​La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop

​La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop

Als u op zoek bent naar een plek om te wonen midden in de natuur, waar de zon het hele jaar door schijnt en u een gezonde en ontspannen levensstijl kunt leiden, bieden wij u onroerend goed in La Marina Costa Blanca te koop.

De urbanisatie La Marina behoort tot de gemeente San Fulgencio, een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca Zuid.

Het ligt in een prachtige omgeving waar je kunt leven terwijl je je favoriete buitenactiviteiten doet, omdat het bijna nooit regent en de zon het hele jaar door schijnt.

De marine heeft alle services waarmee je die levensstijl kunt leven die je altijd al wilde hebben.

Naast de gebruikelijke supermarkten, diverse winkels, bars en restaurants, heb je een gezondheidscentrum, taxistandplaats, postkantoor, politiebureaus, kerk en sportcentrum.

Een ander aspect van groot belang is de gemakkelijke verbinding die je hebt in La Marina met de internationale luchthaven van Alicante en met de belangrijkste omliggende steden.

Aan de andere kant, door in deze prachtige urbanisatie te wonen, kun je er eenvoudig voor kiezen om te genieten van de unieke stranden van Guardamar del Segura die op vijf kilometer afstand liggen.

Golfliefhebbers hebben de nabijgelegen La Marquesa Golf Club in Ciudad Quesada op slechts drie kilometer van uw nieuwe woning.

Als u op zoek bent naar een La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop, zullen wij uw dromen waarmaken

Wij adviseren u om contact op te nemen met SMART PROPERTIES als u op zoek bent naar La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop.

Ons makelaarskantoor heeft een breed scala aan huizen in de urbanisatie La Marina.

Wij bieden u individuele, geschakelde en geschakelde chalets, landhuizen en zelfs percelen van verschillende grootte en locaties om uw volledig gepersonaliseerde woning te bouwen.

In SMART PROPERTIES bieden wij u onze afdelingen Architectuur en Bouw.

Indien u dat wenst, kunnen wij zorgen voor alle administratieve procedures, bouwprojecten, gemeentelijke vergunningen en de bouw van uw nieuwe woning.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het beheren van alle procedures met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed in Spanje.

Wij stellen ons op uw plaats en begrijpen al uw zorgen met betrekking tot de aankoop van een huis in een ander land dan het uwe.

Daarom raden we u aan ons al uw vragen te stellen. We hebben een uitstekend professioneel team dat u op een persoonlijke en vertrouwde manier zal behandelen.

Aan de andere kant moet u zich geen zorgen maken over de taal, omdat wij de belangrijkste Europese talen vloeiend spreken en u in uw moedertaal aanspreken.

Wij hebben in La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop ideaal voor u

We raden u aan om de woonsectie op onze website te bezoeken. We hebben in La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop dat je altijd al wilde hebben.

U zult controleren dat we ook eigenschappen hebben in omliggende steden zoals Elche en Guardamar del Segura en in de rest van de Costa Blanca Zuid.

Als u het gewenste huis niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen u het te vinden.

Om dit te doen, kunt u het contactformulier invullen dat op het web verschijnt of ons een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com

We hebben drie kantoren aan de Costa Blanca. We wachten op je in je favoriet.

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | + 34 622 001 65

KANTOOR 3

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


La Marina Costa Blanca woning te koop

Vind La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop om uw huidige levensstijl te veranderen en een geheel nieuwe levensstijl te ervaren, waar u zult genieten van ongelooflijke faciliteiten om uw leven opnieuw op te bouwen in een tweede huis tijdens de zomer en vakantie seizoenen in Spanje.

De Costa Blanca is een van de juwelen van de kustlijn van het Iberisch schiereiland en biedt u een omgeving van maximale natuur en een klimaat dat niet te vinden is in de rest van Spanje. Het is precies in deze bevoorrechte locatie dat de meest bekende woonwijk in de provincie Alicante, La Marina, is gelegen.

Dichtbij Urbanización La Marina liggen de mediterrane stranden waar de bewoners zo van houden, omdat ze zich op slechts 5 minuten van het centrum van de woonwijk bevinden en er gemakkelijk toegang toe hebben, met gratis parkeergelegenheid, strandbar en ligstoelenservice die de ervaring nog positiever maakt.


Denkt u aan het kopen van een La Marina Costa Blanca woning te koop? Wacht niet langer en neem een kijkje naar onze luxe, moderne en nieuwbouw woningen

Bij Smart Properties bieden wij u een scala aan La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop en u kunt genieten van een exclusieve, gloednieuwe en zeer moderne woning om aangename vakanties door te brengen met uw geliefden.

U zult beschikken over prachtige keukens met de nieuwste apparatuur op de markt, open en met volledige verlichting dankzij de grote ramen. In feite is er rekening gehouden met de oriëntatie van de woningen, evenals met het ontwerp, en dit alles om het beste natuurlijke licht te bieden, waardoor hun interieurs nog beter tot hun recht komen.

Wilt u de eigenschappen die we hebben zien?

  • Huizen te koop in La Marina.
  • Appartement te koop in La Marina.
  • Bungalow te koop in La Marina.
  • Villa te koop in La Marina.
  • Perceel te koop in La Marina.


Krijg La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop van gespecialiseerde makelaars in het gebied!

Als u op zoek bent naar een makelaarskantoor om La Marina Costa Blanca onroerend goed te koop aan te schaffen, bieden wij u in Smart Properties een unieke catalogus van de best opgeleide makelaars voor deze klus, waarbij het advies dat u krijgt altijd zeer professioneel en volledig zal zijn.

Bovendien zult u het zeer gemakkelijk vinden om een gesprek te voeren met onze makelaars, juist omdat ze verschillende talenkennis hebben en met u kunnen converseren in het Engels, Frans, Spaans, Duits of Nederlands.

Wilt u nu uw droomhuis vinden? Wij stroomlijnen uw zoektocht naar een woning met geavanceerde systemen, zodat u snel en tijdbesparend kunt zoeken.

Kantoor Amsterdam Street:
Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Pisuerga Park
Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje

Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp