Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

De Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca bevinden zich in een bloeiende woongemeenschap met de natuurlijke schoonheid van de kustomgeving. Met zijn uitgestrekte gouden zandstranden en kristalheldere water biedt La Marina zijn bewoners en bezoekers een onvergetelijke kustervaring en de mogelijkheid om tegelijkertijd te genieten van een ontspannen en levendige levensstijl.

La Marina heeft een prachtig strand dat zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekt , met zijn brede strook fijn zand en ongerepte natuurlijke omgeving. Wat de ervaring nog betoverender maakt, is het natuurlijke duin- en natuurpad dat de ontwikkeling met het strand verbindt, waardoor bewoners een vredige en serene wandeling langs een schilderachtige kustomgeving kunnen maken.

Dit natuurlijke pad van ongeveer 2 kilometer ligt in de woonwijk La Marina Zelfs het strand is een genot voor de zintuigen en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende natuurlijke landschap. Met glooiende duinen, weelderige vegetatie en een verkwikkende zeebries is het pad een onweerstaanbare uitnodiging voor degenen die willen genieten van een ontspannen wandeling of fietstocht. verfrissend .

De Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca hebben grote ruimtes en natuurlijke verlichting

De Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca bieden een exclusieve en verfijnde levensstijl in een uitzonderlijke kustomgeving in de prachtige regio van Spanje. Deze prachtige mediterrane huizen onderscheiden zich door een verscheidenheid aan indrukwekkende kenmerken die comfort, elegantie en een luxueuze woonervaring garanderen.

Op het gebied van verlichting zijn de luxe eigendommen in La Marina ontworpen om de toegang van natuurlijk licht in elke ruimte te maximaliseren , waardoor er te allen tijde een warme en gastvrije sfeer ontstaat. Grote ramen, glazen schuifdeuren en strategisch geplaatste dakramen zorgen ervoor dat zonlicht het interieur verlicht, waardoor een licht en luchtig gevoel door het hele huis ontstaat.

Hij Ruimte en grootte zijn sleutelelementen in deze luxe eigendommen, die ruime woonruimtes en royale slaapkamers bieden. De woningen zijn ontworpen om open ruimtes en continue doorstroming te bieden tussen de verschillende ruimtes , waardoor een vloeiende overgang ontstaat tussen de woonkamer, eetkamer en keuken. Bovendien bevatten deze eigendommen vaak meerdere terrassen en balkons die extra buitenruimtes bieden om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Onze vastgoedadviseurs helpen u bij het kopen Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

Met een persoonlijke aanpak en een diep begrip van Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca's specifieke behoeften, is Smart Properties een bron van onschatbare waarde geworden voor mensen die huizen in Alicante willen kopen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en een vastgoedadviseur neemt contact met u op om u op een eenvoudige manier te voorzien van alles wat u nodig heeft om vastgoed te kopen:

Straatkantoor Amsterdam :

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje )

Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

Ben jij iemand die het meest optimale Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca voor jouw levensstijl wil vinden? Bij SMART PROPERTIES hebben we de perfecte catalogus voor mensen van alle leeftijden, waarbij we rekening houden met de leeftijd, hobby's en behoeften van elk gezin of persoon.

Zodat u onze inzet kunt zien, presenteren we enkele activiteiten die u aan de Costa Blanca kunt doen, vooral in de kustgebieden waar een grote groep mensen deze activiteiten beoefent, zich bij hen kan aansluiten en nieuwe vrienden kunt maken. Spanje:

  • Zachte gymnastiek in openbare parken : Veel openbare parken hebben ruimtes voor zachte gymnastiek. Neem deel aan aangepaste sessies waarin geleidelijk wordt gewerkt aan kracht en flexibiliteit.
  • Zwemlessen : Profiteer van de waterfaciliteiten voor aangepaste zwemlessen. Zwemmen is een activiteit met weinig impact die het hele lichaam versterkt en de cardiovasculaire gezondheid verbetert.
  • Fietsen langs de kustroutes : De urbanisatie La Marina heeft schilderachtige fietsroutes. Ontdek de schoonheid van uw omgeving op de fiets, een activiteit met weinig impact die de gewrichtsmobiliteit en het cardiovasculaire welzijn bevordert.

Wilt u meer informatie? Wij bieden het u graag aan.

Neem contact op met een makelaar om Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca Spanje te kopen

Als u op zoek bent naar Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca, bij SMART PROPERTES presenteren wij de beste zodat u op de meest optimale manier kunt investeren bij een zeer relevant makelaarskantoor in Alicante. Enkele van de meest interessante kenmerken van elk huis zijn:

  • Baanbrekend landschapsontwerp : Landschapsontwerp is een juweeltje op zichzelf. Deze complexen worden gekenmerkt door zorgvuldig ontworpen groene ruimtes, prachtige tuinen en gemeenschappelijke ruimtes die een esthetisch aangename en ontspannende omgeving creëren voor alle bewoners.
  • Moderne voorzieningen : De gated community-eigendommen in La Marina bezuinigen niet op moderne voorzieningen. Van sportscholen tot spa's, deze huizen zijn uitgerust met faciliteiten die een aanvulling vormen op de hedendaagse levensstijl en het welzijn bevorderen.
  • Onderhoud en beheerde services : Comfort is een prioriteit. Deze huizen hebben doorgaans beheerde diensten en onderhoud, waardoor bewoners zich kunnen concentreren op het genieten van hun huis en de gemeenschap zonder zich zorgen te hoeven maken over de dagelijkse verantwoordelijkheden.
  • Exclusief architectonisch ontwerp : het architectonisch ontwerp van deze woningen weerspiegelt de exclusiviteit die ze bieden. Van elegante gevels tot zorgvuldig geplande interne indelingen: elk pand is een meesterwerk dat functionaliteit en esthetiek combineert.

Als u meer informatie nodig heeft of een woning heeft gezien die u bevalt, kunt u altijd contact opnemen met een SMART PROPERTIES makelaar.

Onze toewijding aan u gaat verder dan de aankoop van een van onze Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca

Wilt u vastgoedondersteuning bij aankoop Luxe eigendommen te koop aan de Costa Blanca? Deze woningen vertegenwoordigen niet alleen een financiële investering; Ze zijn een toegangspoort tot de mediterrane schoonheid van Spanje. Van strandwandelingen tot pittoreske zonsondergangen: de eigenaren van deze huizen genieten van een levensstijl die verder gaat dan het tastbare en hun dagelijkse ervaring verrijkt.

Houd er ook rekening mee dat er meertalige makelaars voor u beschikbaar zijn, wat een ideale manier is om advies in te winnen voorafgaand aan uw volgende woningaankoop. Onze contactgegevens:

Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje )

Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp