunt socialiseren met uw nieuwe buren tijdens het spelen van paddle tennis, duik in het gemeenschappelijk zwembad of luister naar uw favoriete muziek op het solarium.

Makelaars in La Marina Urbanisatie Spanje zullen u verrassen met hun professionaliteit

Neem contact met ons op en laat u verrassen door de professionaliteit van onze makelaars in de urbanisatie La Marina.

SMART PROPERTIES biedt u een uitgebreid aanbod van vastgoeddiensten, zodat de aankoop van uw huis in Spanje snel en comfortabel verloopt.

Wij bieden u een uitgebreide onroerendgoedservice en we begeleiden en beheren alle noodzakelijke procedures voor de aankoop van uw huis.

U zult controleren of wij uw taal vloeiend spreken, aangezien onze makelaars meertalig zijn, zodat u zich ontspannen kunt uiten en ons de vragen kunt stellen die u nodig hebt.

Om contact met ons op te nemen, kiest u het formulier dat het meest comfortabel voor u is:

· Vul het formulier in dat op het web verschijnt

· Stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

· Bezoek ons persoonlijk op onze kantoren.

We zullen u graag ontmoeten op het kantoor van uw keuze:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp