La Marina San Fulgencio Herenhuizen te koop

La Marina San Fulgencio Herenhuizen te koop

2017 wordt het jaar van herstel in de woningbouw

Als in 2016 de vastgoedmarkt tekenen van verbetering, schattingen geven aan dat de positieve trend in 2017 zal doorzetten.

Na bijna tien jaar van stagnatie, de vastgoedsector ziet duidelijke tekenen van verbetering, allemaal gekoppeld aan het nationale macro-economische context, zo lijkt het, het heeft zijn turbulentie voltooid en wordt stabiel.

Echter, de balans niet volledig gegarandeerd, zoals de nationale en internationale politieke klimaat betekenen dat er situaties zijn van de risico's door de reactie van de markt, zoals de keuze Donald Trump, de Brexit of de komende verkiezingen in Frankrijk en Duitsland, alle hen, situaties die kunnen veranderingen in de mondiale economie te bepalen.

Toegenomen koopkracht onder de kopers.

Het herstel woningmarkt gaat hand in hand met een grotere koopkracht van de burgers. Verbeteringen in de werkgelegenheidscijfers en het vertrouwen opgewekt in de samenleving in de afgelopen jaren hebben toegestaan burgers voelen zich veiliger, meer besparingen capaciteit.

In die zin zijn de huizen weer gezien als een goede investering en andere bewerkingen. Na de crisis, huurwoningen aanzienlijk toegenomen markeren van de kick-off naar een andere levensstijl, net als in andere Europese landen, waar sprake is van zo veel cultuur te leven in een eigendom zoals in Spanje.

De Brexit een beperkt effect op de vraag naar woningen in Spanje.

Brexit zal naar verwachting een beperkte set van de vraag impact hebben. Terwijl de inwoners van Groot-Brittannië maken 21% van de buitenlandse vraag naar woningen, analisten zijn ervan overtuigd dat andere landen kunnen verhogen. Aan de andere kant is het feit dat de Britten de zitstok in Spanje tijdens de zomervakantie; de verschillen tussen het pond en de euro en andere factoren, kan de cijfers wijzigen van de laatste jaren, echter moeten wachten om de reële impact kennen en als dit is belangrijk.

Smart Properties biedt u in La Marina, San Fulgencio, huizen te koop.

Smart Properties zijn wij bereid om u te helpen met alles wat je nodig hebt als je wilt uw droom van het bezitten van een woning in Spanje te realiseren. Bekijk onze catalogus van eigenschappen, en als u geïnteresseerd in bent, neem dan contact met ons op. Wij zullen u helpen bij alles wat je nodig hebt om je blijven genieten van uw huis in Spanje zo snel mogelijk.

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp