Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

De Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca bevinden zich in een bloeiende woongemeenschap met de natuurlijke schoonheid van de kustomgeving. Met zijn uitgestrekte gouden zandstranden en kristalheldere water biedt La Marina zijn bewoners en bezoekers een onvergetelijke kustervaring en de mogelijkheid om tegelijkertijd te genieten van een ontspannen en levendige levensstijl.

La Marina heeft een prachtig strand dat zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekt , met zijn brede strook fijn zand en ongerepte natuurlijke omgeving. Wat de ervaring nog betoverender maakt, is het natuurlijke duin- en natuurpad dat de ontwikkeling met het strand verbindt, waardoor bewoners een vredige en serene wandeling langs een schilderachtige kustomgeving kunnen maken.

Dit natuurlijke pad van ongeveer 2 kilometer ligt in de woonwijk La Marina Zelfs het strand is een genot voor de zintuigen en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende natuurlijke landschap. Met glooiende duinen, weelderige vegetatie en een verkwikkende zeebries is het pad een onweerstaanbare uitnodiging voor degenen die willen genieten van een ontspannen wandeling of fietstocht. verfrissend .

De Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca hebben grote ruimtes en natuurlijke verlichting

De Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca bieden een exclusieve en verfijnde levensstijl in een uitzonderlijke kustomgeving in de prachtige regio van Spanje. Deze prachtige mediterrane huizen onderscheiden zich door een verscheidenheid aan indrukwekkende kenmerken die comfort, elegantie en een luxueuze woonervaring garanderen.

Op het gebied van verlichting zijn de luxe eigendommen in La Marina ontworpen om de toegang van natuurlijk licht in elke ruimte te maximaliseren , waardoor er te allen tijde een warme en gastvrije sfeer ontstaat. Grote ramen, glazen schuifdeuren en strategisch geplaatste dakramen zorgen ervoor dat zonlicht het interieur verlicht, waardoor een licht en luchtig gevoel door het hele huis ontstaat.

Hij Ruimte en grootte zijn sleutelelementen in deze luxe eigendommen, die ruime woonruimtes en royale slaapkamers bieden. De woningen zijn ontworpen om open ruimtes en continue doorstroming te bieden tussen de verschillende ruimtes , waardoor een vloeiende overgang ontstaat tussen de woonkamer, eetkamer en keuken. Bovendien bevatten deze eigendommen vaak meerdere terrassen en balkons die extra buitenruimtes bieden om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Onze vastgoedadviseurs helpen u bij het kopenLuxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

Met een persoonlijke aanpak en een diep begrip van Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca's specifieke behoeften, is Smart Properties een bron van onschatbare waarde geworden voor mensen die huizen in Alicante willen kopen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en een vastgoedadviseur neemt contact met u op om u op een eenvoudige manier te voorzien van alles wat u nodig heeft om vastgoed te kopen:

Straatkantoor Amsterdam :

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje )

Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

 

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp