Luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio

Luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio

Luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio

Als u wilt dat uw nieuwe huis aan de Costa Blanca opvalt door zijn stijl en design, moet u de catalogus van luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio kennen die Smart Properties. Een exclusieve lijst met huizen gebouwd met de modernste materialen van dit moment en gelegen in de meest gewilde gebieden van La Marina San Fulgencio.

De meeste van onze luxe eigendommen zijn ruime luxe herenhuizen . Het is een ideaal huismodel om op elk moment van het jaar in te wonen. Zijn ruimtelijkheid en mediterrane stijl maken het een woning met een eigen karakter.

Vanwege de staat van alarm die in Spanje werd opgelegd na de coronaviruscrisis, hebben kopers de zoektocht naar ruime huizen met tuinen en balkons gepromoot . Onze luxe eigendommen in La Marina San Fulgencio integreren alle luxe van voorzieningen zodat u vanuit uw huis ten volle kunt genieten van de kwaliteiten van de Costa Blanca.

  • Prive zwembad
  • Kamer met balkon
  • Mooie uitzichten
  • Terras
  • Prive tuin
  • Dichtbij het strand
  • Gemakkelijk parkeren
  • Enzovoort

Als u wilt investeren in levenskwaliteit, ontdek dan onze catalogus met luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio

Wanneer een klant bij Smart Properties komt die geïnteresseerd is in luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio, is het eerste dat ze krijgen persoonlijk advies . We hebben een team van makelaars in Costa Blanca die experts zijn in de onroerendgoedmarkt van La Marina.

Ons persoonlijk advies begint met een hechte behandeling en eindigt met de totale aanpassing van de cliënt aan zijn nieuwe woning. Onze professionals zijn verantwoordelijk voor het bestuderen van elk detail of elke behoefte van de klant om hen het huis van hun dromen te bieden.

Als u naar Smart Properties gaat, garanderen wij dat u de luxe woning vindt waarnaar u op zoek bent. Zoals we eerder hebben vermeld, geniet u in onze halfvrijstaande villa's in La Marina San Fulgencio van alle voordelen van wonen aan de Costa Blanca.

Dankzij het geweldige mediterrane klimaat dat de stad geniet, kunt u genieten van de zon, een boek lezen in uw hangmat, uw lichaam bruinen op het gazon van uw tuin of genieten van een heerlijk aperitief bij uw biertje of glas koude witte wijn .

In de buurt van onze luxe huizen zijn er supermarkten, apotheken, recreatiegebieden, stranden ...

Neem contact met ons op en ontdek al onze luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio

Stel uzelf in handen van onze makelaars en ontdek alle kenmerken van onze verrassende luxe eigendommen te koop in La Marina San Fulgencio. Om contact op te nemen met Smart Properties kunt u het contactformulier op internet invullen, een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com of telefonisch contact opnemen met een van onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam 1-03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje.

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34688265406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp