La Marina Spanje huizen te koop

La Marina Spanje huizen te koop

La Marina Spanje huizen te koop

Bent u op zoek naar La Marina Spain huizen te koop? Bij Smart Properties bieden we meer dan 300 woningen in de buurt van de stranden van El Rebollo, El Pinet en Les Pesqueres en Tusseles, een rustige enclave, zelfs in het zomerseizoen. Ontdek nieuwe alternatieven voor familie reizen elk jaar tegen een gereduceerde prijs.

De belangrijkste attractie van dit gehucht van Elche ligt in het moeras van exotische stranden die door het natuurreservaat van duinen, dennenbossen, cactussen en palmbomen ongeëvenaard zijn. Het strand van La Marina is geklasseerd met de Blauwe Vlag als garantie voor de kwaliteit van het water en de geleverde diensten: maritiem toezicht, verhuur van ligbedden en parasols, strandbars, enz. Op enkele meters afstand bevindt zich het centrum van La Marina met onder andere supermarkten, apotheken, winkels, cafetaria's en andere belangrijke diensten.

Kent u La Marina Camping & Resort? Deze camping wordt beschouwd als een van de beste van de Spaanse Middellandse Zee. De waarheid is dat dit kleine stadje een verscheidenheid aan activiteiten en plaatsen om te bezoeken herbergt die u dag en nacht zullen vermaken. Kom genieten van uw vrije tijd met zwemmen op het strand, wandelingen aan zee of het proeven van paella op een zonnig terras.

Meer informatie over de huizen van La Marina Spain die te koop zijn

Vind de meest economische oplossing voor uw vakantie of vervroegd pensioen met onze exclusieve catalogus van La Marina Spain huizen te koop: semi-vrijstaande woningen, stedelijke grond, bungalows, villa's, appartementen, begane grond, herenhuizen, landhuizen en nog veel meer, zowel verkoop als nieuwbouw.

Wist u dat er in La Marina Urbanización een groot aantal buitenlandse bewoners uit verschillende landen wonen? Het goede weer en de kwaliteit van de stranden moedigen mensen aan om te verhuizen naar flats, herenhuizen of bungalows met een gemeenschappelijk zwembad om af te koelen op de warmste dagen van het jaar.

Nu is de beste tijd om uw weken van rust te plannen op de middellange of lange termijn. Als u zich wilt vestigen in een kustbestemming met kristalheldere stranden en een aantrekkelijk vrijetijdsaanbod, dan is La Marina Urbanización de ideale plek. Als u de gewenste filters toepast in onze zoekmachine voor eigendommen (model van de woning, prijs, aantal kamers, exacte locatie, enz.), zullen we u verrassende resultaten tonen volgens uw smaak: landhuizen met een privé zwembad en een mooie tuin, appartementen met uitzicht op zee, herenhuizen of bungalows met een groot terras om te zonnebaden...

Als u geïnteresseerd bent in La Marina Spain huizen te koop, neem dan contact op met Smart Properties.

Wat is uw resultaat na het manipuleren van de filters van La Marina España casas en venta en nuestra web? Nu u een beter idee heeft van uw ideale woning, is het tijd om meer te leren over het proces van kopen en verkopen.

Als u de voorkeur geeft aan een woning die 100% gepersonaliseerd is en aangepast aan uw stijl, dan ontwerpen en bouwen wij bij Smart Properties ook modellen van woningen in La Marina en San Fulgencio. Vraag meer informatie over onze bouwservice via:

-Lijn telefoon: +34 966 790 787

-Mobiele telefoon: +34 622 001 605

-Fax: 966 797 842

-Email: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp