La Marina Urbanisatie stadswoningen te koop

La Marina Urbanisatie stadswoningen te koop

Onze La Marina Urbanisatie stadswoningen te koop zijn gelegen in een van de meest prestigieuze en exclusieve wooncomplexen aan de Costa Blanca en bieden een onvergelijkbare levensstijl in een omgeving vol privileges en natuurlijke schoonheid.

Urbanización La Marina, gelegen aan de pittoreske Costa Blanca, is een felbegeerde bestemming voor diegenen die het hele jaar door willen genieten van de wonderen van de Middellandse Zee . Hier vindt het leven plaats in harmonie met het milde mediterrane klimaat, dat meer dan 300 dagen zon per jaar en een aangename temperatuur in elk seizoen biedt.

Dompel jezelf onder in de rijke lokale cultuur van de provincie Alicante en ontdek de tradities, folklore en heerlijke mediterrane gerechten die de regio kenmerken. Van de beroemde rijstgerechten tot de voortreffelijke zeevruchten, elk gerecht is een viering van de unieke smaken en aroma's van het gebied.

Bovendien zijn de stranden van de Costa Blanca ware paradijzen met goudkleurig zand en kristalhelder water, perfect om te genieten van dagen zon en zee. Alsof dat nog niet genoeg is, is het vrijetijds- en entertainmentaanbod ongeëvenaard, met een grote verscheidenheid aan activiteiten voor alle smaken en leeftijden.

Prachtig La Marina Urbanisatie stadswoningen te koop met overdekt solarium en privézwembaden

De La Marina Urbanisatie stadswoningen te koop belichamen de essentie van de mediterrane stijl en bieden haar bewoners een licht, fris en gastvrij huis dat de cultuur en traditie van de regio weerspiegelt.

De constructie en inrichting van deze herenhuizen is geïnspireerd in de rijke cultuur van landen als Italië of Griekenland , waarvan de kusten het grootste deel van het jaar baden in de blauwe zee en gestreeld worden door de warme zon, hebben het ontwerp en de architectuur van het gebied beïnvloed.

De herenhuizen in de urbanisatie La Marina onderscheiden zich doordat ze fris, licht en gastvrij zijn, drie fundamentele pijlers van de mediterrane stijl. Op dezelfde manier proberen de bewoners te genieten van de voordelen van de Middellandse Zee, wat tot uiting komt in de aanwezigheid van solariums bedekt met metalen constructies en privézwembaden .

Wit is de onbetwiste hoofdrolspeler in het kleurenpalet van deze herenhuizen, zowel aan de gevels als binnen, en zorgt voor helderheid en frisheid. Tegelijkertijd genereren de eenvoudige, strakke en elegante vormen van de mediterrane architectuur een elegant en minimalistisch beeld dat harmonieert met de omgeving .

De mening van onze klanten garandeert de kwaliteit van SMART PROPERTIES La Marina Urbanisatie stadswoningen te koop

Wilt u een snel beleggingstraject in La Marina Urbanisatie stadswoningen te koop doorlopen? Bij SMART PROPERTIES begrijpen we het belang van een nauwe en persoonlijke behandeling met onze klanten. Wij streven ernaar om hetzelfde niveau van zorg te bieden als wij graag zouden willen ontvangen, zodat de klanttevredenheid bij elke stap van het proces wordt gegarandeerd.

Ons team van agenten bestaat uit toegewijde professionals die onvermoeibaar werken om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Bovendien spreken ze dezelfde taal als jij.

U kunt de mening van onze klanten zien en contact met ons opnemen met de volgende informatie:

Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga Parque Straatkantoor 

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

 

 

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp