La Marina urbanisatie makelaars

La Marina urbanisatie makelaars

La Marina urbanisatie makelaars

Bent u op zoek naar makelaars in La Marina Urbanization? Bij Smart Properties zijn we gespecialiseerd in dit gebied van de Costa Blanca - Alicante. Ons professionele team heeft een lange geschiedenis om klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun droom om een huis te kopen in La Marina Urbanization.

Smart Properties kenmerkt zich door zijn uitgebreide onroerendgoedservice die verder gaat dan de verkoop van onroerend goed. In ons onroerend goed in La Marina - San Fulgencio wedden we op ervaring en goede klantenservice . Bij Smart Properties willen we dat onze klanten een nauwere en vertrouwdere relatie met ons aangaan dan een contractuele.

Onze makelaars in La Marina Urbanization zijn zich bewust van de grote verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het verwerven van een nieuw huis; en meer als het een andere omgeving is dan de omgeving die de cliënt gewend is te leven. Om deze reden zorgt Smart Properties voor een comfortabel en transparant koopproces. We gaan altijd hand in hand met onze kopers, ook na overhandiging van de sleutels.

Wil je ons wat meer leren kennen? Voer de volgende link in en ontdek onze belangrijkste kenmerken: https://smartpropertiesinspain.com/nl/about-us/

U vindt het huis van uw dromen aan de Costa Blanca bij La Marina Urbanization Estate Agents

Het Smart Properties-team van La Marina Urbanization Estate Agents biedt u een brede catalogus van eigendommen in deze prachtige mediterrane oase. We hebben bungalows, landhuizen, onafhankelijke, halfvrijstaande en halfvrijstaande huizen te koop in La Marina Urb.

Slechts 5 kilometer van het strand en minder dan 30 kilometer van de luchthaven ligt La Marina Urbanization, het wooncomplex dat u zocht om uw zomervakantie of uw pensioen te vieren.

Wilt u een chalet of appartement in een andere wijk kopen? Bij Smart Properties hebben we de beste oplossing voor uw welzijn. In onze catalogus vindt u allerlei nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in Guardamar, Torrevieja, Elche of Ciudad Quesada (Rojales).

Bent u een klant die buiten Spanje woont? Maakt u zich geen zorgen, want onze makelaars in La Marina - San Fulgencio spreken vloeiend Engels, Frans, Nederlands en Duits. Zij zullen u vanaf de eerste minuut begeleiden en u de woning aanbieden die het beste bij uw levensstijl en uw behoeften past.

Als u op zoek bent naar ervaring en nabijheid, neem dan contact op met La Marina Urbanization Estate Agents

Als u op zoek bent naar een huis aan de Costa Blanca, maar u heeft een vastgoedexpert nodig voor buitenlandse klanten, neem dan contact op met La Marina Urbanization Estate Agents. U kunt hiervoor het contactformulier invullen dat u op onze website ziet of, indien gewenst, een van de volgende contactkanalen kiezen:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street 1-03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje.

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34688265406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp