​La Marina Urbanisatie koopjesvillas

​La Marina Urbanisatie koopjesvillas

La Marina Urbanisatie koopjesvilla's

Nu heeft u de mogelijkheid om aan de Costa Blanca te wonen voor een zeer kleine investering. Bezoek onze website voor onze koopjesvilla's in de urbanisatie La Marina en u zult een interessant aanbod ontdekken van zonnige villa's met tuin en zwembad.

De charmante urbanisatie van La Marina bestaat uit zonnige bungalows, vrijstaande villa's en mooie herenhuizen. Met een bevolking van ongeveer zevenduizend inwoners, waarvan meer dan tachtig procent afkomstig is uit Noord-Europa, is La Marina de perfecte plek om het hele jaar door te wonen en u thuis te voelen. In de talrijke winkels, diverse winkeltjes, restaurants, pubs... vindt u vele typische artikelen uit andere landen, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, aangezien het grote aantal Britse inwoners dat momenteel in La Marina woont, hun gewoonten heeft ingeplant.

Deze prachtige urbanisatie behoort tot de stad San Fulgencio en is omgeven door graanvelden, citrusvruchten en pijnbomen. Het ligt zeer dicht bij de prachtige stranden van Guardamar del Segura, op vijf kilometer afstand. De stralende voorjaarszon is ideaal om langs de kust te flaneren en naar het prachtige blauw van de Middellandse Zee te kijken terwijl u aan uw kleurtje werkt. Op het zachte, gouden zand zult u graag met uw kinderen spelen om fantastische kastelen te bouwen of plezier maken met uw vrienden tijdens een partijtje beachvolleybal.

Laat u verrassen door de koopjesvilla's van de Urbanisatie La Marina, aangeboden door SMART PROPERTIES

Wij bieden u een interessante selectie van La Marina Urbanisation koopjesvilla's. Onze doorverkoop villa's hebben een open uitzicht op het platteland en in de omgeving vindt u supermarkten, winkels, restaurants ... Bovendien, ze zijn gelegen op zes minuten rijden van de prachtige stranden van La Marina en El Pinet. Onze goedkope villa's zijn voor wederverkoop en worden gekenmerkt door het hebben van:

  • Beveiligingsroosters met artistieke ontwerpen op de ramen
  • Open haard in de woonkamer
  • Ingerichte keuken met modern design
  • Elektrische apparaten

Ze zijn gebouwd op een vlak perceel waar u uw eigen biologische moestuin kunt aanleggen en tuinieren rond het huis. Kunt u zich voorstellen de zachte geur van de bloemen te voelen terwijl u ontspant op de veranda van uw villa? Wilt u proeven van de exquise groenten die u zelf heeft verbouwd? Daarnaast beschikt u ook over een zwembad omringd door ligweiden waar u plezier kunt maken met uw familie en een verfrissende duik kunt nemen op warme zomerdagen. De barbecue is een ander fundamenteel onderdeel van de villa's aan de Costa Blanca. Het heerlijke mediterrane klimaat, met zijn zonnige en milde winters, is ideaal voor gezellige maaltijden in de tuin.

Wenst u meer informatie over onze La Marina Urbanisatie koopjesvilla's?

Als u geïnteresseerd bent in onze La Marina Urbanisation koopjesvilla's, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. In SMART PROPERTIES hebben we een team van zeer professionele makelaars met een lange ervaring in de internationale klantenservice. Wij spreken uw taal vloeiend, dus het zal zeer aangenaam voor u zijn om ons al uw vragen te stellen over het kopen van een huis in Spanje.

Stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com of vul het formulier op onze website in en wij zullen contact met u opnemen. Als u ons liever persoonlijk bezoekt, staan wij voor u klaar op:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 3:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 |+34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp