La Marina Urbanisation Goedkope Appartementen

La Marina Urbanisation Goedkope Appartementen

La Marina Urbanisation Goedkope Appartementen

Geniet van de zomer in La Marina Urbanisation Koopjes Appartementen. Onze makelaars bieden u een selectie van kwaliteitsappartementen tegen een zeer concurrerende prijs. Als u op zoek bent naar een charmante woning, dicht bij het strand en met een snelle verbinding naar de lokale diensten, dan is dit model woning perfect voor u.

In onze catalogus kunt u de verschillende kwaliteiten van onze flats bekijken. Vertel ons aan welke behoeften u wilt voldoen en onze professionals zullen de woning voor u vinden die het beste bij uw voorkeuren past.

 • Voordelige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
 • Appartementen van 42 tot 75 vierkante meter
 • Mogelijkheid om een appartement met gemeenschappelijk zwembad te verwerven
 • Prive terras
 • Solarium
 • Privé garage
 • En nog veel meer

Een van de belangrijkste voordelen van het wonen in een van deze flats in La Marina is de mogelijkheid om in korte tijd van de zee te genieten. Op slechts 7 minuten afstand ligt het strand van La Marina, een strand met fijn zand en kristalhelder water. Het strand van La Marina heeft een blauwe vlag, een onderscheiding die het een veilig strand maakt met kwaliteitsdiensten (netheid, onderhoud, enz.).

Met Smart Properties zult u ontdekken dat het niet nodig is om veel geld te investeren om te genieten van uw eigen vakantiehuis in Spanje. Als u in het buitenland woont, zal ons meertalig team u te allen tijde adviseren over de beste beslissing: valutawissel, hypotheken, verblijfsvergunningen in COVID-19...

Wilt u uw eigendom verkopen alvorens te investeren in La Marina Urbanisation Bargain Apartments?

Als u, alvorens te investeren in La Marina Urbanisation Bargain Apartments, uw eigendom moet verkopen, helpt Smart Properties u om het verkoopproces te voltooien. Wij bieden u een persoonlijke service waarmee u in recordtijd iemand kunt vinden die geïnteresseerd is in uw eigendom.

 • Wij taxeren uw woning tegen de hoogste marktprijs.
 • Wij helpen u met elk probleem in verband met de verkoop: erfenissen, appartementsrechten...
 • Wij promoten uw eigendom op onze website, zodat klanten van over de hele wereld het kunnen raadplegen... Wij versnellen elke administratieve procedure: handtekeningen, belastingen, kosten...
 • Wij begeleiden u naar de ondertekening voor de notaris

Als u de waarde van uw eigendom wilt weten voordat u een van onze fantastische goedkope appartementen in La Marina koopt, klik dan op de volgende link: https://smartpropertiesinspain.com/nl/vender/

Ontdek de voordelige appartementen van de urbanisatie La Marina

Wacht niet langer en ontdek onze catalogus van goedkope appartementen in La Marina Urbanisation. Maak kennis met onze eigendommen en ontdek het huis van uw dromen aan de Costa Blanca - Alicante, Spanje.

Voor meer informatie, neem contact op met onze makelaars in La Marina - San Fulgencio via het contactformulier of door contact op te nemen met een van onze makelaarskantoren:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 3:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 |+34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp