La Marina onroerend goed te koop Spanje

La Marina onroerend goed te koop Spanje

La Marina onroerend goed te koop Spanje

Als u La Marina onroerend goed te koop in Spanje wilt kopen, raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed in de urbanisatie La Marina en zijn omgeving.

Ons team van makelaars zijn lokale experts en grote kenners van alle diensten die u zult vinden in deze prachtige urbanisatie van de Costa Blanca van Spanje.

De jachthaven is een woningbouwproject dat in de jaren tachtig met de bouw begon, dus alle faciliteiten en diensten zijn modern en actueel.

Het behoort tot de gemeente San Fulgencio, een klein typisch stadje in het binnenland van de Costa Blanca.

De jachthaven heeft een gemakkelijke verbinding met de omgeving. Via de nationale snelweg of de snelweg AP-7 heeft u snel en veilig toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden.

Een paar minuten afstand ligt de internationale luchthaven van El Altet (Alicante). U zult aangenaam verrast zijn wanneer u de vloeibaarheid van vluchten naar de belangrijkste punten in Europa en de betaalbare prijzen controleert die verschillende luchtvaartmaatschappijen aanbieden.

Op deze manier kunt u naar uw thuisland reizen wanneer u maar wilt of uw familie en vrienden met grote frequentie ontvangen.

Zonnebaden, genieten van de zee en golfen is mogelijk als u La Marina onroerend goed te koop Spanje koopt

Een van de grote voordelen van La Marina is de strategische situatie. Het ligt op een ontspannen plek, waar u kunt genieten van de zon en met gemakkelijke toegang tot het strand of de golfbaan. Daarom, als u La Marina onroerend goed te koop Spanje koopt, kunt u al die activiteiten doen die u wilt.

Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te adviseren en stellen onze lange ervaring met onroerend goed tot uw dienst.

In onze after-sales service helpen we u om uw huis in te richten, we zullen het onderhoud van uw tuin of uw zwembad uitvoeren, we zullen huurders voor uw huis zoeken of, zelfs, we zullen een adequate waardering maken en we zullen nemen zorg voor de verkoop van uw villa.

We hebben onze eigen architectuurafdeling, die verantwoordelijk is voor het beheer en de verwerking van de benodigde documentatie bij het kopen van een onroerend goed in Spanje, zoals het geval is voor de certificaten van bewoonbaarheid, energiecertificaten, sloopprojecten, legalisaties.

We hervormen ook uw huis, indien u dat wenst, aan uw behoeften. Maar als u er de voorkeur aan geeft om uw eigen huis te bouwen met een volledig persoonlijk ontwerp, hebben we percelen van verschillende grootte en locatie waar u uw ideale huis kunt bouwen.

Volg ons op sociale netwerken en u zult de voordelen zien van het kopen in La Marina onroerend goed te koop Spanje

Als u ons op sociale netwerken volgt, kent u onze uitgebreide activiteit en de opmerkingen die onze klanten ons achterlaten. U zult controleren hoe tevreden u bent geweest met ons management bij de aankoop in La Marina onroerend goed te koop Spanje.

We hebben voldoende spreekuren. Wij zijn geopend van maandag tot zaterdag. Wij ontvangen graag uw bezoek.

Maar als u een eerste contact via e-mail wilt, kunt u schrijven naar sales@smartinmo.com en zo spoedig mogelijk zullen wij contact met u opnemen.

We bieden u ook de optie "Snel contact". Vul het formulier in dat op internet verschijnt en u krijgt ons antwoord.

Onze kantoren zijn gevestigd in:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp