Luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina

Luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina

Onze exclusieve luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina zijn een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de schoonheid van de Costa Blanca . Hier kunt u de ware essentie ervaren van het leven in een idyllische omgeving , omringd door sereniteit en harmonie . In feite is deze woonwijk de ideale bestemming geworden voor wie op zoek is naar een uitzonderlijke levenskwaliteit en maximaal comfort .

Wist je dat een van de meest opvallende voordelen van Urbanisatie La Marina het multiculturalisme is? Je zult jezelf kunnen onderdompelen in een kosmopolitische omgeving, waar verschillende culturen met elkaar verweven zijn en een levendige en verrijkende sfeer creëren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de lokale restaurants en bars te verkennen, waar u voortreffelijke Spaanse gastronomie vindt.

Bovendien bieden het mediterrane klimaat en de felle zon het hele jaar door een perfecte omgeving om te genieten van buitenactiviteiten zoals:

  • Verken de historische monumenten van het gebied.
  • Ga naar de stranden van de Costa Blanca op slechts een paar minuten rijden met de auto.
  • Leer meer over de Spaanse cultuur tijdens folkloristische evenementen.

Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de urbanisatie over luxe faciliteiten en diensten die zorgen voor een comfortabele en exclusieve woonervaring.

Investeer in een van onze luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina en leef een leven met maximaal comfort

Ontdek in onze portefeuille van premium woningen de charme van onze luxe woningen te koop in de urbanisatie La Marina. Dit soort high-end eigendommen zullen u boeien met hun mediterrane esthetiek en hun elegante gevels in zachte , gebroken witte kleuren. Op deze manier biedt een verblijf in een van onze huizen u een bevoorrechte en superieure levensstijl.

Wilt u genieten van ruime huizen en villa's? Ons aanbod van gebouwen is ontworpen met hoogwaardige materialen en heeft ruime afmetingen in de binnenruimtes. Dankzij deze functie heeft elk gezinslid zijn eigen ruimte en privacy .

Mis de privézwembaden en solariums van onze villa's niet! Beleef memorabele momenten thuis, plezier maken en ontspannen in gelijke mate. En juist omdat het om nieuwbouw en luxe woningen gaat, krijgt u de meest gunstige voorwaarden.

Wilt u de meest complete catalogus van luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina kennen?

Aarzel niet om SMART PROPERTIES te vertrouwen om luxe huizen te koop te kopen in de urbanisatie La Marina. We zijn hier om u te helpen uw droomhuis te vinden en dit proces tot een uitzonderlijke ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en begin uw reis naar het luxe onroerend goed dat u altijd al wilde hebben!

Amsterdamse straat kantoor:

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga park kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 | Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

Luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina

Kijk eens naar onze bekendsteLuxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina! De urbanisatie La Marina is een juweel aan de Costa Blanca dat een diverse gemeenschap van bewoners aantrekt. Hier heeft een breed scala aan mensen van verschillende afkomst en nationaliteiten zich gevestigd om te genieten van een uitzonderlijke levensstijl op een van de meest prestigieuze locaties in de regio.

Bij La Marina vindt u een levendige en gastvrije internationale gemeenschap . Deze diversiteit is een opvallend kenmerk van het gebied, met inwoners afkomstig uit verschillende landen in Europa en daarbuiten. Deze mix van culturen creëert een verrijkende en multiculturele omgeving die diversiteit en openheid voor nieuwe ervaringen bevordert.

Wat de koopkracht van de bewoners betreft, trekt La Marina een breed scala aan mensen aan, van mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige luxe huizen tot mensen die op zoek zijn naar meer betaalbare woningen . Deze diversiteit in financiële draagkracht draagt bij aan de inclusiviteit van de gemeenschap.

Veel bewoners kiezen dit gebied als hun hoofdverblijfplaats en genieten het hele jaar door van het mediterrane klimaat, de stranden en de lokale voorzieningen. Anderen kiezen ervoor om een tweede huis te hebben voor vakanties, waarbij ze profiteren van de prachtige landschappen en de nabijheid van de stranden.

Onze Luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina hebben ongelooflijke nieuwe en moderne ontwerpen

De Luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina bieden kamers die echte meesterwerken van design en comfort zijn . Deze ruimtes zijn het toonbeeld van luxe en moderniteit , met een verscheidenheid aan ontwerpen en kenmerken die zelfs aan de meest veeleisende smaak zullen voldoen.

De woonkamers in deze luxe woningen variëren in grootte en indeling. Sommige zijn op elegante wijze gescheiden van de keuken, waardoor een aparte ruimte ontstaat voor vermaak en ontspanning. Deze aparte kamers zijn ideaal om gasten te ontvangen en te genieten van de privacy van een rustig gesprek.

Aan de andere kant hebben sommige kamers de keuken in een open ontwerp opgenomen, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en flow in het huis ontstaat. Deze ruimtes zijn ontworpen met functionaliteit en comfort in gedachten, waardoor chef-koks en gastheren naadloos met elkaar kunnen communiceren terwijl ze genieten van het gezelschap van hun gasten .

Een van de onderscheidende kenmerken van deze luxe salons in La Marina is de overvloed aan grote ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht . Deze brede openingen omlijsten niet alleen een panoramisch uitzicht op de natuurlijke omgeving, maar creëren ook een harmonieuze verbinding tussen binnen en buiten.

SLIMME EIGENSCHAPPEN: Professioneel vastgoed om te kopen Luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina

Heeft u meer informatie nodig over Luxe huizen te koop in de urbanisatie La Marina? Wat Smart Properties onderscheidt is hun diepgaande kennis van de Costa Blanca.

De makelaar van elk bedrijf is een lokale expert die de ins en outs van elk gebied begrijpt, van luxe landgoederen tot charmante badplaatsen. Hierdoor kunnen wij kopers een compleet en accuraat beeld bieden van de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca.

Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga parkkantoor Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp