La Marina urbanisatie makelaars

La Marina urbanisatie makelaars

Bent u op zoek naar makelaars in La Marina Urbanization? Bij Smart Properties zijn we gespecialiseerd in dit gebied van de Costa Blanca - Alicante. Ons professionele team heeft een lange geschiedenis om klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun droom om een huis te kopen in La Marina Urbanization.

Smart Properties kenmerkt zich door zijn uitgebreide onroerendgoedservice die verder gaat dan de verkoop van onroerend goed. In ons onroerend goed in La Marina - San Fulgencio wedden we op ervaring en goede klantenservice . Bij Smart Properties willen we dat onze klanten een nauwere en vertrouwdere relatie met ons aangaan dan een contractuele.

Onze makelaars in La Marina Urbanization zijn zich bewust van de grote verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het verwerven van een nieuw huis; en meer als het een andere omgeving is dan de omgeving die de cliënt gewend is te leven. Om deze reden zorgt Smart Properties voor een comfortabel en transparant koopproces. We gaan altijd hand in hand met onze kopers, ook na overhandiging van de sleutels.

Wil je ons wat meer leren kennen? Voer de volgende link in en ontdek onze belangrijkste kenmerken: https://smartpropertiesinspain.com/nl/about-us/

U vindt het huis van uw dromen aan de Costa Blanca bij La Marina Urbanization Estate Agents

Het Smart Properties-team van La Marina Urbanization Estate Agents biedt u een brede catalogus van eigendommen in deze prachtige mediterrane oase. We hebben bungalows, landhuizen, onafhankelijke, halfvrijstaande en halfvrijstaande huizen te koop in La Marina Urb.

Slechts 5 kilometer van het strand en minder dan 30 kilometer van de luchthaven ligt La Marina Urbanization, het wooncomplex dat u zocht om uw zomervakantie of uw pensioen te vieren.

Wilt u een chalet of appartement in een andere wijk kopen? Bij Smart Properties hebben we de beste oplossing voor uw welzijn. In onze catalogus vindt u allerlei nieuwbouw- en wederverkoopwoningen in Guardamar, Torrevieja, Elche of Ciudad Quesada (Rojales).

Bent u een klant die buiten Spanje woont? Maakt u zich geen zorgen, want onze makelaars in La Marina - San Fulgencio spreken vloeiend Engels, Frans, Nederlands en Duits. Zij zullen u vanaf de eerste minuut begeleiden en u de woning aanbieden die het beste bij uw levensstijl en uw behoeften past.

Als u op zoek bent naar ervaring en nabijheid, neem dan contact op met La Marina Urbanization Estate Agents

Als u op zoek bent naar een huis aan de Costa Blanca, maar u heeft een vastgoedexpert nodig voor buitenlandse klanten, neem dan contact op met La Marina Urbanization Estate Agents. U kunt hiervoor het contactformulier invullen dat u op onze website ziet of, indien gewenst, een van de volgende contactkanalen kiezen:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street 1-03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje.

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34688265406


La Marina Urbanisatie makelaars

Wilt u makelaars vinden in de urbanisatie La Marina? Het is net zo eenvoudig als een beroep doen op het makelaarskantoor Smart Properties. Onze toewijding aan u zal zijn om u de grootst mogelijke uitgebreide ondersteuning te bieden bij het kopen van een huis in Spanje . We hebben een multidisciplinair team dat volledig is opgeleid aan de Costa Blanca en zijn kenmerken.

La Marina in San Fulgencio is een van de meest gunstige plaatsen om een ideale vakantie door te brengen ! Voor het Europese publiek is zo'n woongebied zeer aantrekkelijk vanwege de nabijheid van de Middellandse Zee. Op slechts 3 kilometer afstand ligt het strand van La Marina . Ernaast ligt ook het strand van Rebollo , bekroond met de Blauwe Vlag. We vinden ook enkele beroemde natuurlijke duinen die het landschap doordrenken met zand en vegetatie. Als je tussen hen door loopt, is het alsof je naar de Sahara-woestijn zelf wordt vervoerd. Ga hier eenmaal zitten om de horizon van de zee te observeren en voel de vrijheid die je alleen in deze natuurlijke ruimtes zult vinden .

Een woning hebben in La Marina betekent dichtbij Orihuela Costa, Torrevieja, Ciudad Quesada, Benidorm of Alicante zijn . Evenzo is vestiging aan de Costa Blanca een unieke kans om een alternatieve levensstijl te leiden. In dit deel van Spanje heerst bijna het hele jaar door een zomers klimaat. Stelt u zich eens voor dat u zich meer dan 320 dagen per jaar met de zon omringt .


Bij La Marina Urbanization makelaars helpen wij u bij het vinden van de meest geschikte woningen voor u!

Wilt u een woning van hoge kwaliteit in Spanje hebben? Mis deze unieke en exclusieve kans die u wordt aangeboden niet. Bij Smart Properties hebben we makelaars in La Marina Urbanisatie om u hierbij te helpen. Je verblijft in ruime woningen die je helpen om te gaan met de negatieve momenten van de dag. Evenzo zullen ze een intieme en besloten plek zijn waar u uw energie maximaal kunt opladen.

Weet u dat een beter leven beginnen comfortabel en gemakkelijk zal zijn dankzij onze aantrekkelijke panden in La Marina? U vindt er bungalows, landhuizen, vrijstaande chalets, appartementen en bedrijfsruimten die bij u passen en aan de hoogste verwachtingen voldoen. Bij elk type huisvesting geven wij u vooraf advies zodat u meer vertrouwen heeft in het proces.


Neem contact op met La Marina Urbanization makelaars van Smart Properties!

Weet u nog niet of u een woning wilt kopen? Het beste wat u kunt doen, is makelaars zoeken in de urbanisatie La Marina. Sinds de start van ons vastgoed hebben wij altijd nauw contact onderhouden met onze opdrachtgevers . De moeite die we doen om u uitgebreide hulp te bieden, maakt het verschil. Als u een persoonlijke behandeling nodig heeft, kunnen we u deze ook direct aanbieden. Aarzel niet om ons om een dienst in uw taal te vragen als u het Spaans niet goed verstaat.

Amsterdamse straat kantoor:

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga park kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp