Makelaars in La Marina Costa Blanca

Makelaars in La Marina Costa Blanca

Makelaars in La Marina Costa Blanca

Bent u op zoek naar makelaars in La Marina Costa Blanca die u kunnen begeleiden bij het vinden van huizen in mediterrane stijl? Smart Properties biedt u een uitstekend aanbod van wederverkoop- en nieuwbouwwoningen die u zullen fascineren met hun bijzondere verbinding met de zee . Op de balkons en terrassen kunt u een kleine hoek opzetten om te genieten van de zachte zeebries terwijl u zonnebaadt of ontspant met een boek.

La Marina is een wijk van Elche waar internationale toeristen en staatsburgers tot rust komen op de rustige stranden terwijl ze genieten van de natuur eromheen. La Marina Beach en Les Pesqueres-El Rebollo herbevestigen hun Blauwe Vlag-titel voor nog een jaar dankzij het uitstekende onderhoud van het kristalheldere water en de geboden diensten: voetbaden, badkamers, parkeerplaatsen, strandbars, strandwachtdiensten, toegankelijkheid voor mensen met mobiliteit verminderd, jachtclubs, etc.

Als u een sportliefhebber bent en ook graag omringd bent door de natuur, zult u het heerlijk vinden om langs de kust te wandelen terwijl u een wild landschap van duinen en dennenbossen overweegt. Een houten loopbrug leidt je naar het fijne zand om te genieten van een spectaculaire stranddag.

Makelaars in La Marina Costa Blanca om mij te helpen mijn huis te verkopen

Als u van mening bent dat u al genoeg van het mediterrane leven hebt genoten en uw onroerend goed in Alicante wilt verkopen , zullen onze makelaars in La Marina Costa Blanca u helpen de ideale kandidaat voor uw huis te vinden. We zullen uw advertentie publiceren op internationale portals waar toeristen die een woning willen kopen in de Spaanse Middellandse Zeetoegang en binnen de kortst mogelijke tijd meer dan één aanbieding zullen ontvangen.

Voor de gemoedsrust van de verkopers bemiddelen onze experts de onderhandelingen. Als u in plaats van verkopen liever winst maakt op basis van doorlopende verhuur aan buitenlanders , kunnen we uw woning adverteren in onze rubriek "Lang verblijf". Dit is een zeer goede optie om elke maand een inkomen te sparen en veilig te stellen.

We zijn blij te weten dat veel gezinnen al genieten van hun tweede verblijf aan de Costa Blanca of de verhuur van hun strandappartement. Omdat het zo'n aantrekkelijke plek is voor de inwoners van Centraal-Europa, zijn we er zeker van dat u binnen de door u geschatte tijd geen problemen zult hebben met het verkopen van uw eigendom.

Kies ons als uw makelaars in La Marina Costa Blanca en u zult er geen spijt van krijgen

In tegenstelling tot andere makelaars in La Marina Costa Blanca, geven we bij Smart Properties om het welzijn van mensen en proberen we het koop- en verkoopproces gemakkelijker te maken door persoonlijke aandacht en in dezelfde taal.

Bij Smart Properties zijn we ook woningbouwers in Costa Blanca . Als u het gewenste pand niet kunt vinden, kunnen we het helemaal opnieuw bouwen met de meest concurrerende prijzen op de markt . Vertel ons hoe we u kunnen helpen en we zullen er alles aan doen om uw doelen te bereiken.

Als u meer informatie wenst over onze diensten, bezoek dan onze makelaar op Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje) of neem contact met ons op via het communicatiekanaal dat het beste bij u past:

    Vaste telefoon: +34966790787

    Mobiele telefoon: +34622001 1605

    Fax: 966 797 842

E-mail: sales@smartinmo.com

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp